Idézet: tommiking - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 8:40
3>>>10 az chello.semmi köze a dsl hez.na most menj egy faluba ahol a legközelbbi dslam mondjuk 5Km megy max 2M-l és többet fizetsz mint akinek megy 4M-l up to power.amikor elkezdték mondtam hogy ez baromság amit csinál,egy sima dupla bőven bőven elég lett volna.dehát a magyar telhetetlen nesze neked up to.(nekem megy az up to 8 nem magam miatt mondom ezt)
Szerintem nem állítottam, hogy a chello-nak van köze a dsl-hez.
A 6 Mbitre mondtam, hogy most bőven elég. Erre vonatkozott, hogy a 3-ról 10-re emelést alig vettem észre, mert normál internethasználat közben nem nagyon jön ki. Természetesen a közel 1MB/sec letöltéshez könnyen hozzá lehet szokni.
A másik: Balatonlellén lakom, a dslam Bbogláron van (min 5km). Igaz, hogy közben van digitális rész is

, de fizetek 17eFt a telefonvonalért, meg az up to 4 megás netért, ami kb 3 Mbitet tud down, és 200kbitet up. Szóval lehet, hogy itt is én nyertem, mégsem ordítozok, hogy milyen szar nekem.
Nem a telhetetlenség a baj, hiszen a vágyak viszik előre az emberiséget, hanem a kultúra milyensége. Attól, hogy nyugaton ilyen, meg olyan internet van, abból nem következik, hogy itt is olyannak kellene lenni.
A fizetések sem olyanok.
Viszont naivság elvárni egy német tulajdonú vállalattól, hogy a magyar fizetésekhez optimalizálja egy szolgáltatás árát. Még akkor is, ha a költségei a szolgáltatás árának töredékét alkotják.
Sajna: pénz beszél, kutya ugat.
Vau.
Szumma: én azt mondom, hogy jó irányba tart hazánkban az internet, még akkor is, ha a tempó, vagy a minőség nem az igazi.