HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII Értékeld a témát: -----

#2221 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 04. 17:56

Idézet: galilei - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 19:52

Van vki akinél már emeltek ? Tapasztalatok ? (max letöltés, feltöltés, ping )

FTP-ről stabil 6-9k aztán 3-4-5-600 de rövid ideig. Amugy torrent nálam is 24-25k max 30 ! külföldi trackerek néztem..

#2222 Felhasználó inaktív   Ptibo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 04. 18:08

Torrent nálam is csak pislákol,classic-50-60 k...érthetetlen...
De csak a torrent.

#2223 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 18:16

Idézet: galilei - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 17:52

Van vki akinél már emeltek ? Tapasztalatok ? (max letöltés, feltöltés, ping )

Március elsején kezdődik az emelés.

#2224 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 18:29

Idézet: debaj - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 19:16

Március elsején kezdődik az emelés.

Reméljük, hogy a configokat hamarabb cserélik

#2225 Felhasználó inaktív   galilei 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 18:48

Idézet: CyberLord - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 18:56

FTP-ről stabil 6-9k aztán 3-4-5-600 de rövid ideig. Amugy torrent nálam is 24-25k max 30 ! külföldi trackerek néztem..

Torrenttel nálam nincs nagy gond, azért a 280-300-at eléri.
De, ha töltök ftp-ről akkor ott eléri a 350-et is, de ha megy a torrent közben, akkor visszaesik 15k-ra ! Hiába  csak 20k-val megy a torrent. Lehet, hogy ez általános, eddig még nem próbáltam. A torrent így visszafogja az ftp-t ?

#2226 Felhasználó inaktív   Gizmoka 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 04. 19:32

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 19:29

Reméljük, hogy a configokat hamarabb cserélik

Bízzunk benne VIII keri testvírem  :D
Remélem nemfog sokáig tartani ez a lassuság...
Nálam is ugy van ,ahogy egyesknél :  torrentbe : chellosoktól jön jól ,de más szolgáltató ( szervertöl ) nem csak 1k val...
Tuéljük még egy két napot fel a fejjel  :rolleyes:  :)
Üdvicsek Gizmo

Asus P5B Core2Duo 6330 [húzatva 2.3Ghz] Samsung 3Gb DDR2 800 Ram [húzatva] Sapphire HD4850 1024MB GDDR3 PCTV PRO Tvkártya Samsung 120Gb + Samsung 320Gb SATA II 16Mb Monitor : MAG 786PF , Sony G420 , Router : Edimax  BR-6574N Wireless Router     Nekem megfelel :)

#2227 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 19:38

Torrent fórumokat olvastam, és szinte minden chellos panaszkodik, hogy lassú a down. Nekem ma egy kicsit jobb volt, olyan 150.  :D Biztos nem számít, de beírhatná mindenki, akinek lassú, hogy honnan netezik, csak hogy felmérjük mennyire országos ez a probléma. (Szombathely)

#2228 Felhasználó inaktív   LLaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 19:47

Idézet: stark100 - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 20:38

Torrent fórumokat olvastam, és szinte minden chellos panaszkodik, hogy lassú a down. Nekem ma egy kicsit jobb volt, olyan 150.  :D Biztos nem számít, de beírhatná mindenki, akinek lassú, hogy honnan netezik, csak hogy felmérjük mennyire országos ez a probléma. (Szombathely)

Beírhatnánk, de azért pár napot/hetet lehetne várni, hogy mi sül ki belőle.
Meg aztán ennek is új topik nyílna  :D
(Bp., 17.ker, max 50k p2p down)

#2229 Felhasználó inaktív   Marczeeee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 19:50

Idézet: stark100 - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 20:38

Hát nekem nem lassú, az adott helyről (ftp) megszokott ~310k megvan Pécsen. A pingek valamennyivel rosszabbak mint voltak, de azért panaszra messze nincs okom (átlag 17ms helyett 25ms) :)
Ami a torrent problémát illeti, számos oka lehet annak hogy van akinek lassú. Érdekes lenne tudni hogy magyar vagy külhoni trackerről van szó, van-e routere vagy vmi forgalomszabályzó cucca stb. Amúgy nem hiszem hogy a upc protokollszinten szűrné a torrentet, azért ilyen szinten belemászni a forgalomba nem lenne kis erőforrásigényű mulatság. Persze akármi is lehet, talán majd NSD mond erre valami pontosabbat.

Szerkesztette: Marczeeee 2007. 02. 04. 19:53 -kor

#2230 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 20:18

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 13:53

Peer to peer.  Ember, tudod mi az?  Ki mondta, hogy _Nalad_ bovitenek?  Lehet eppen annal, akitol huzol.

Ember!
Akkor mond már meg nekem, hogy a Bittorrent szted hová tartozik? Segítek: p2p filecserélő protokoll.  És ne mond már nekem, hogy 100 Seederből 50-70K-val jön csak max, mikor tudom, hogy fele lant3-ről tolja.

szerk.: Azóta nálam helyrejött miden, illetve ma reggeltől.

Szerkesztette: Hippo 2007. 02. 04. 20:42 -kor

Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2231 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 20:59

Nem panaszkodni akarok de ftp letöltés 6-11k...holnap megkérdem mi a búbánat van  :omg:

#2232 Felhasználó inaktív   LLaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 21:31

Utolsó panasz ide ebben (is):
KépNálam ilyen egy hete, bárhonnan, bármit...
(Aki még sose látott ilyent  :D , annak elárulom, hogy a piros azupp)
Semmi hw/sw nem változott - csak napi 1-2 modemreset, bizti, ami bizti -; ugyanez, ugyanonnan ~200k-val jött egy hete, modjuk akkor lényegesen több kapcsolat jött létre. Furcsa...

#2233 Felhasználó inaktív   tubby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 21:44

Idézet: LLaci - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 22:31

Utolsó panasz ide ebben (is):
KépNálam ilyen egy hete, bárhonnan, bármit...
(Aki még sose látott ilyent  :D , annak elárulom, hogy a piros azupp)
Semmi hw/sw nem változott - csak napi 1-2 modemreset, bizti, ami bizti -; ugyanez, ugyanonnan ~200k-val jött egy hete, modjuk akkor lényegesen több kapcsolat jött létre. Furcsa...

Csak kérdezem.

Mi az a piros ! lent középen?

Szerkesztette: tubby 2007. 02. 04. 21:46 -kor

T41

#2234 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 21:55

Idézet: tubby - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 21:44

Csak kérdezem.

Mi az a piros ! lent középen?

routerben nincs beállítva a portforward neki. De ha beállítja akkor sem lesz sokkal gyorsabb. Szimplán annyi, hogy most passzívként látja a tracker. Bár kicsit lehet gyorsítana rajta, mert több peert látna. Mivel ha passzívban tölt sok kliens nem is válaszol neki, ha superseedben van feltolva.

LLaci, mellesleg ennek van köze a szolgáltatáshoz, nem úgy mint annak, hogy ki mennyit fizet a szolgáltatásért. Ne haragudj már, hogy leszarom magasról, a dolgozóneteseket. Én kifizetem érte a teljes díjat, nem fogok havi 1-2 ezresért rinyálni itt és nem is érdekel más rinyája sem, mint szerintem sokakat.

de milyen qrva érdekes, van neki saját topic, azóta 1-2 degeneráltat éeszámítva, senkit nem érdekel annyira a téma :D Igaz oda sem írnak miatta, de legalább itt sem offolnak. Persze ha valakit érdekel, mehet nyugodtan oda irogatni: https://forum.hwsw.h...howtopic=122709

nálam 8. kerületben még mindíg használhatatlan a net egyébként. Se torrent nem megy rendesen, se más :(

Szerkesztette: -=nfs=- 2007. 02. 04. 22:07 -kor

#2235 Felhasználó inaktív   tubby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 22:19

Köszi. :respect:

T41

#2236 Felhasználó inaktív   karolyherceg 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 22:38

HY
nekem is gondjaim vannak a torrentekkel, lefelé elég szenvedve jön (20-60K, 50-80seedertöl). Nemtudom mi lehet, de ugylátszik ez valami közös hiba, remélhetöleg csak idöleges. (Miskolc)
A nagyobb bajom, hogy egy torrent-oldalt (CB) 5 - 6 napja egyáltalán nemvagyok képes elérni, mindig egy- A művelet megszakadt - üzenetet kapom (értsd, még a bejelentkezési oldal se jön be). Próbáltam mindent, cash ürités, cokkie törlés, böngészöcsere (Maxthor Browser, IE, Firefox, Opera), más gépröl, a routert kikerülve, de sehogy semmi :s
Ha van még ötlet, szivesen kipróbálom, de én már lélekben feladtam  :mad:
Viszont, a korlát eltörlését örömmel veszem, a sebességemet eddig se nagyon tudtam maximálisan kihasználni, mindössze a feltöltést :)

#2237 Felhasználó inaktív   LLaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 22:39

Idézet

-=nfs=-
routerben nincs beállítva a portforward neki. De ha beállítja akkor sem lesz sokkal gyorsabb. Szimplán annyi, hogy most passzívként látja a tracker. Bár kicsit lehet gyorsítana rajta, mert több peert látna. Mivel ha passzívban tölt sok kliens nem is válaszol neki, ha superseedben van feltolva.

1,5 éve ugyanaz a config van a routeren, port-forward sosem volt beállítva, de ha csak ez kell. Egyébként bitcometet használok, csak abból nem tudtam volna ilyen szép ábrát linkelni...

:offtopic:

Idézet

-=nfs=-
...dolgozónet...

Ha elolvasod(tad volna) nekem nem a "ki mennyit fizet", hanem módszer és szvsz az elégtelen tájékoztatás volt a problémám és azt is leírtam, hogy addig nem panaszolok be senkit sehol, amíg biztossá nem válik (mivel az ÁSzF aktuális részében felsorolt intézmények egyikében sem dolgozom, de mégis ilyen "jellegű" szerződésem van)

Idézet

-=nfs=-
...offolnak...

Erről meg az a véleményem, hogy egy adott topic tartalmának meghatározását bízzuk a moderátorokra/házigazdákra, a "mehet oda nyugodtan irogatni" "kérést" is max. tőlük fogadom el.

Üdv: LLaci

Szerkesztette: LLaci 2007. 02. 04. 22:40 -kor

#2238 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 22:51

Idézet: LLaci - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 22:39

1,5 éve ugyanaz a config van a routeren, port-forward sosem volt beállítva, de ha csak ez kell. Egyébként bitcometet használok, csak abból nem tudtam volna ilyen szép ábrát linkelni...

:offtopic:

Ha elolvasod(tad volna) nekem nem a "ki mennyit fizet", hanem módszer és szvsz az elégtelen tájékoztatás volt a problémám és azt is leírtam, hogy addig nem panaszolok be senkit sehol, amíg biztossá nem válik (mivel az ÁSzF aktuális részében felsorolt intézmények egyikében sem dolgozom, de mégis ilyen "jellegű" szerződésem van)

Erről meg az a véleményem, hogy egy adott topic tartalmának meghatározását bízzuk a moderátorokra/házigazdákra, a "mehet oda nyugodtan irogatni" "kérést" is max. tőlük fogadom el.

Üdv: LLaci

engem spec nem érdekel, hogy kitől fogadod el, csak egy kis józan ész kérdése, hogy ennek mennyire van köze a bővítések és volt korlátozásokhoz szerinted. Mert szerintem egyáltalán, de offolj csak nyugodtan, ha ez tesz boldoggá :D

Az én szememben nem egy sértett az ilyen ember, hanem egy offoló bunyesz, már bocsi érte :D

#2239 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 22:51

En is megerositenem a torrent-es problemat. Nem chello peerektol max 2 kb/sec. :rolleyes:
thundermix

#2240 Felhasználó inaktív   LLaci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 04. 23:01

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 4., vasárnap - 23:51

engem spec nem érdekel, hogy kitől fogadod el, csak egy kis józan ész kérdése, hogy ennek mennyire van köze a bővítések és volt korlátozásokhoz szerinted. Mert szerintem egyáltalán, de offolj csak nyugodtan, ha ez tesz boldoggá :D

Az én szememben nem egy sértett az ilyen ember, hanem egy offoló bunyesz, már bocsi érte :D

A UPC szolgáltatásához van köze, hogy betartja-e a törvényi előírásokat (nem, nem csak a sajátjait kell).

Off-nem off témában pedig nem Te döntesz, ez van.
Harag, sértődés nincs, csak vélemény, amit veled kapcsolatban eddig is megtartottam magamnak.

Szerkesztette: LLaci 2007. 02. 04. 23:45 -kor

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.