Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 15:44
Most őszintén, közöd, hogy ki mit csinál? Szerintem SEMMI.
Jó lenne abbahagyni a más életében való turkászást, hozzászólást. Senkinek semmi köze sztem közülünk, hogy ki mit és hogyan netezik.
Itt olvasható az igazság. Azt csinálok itthon amit akarok.
--------------------------------------------------------------------
Ja, egy kérésem lenne néhány emberkéhez aki itt van a chellos topic "egyik" oldalán. Szeretném megkérni őket, hogy péntekenként ne üljenek Pesten autóba, mert aznap többször is át kell autóznom a városon és nagy dugó van. Ez nagyon zavar engem. Teljesen lelassítják a forgalmat azok, akik csak hobbiból autóznak, vagy olyan helyre mennek kocsival, ami nem olyan fontos. Nem mennének gyalog vagy maradnának otthon inkább?
(Egyszerűen nem értem, hogy vannak akik teljesen visszaélnek vele, hogy kifizettek maguknak egy jó kocsit és a benzint, és folyamatosan mennek vele, ha kell-ha nem. Korlátlanul róják az utakat, pedig nem értem hogyan lehet annyit autóban ülni, amikor a családjukkal is törődhetnének, vagy olvashatnának például. Igazán bevezethetnék már a kreszben, hogy amíg nincs elég jó áteresztőképességű utunk, addig ne lehessen minden nap menni, vagy hétvégén már csak azok akik hétközben nem autóztak el már 1500kilométert.)
Köszönöm előre is, biztosan megértik, és segítenek ebben.
Szerkesztette: mexel 2007. 02. 04. 15:41 -kor