HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL II. Értékeld a témát: -----

#101 Felhasználó inaktív   ates2 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 19:35

még semmi :D

#102 Felhasználó inaktív   hbooo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 19:43

Idézet: ates2 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 19:35

még semmi :D

Lehet hogy ez is 22-kor indul mint a t-com  :D
Konfig: KV8 Pro v1.1, A64 3000+,1024MB Samsung DDR 400Mhz,Radeon 9600 Pro ,1x160G & 3x250G & 1x300G Samsung & Hitachi HDD, LG 4163B DVD-RW,Acer 712 TFT, Chieftec haz/tap, powered by FreeBSD :)

#103 Felhasználó inaktív   terminator100 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 19:59

Idézet: hbooo - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 19:43

még az is meglehet :rolleyes:
Terminator

#104 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 20:04

Jéézusom skacok, get a life.
In Flames We Trust

#105 Felhasználó inaktív   ates2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 20:21

Idézet: terminator100 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 20:59

még az is meglehet :rolleyes:

csak poénbol irtam, kb leszarom mikor lesz :D

#106 Felhasználó inaktív   ates2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 20:21

vagyis hbo nak irtam elkurtam :D

#107 Felhasználó inaktív   terminator100 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 20:23

már én is leszarom :D
Terminator

#108 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 20:24

Idézet: hbooo - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 19:43

azt akkor már nem várom meg :tired:

#109 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 20:25

Idézet: z67 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 9:52

Továbba, annyira kicseszettül jól sikerült a mail server felújítás, hogy a Gmailen 8-kor megkapott 2 db levelem e percig nem jött meg a TVnet-es csodaszerverre...

Megjött, 12 óra alatt!

Gratulálok kedves TVnetes szakértők!
JANÓTÓL nem kérek, sem választ, sem tanácsot!

#110 Felhasználó inaktív   ates2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 20:44

emberek csinálták azt is hiba elöfordul :)

#111 Felhasználó inaktív   Czumy 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 31. 21:35

Idézet: z67 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 16:43

Az a helyzet, hogy beszéltem délután egy olyan alkalmazottal, aki nem szimpla ügyfélszolgálatos, hanem vezetőségi területen van. Szerinte továbbra is az az álláspont, hogy próbálják a febr. 28-at tartani.

A jó hír viszont az, hogy az is szerdára esik...

Ja, igen 3G, 3G+ -ról beszéltünk.

Adja isten, hogy holnap vissza kelljen vonnom a mai negatív hozzáállásomat...

Örülök, hogy sokakat lázban tart a sávszélesség emelés, de ez már így kezd beteges lenni, nem??
Minden áldott nap minek beírni (még cirka egy hónapon keresztül), hogy "Ma sem emeltek!" vagy "Nálam még mindig semmi..."?!
:reklamacio:

Így sok értelme nincs a topiknak, valós tapasztalatok megosztása helyett, a tényleges segítség nyújtás, informálódás - a kevésbé hozzáértők számára - értelmét veszti és sok segítséget nem fogunk tudni adni egymásnak, ha a határidő lejárta elött 4-5 héttel csak azt lehet olvasni, hogy "A francba, még mindig nem emeltek... a pingek pedig 3msec-kel lassabbak... Valakinek emeltek már??... Tegnap még 2,002 Mbit-tel warezoltam, ma már csak 1,998 Mbit-tel szakítja a jót a Torrent, hát ejnye-bejnye TVNet..."!

Barátaim, Fórumtársak: tü-re-lem!! Mindenki sorra fog kerülni!
Panasz, nyafi, szitokok szórása jöhet majd márc. 1-én, vagy az után dögivel - ha már tuti, hogy nem történt semmi, ADSL sávszélesség emelés meg pláne nem.

Kedves z67!

A TVNet honlapján (lásd: http://www.tvnet.hu/index2.php?id=cegismer...ajta=0&hirid=87 ) ez áll: A TVnet társszolgáltatója a korszerűsítési munkálatokat 2007 első két hónapjában, folyamatosan, napi 24 órában végzi.

Ugyan a HWSW-t szolgáltatilag az alábbi módon tájékoztatták (A TVNet tájékoztatása szerint az előfizetők modemeinek és a telefonközpontokban elhelyezett saját berendezéseik átállítását a héten, legkésőbb a jövő héten megkezdik és pár nap alatt befejezik. - forrás: https://www.hwsw.hu/hirek/32751/TVNet_ADSL3...segnoveles.html ), de nehogy megálljon már az élet, ha 2-3 napot késik a sávszélesség emelés?!?!

Nem tudsz enni/inni, aludni, dolgozni, tanulni, netán nem vagy FÉRFI a barátnőd szemében, ha nem emeli az ADSL-ed sávszélességét a TVNet még most, januárban???
:think:
Neteztél-e annak idején (4-5 éve), vagy a közelmúltban betárcsázós-modemes, 56kbit/s-es internet hozzáféréssel?? Szerintem ha van/volt ilyen irányú tapasztalatod, akkor most nem görcsölnél ennyit a sávszélesség emelésen...
Próbálj meg lazítani egy picit: sétálj egy jót a friss levegőn, olvass el egy könyvet, csajozzál a haverokkal... vagy nem tudom... csak ne siránkozz annyit azon, hogy a emelnek-e ma, vagy majd csak holnap?!

Megnyugtatlak, lesz emelés nálad is, ha nem MA, akkor majd HOLNAP!  :)

Yoysy csak azt mondja, amit ő is megtud, meghall bent - mindezt merő jófejségből, mert mi ezért ugye nem fizetünk neki semmit sem, igaz, azt sem tudom, hogy a fórumozás a munkaköri kötelességei közé tartozik-e, vagy csak kedvtelésből néz be hozzánk... Nem őt kell kérdőre vonni, ha a feje felett/háta mögött döntenek mások és nem tájékoztatják a változásokról! És igen, lesz emelés nálad is, ha nem MA, akkor majd HOLNAP!  :) :) :) De addig, kérlek, türelem!

Szerkesztette: Czumy 2007. 01. 31. 21:38 -kor

#112 Felhasználó inaktív   rodimus 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 31. 21:39

TVnetnek van fóruma az oldalon?  :think:
Csak mert nem ártana egy olyan, mint a lila konkurensnek  :D
"Öreg nénike a repülőn a sokkolóról: Kipróbáltam a kiskutyámon. Egy hétig kornyadozott utána! "

#113 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 21:40

Idézet: rodimus - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 21:39

TVnetnek van fóruma az oldalon?  :think:
Csak mert nem ártana egy olyan, mint a lila konkurensnek  :D

Van bizony! :)
TVnet
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#114 Felhasználó inaktív   rodimus 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 31. 21:41

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 21:40

Van bizony! :)
TVnet

Csak ez nem hivatalos  :D  az oldalról se elérhető
"Öreg nénike a repülőn a sokkolóról: Kipróbáltam a kiskutyámon. Egy hétig kornyadozott utána! "

#115 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 21:43

Idézet: rodimus - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 21:41

Csak ez nem hivatalos  :D  az oldalról se elérhető

Ja, hogy a TVnet.hu-n belül! :) Én meg azt hittem, hogy itt a hwsw-n.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#116 Felhasználó inaktív   rodimus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 21:47

Idézet: Lali-213 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 21:43

Ja, hogy a TVnet.hu-n belül! :) Én meg azt hittem, hogy itt a hwsw-n.

Lassan már írhatnánk egy listát, mit lehetne az új tvnet oldalacskára
yoysy remélem továbbítja a felső vezetésnek  :up:

Szerkesztette: rodimus 2007. 01. 31. 21:49 -kor

#117 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 22:07

Idézet: Czumy - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 21:35

Örülök, hogy sokakat lázban tart a sávszélesség emelés, de ez már így kezd beteges lenni, nem??
Minden áldott nap minek beírni (még cirka egy hónapon keresztül), hogy "Ma sem emeltek!" vagy "Nálam még mindig semmi..."?!

Így sok értelme nincs a topiknak, valós tapasztalatok megosztása helyett, a tényleges segítség nyújtás, informálódás - a kevésbé hozzáértők számára - értelmét veszti és sok segítséget nem fogunk tudni adni egymásnak, ha a határidő lejárta elött 4-5 héttel csak azt lehet olvasni, hogy "A francba, még mindig nem emeltek... a pingek pedig 3msec-kel lassabbak... Valakinek emeltek már??... Tegnap még 2,002 Mbit-tel warezoltam, ma már csak 1,998 Mbit-tel szakítja a jót a Torrent, hát ejnye-bejnye TVNet..."!

Panasz, nyafi, szitokok szórása jöhet majd márc. 1-én, vagy az után dögivel - ha már tuti, hogy nem történt semmi, ADSL sávszélesség emelés meg pláne nem.

Kedves z67!

A TVNet honlapján (lásd: http://www.tvnet.hu/index2.php?id=cegismer...ajta=0&hirid=87 ) ez áll: A TVnet társszolgáltatója a korszerűsítési munkálatokat 2007 első két hónapjában, folyamatosan, napi 24 órában végzi.

Ugyan a HWSW-t szolgáltatilag az alábbi módon tájékoztatták (A TVNet tájékoztatása szerint az előfizetők modemeinek és a telefonközpontokban elhelyezett saját berendezéseik átállítását a héten, legkésőbb a jövő héten megkezdik és pár nap alatt befejezik. - forrás: https://www.hwsw.hu/hirek/32751/TVNet_ADSL3...segnoveles.html ), de nehogy megálljon már az élet, ha 2-3 napot késik a sávszélesség emelés?!?!

Nem tudsz enni/inni, aludni, dolgozni, tanulni, netán nem vagy FÉRFI a barátnőd szemében, ha nem emeli az ADSL-ed sávszélességét a TVNet még most, januárban???
Neteztél-e annak idején (4-5 éve), vagy a közelmúltban betárcsázós-modemes, 56kbit/s-es internet hozzáféréssel?? Szerintem ha van/volt ilyen irányú tapasztalatod, akkor most nem görcsölnél ennyit a sávszélesség emelésen...
Próbálj meg lazítani egy picit: sétálj egy jót a friss levegőn, olvass el egy könyvet, csajozzál a haverokkal... vagy nem tudom... csak ne siránkozz annyit azon, hogy a emelnek-e ma, vagy majd csak holnap?!

Yoysy csak azt mondja, amit ő is megtud, meghall bent - mindezt merő jófejségből, mert mi ezért ugye nem fizetünk neki semmit sem, igaz, azt sem tudom, hogy a fórumozás a munkaköri kötelességei közé tartozik-e, vagy csak kedvtelésből néz be hozzánk... Nem őt kell kérdőre vonni, ha a feje felett/háta mögött döntenek mások és nem tájékoztatják a változásokról! És igen, lesz emelés nálad is, ha nem MA, akkor majd HOLNAP!  :) :) :) De addig, kérlek, türelem!

Örülök, hogy így kinéztél magadnak, hiszen a fórumon csak az én csörömet bassza a nonstop dezinformáció.

Különösebben nem érdekel kedves hozzászólásod, de szeretnélek megnyugtatni, nem ma kezdtem a netezést, uszkve 8 éve nyomom, próbálkozva kisebb-nagyobb sávszélességgel.

A többi programom tekintetében engedd meg, hogy magam döntsek, mint ahogy én sem írom elő mit is tegyél holnap délután, esetleg ha úri kedvem úgy hozza megfarkalom a notebookomat, na ehhez van a legkevesebb közöd.

Baráti üdvözlettel

Szerkesztette: z67 2007. 01. 31. 22:08 -kor

#118 Felhasználó inaktív   z67 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 22:11

Idézet: Czumy - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 21:35

Kedves z67!

Még egy észrevétel, gondolom volt rollerod gyermekkorodban? Ma még azzal jársz? Ha nem akkor mit görcsölsz, örülj neki, ha telik trabantra, ne vágyakozz porsche után, neked az túl jó lenne...

#119 Felhasználó inaktív   agabe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 22:15

Idézet: z67 - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 22:07

Örülök, hogy így kinéztél magadnak, hiszen a fórumon csak az én csörömet bassza a nonstop dezinformáció.

Különösebben nem érdekel kedves hozzászólásod, de szeretnélek megnyugtatni, nem ma kezdtem a netezést, uszkve 8 éve nyomom, próbálkozva kisebb-nagyobb sávszélességgel.

A többi programom tekintetében engedd meg, hogy magam döntsek, mint ahogy én sem írom elő mit is tegyél holnap délután, esetleg ha úri kedvem úgy hozza megfarkalom a notebookomat, na ehhez van a legkevesebb közöd.

Baráti üdvözlettel

:think:  :offtopic:  :offtopic:

#120 Felhasználó inaktív   MákosGuba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 22:27

Egyszerűen abba kéne hagyni a felesleges posztolást.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.