akko' maradunk
TVNET ADSL II.
Elküldve: 2007. 02. 01. 15:50
Idézet: yoysy - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 14:45
Nem emelünk havidíjat senkinek sem, akkor se, ha lejárt a hűségnyilatkozat! Ezek az árak az új megrendelőkre vonatkoznak, vagy aki ezen szeretné majd meghosszabbítani... Nyilván ez csak annak fogja megérni, aki most többet fizet.
Nem kell tartani automatikus áremeléstől se hűségidő alatt, se után!
Köszönöm a gyors választ! Azért ezt kiírhatnátok a weboldalra is (meg az ügyfélszolgálatosok is jobban képben lehetnének), mert ezek szerint enyhén félreérthető a helyzet. És havi 2-3 ezer egy év alatt már elég szép summa, amiért az ember belevág egy szolgáltatóváltásba.
BG.
Elküldve: 2007. 02. 01. 16:05
Idézet: yoysy - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:45
Nem emelünk havidíjat senkinek sem, akkor se, ha lejárt a hűségnyilatkozat! Ezek az árak az új megrendelőkre vonatkoznak, vagy aki ezen szeretné majd meghosszabbítani... Nyilván ez csak annak fogja megérni, aki most többet fizet.
Nem kell tartani automatikus áremeléstől se hűségidő alatt, se után!
Ez nagy korrektség a TVNet részéről !
Szerintem senkinek nincs oka elégedetlenkedni,akinek meg nem tetszik az váltson szolgáltatót!
Yoysy !
Remélem nem bosszantottak fel a személyedet bántó beszólások, továbbra is itt leszel és próbálsz segiteni a fórumot látogatóknak !
Elküldve: 2007. 02. 01. 16:12
Idézet: stomi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:05
Szerintem senkinek nincs oka elégedetlenkedni,akinek meg nem tetszik az váltson szolgáltatót!
Yoysy !
Remélem nem bosszantottak fel a személyedet bántó beszólások, továbbra is itt leszel és próbálsz segiteni a fórumot látogatóknak ! .....
Már miért bosszantotta volna fel? És ki írt itt az előző pár hozzászólásban olyat, amivel személyesen őt bántotta meg?
:confused:
BG.
Elküldve: 2007. 02. 01. 16:29
Idézet: stomi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:05
Yoysy !
Remélem nem bosszantottak fel a személyedet bántó beszólások, továbbra is itt leszel és próbálsz segiteni a fórumot látogatóknak !
Persze, ahogy időm engedi igyexem
Elküldve: 2007. 02. 01. 17:16
Idézet: Bogabi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:50
A honlapot javítottuk, remélem így már egyértelműbb mindenki számára!
Az ügyfélszolgálatosok kapcsán pedig várom a konkrét adatokat, amiket privát üzenetben elkértem.. Úgy utána tudok nézni. Köszi!
Elküldve: 2007. 02. 01. 17:53
Elküldve: 2007. 02. 01. 18:27
Elküldve: 2007. 02. 01. 19:27
Idézet: yoysy - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:16
....
BG.
Elküldve: 2007. 02. 01. 20:02
Idézet: shabba - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:08
Tícom viszontértékesített ADSL árak:
http://www.tvnet.hu/index2.php?id=tartalom...s=adsl2&fajta=0
ADSL3G árak:
http://www.tvnet.hu/index2.php?id=tartalom...s=adsl1&fajta=0
Arra is kíváncsi leszek hogy írták itt egyesek hogy 6.5Mbps-ért 10900-at fizetnek, pedig eddig is 17 ezres ár volt e csomag mellett és most 25-re változott. Vajon akinek ilyen kedvezményes havidíja van azt meddig fogja hagyi TvNet? Vagy ha lejár az 1 év átsorolják az új díjkategóriába?
Tobbek kozt en is ilyen 10900ert 6,5et kapo vagyok,de ezek szerint nem fogok rosszul jarni
Egyebkent meg ilyen emeleseknel honnan masznak elo ezek az 1 es 2 hszes emberek,akik annyit tudnak mondani,hogy naluk emeltek-e mar vagy sem,vagy pedig szidni az ispt,mert 2Kb/sel kevesebb a letoltesuk,mint amit maxnak igertek?
Elküldve: 2007. 02. 01. 20:03
Idézet: Czumy - Dátum: 2007. jan. 30., kedd - 22:14
1.) Miért van most mindenhol kiemelve a sávszélesség növelés kapcsán az "UP TO ..." - a technikai oldalát értem (ugyebár csak elméleti maximumról beszélünk - de nem így volt ez mindig is az ADSL esetében??), csak azt nem, hogy eddig ez miért nem volt kiemelve a sajtóközleményekben, vagy az evvel foglalkozó cikkekben, pl. itt a HWSW-n is (vagy lehet, hogy csak én nem emlékszem rá)?!
2.) Történik-e az emelések alkalmával hardveres beavatkozás a telefonközpontokban, DSLAM-okban, vagy csak lefut a script és annyi?! Ha igen, akkor a DT levetett, használt eszközeit fogja használni a T-Com és az ISP-k, vagy lesz új eszközbeszerzés?
3.) Jelenleg 3,5 MBit-es csomagban vagyok, és az ősszel azt mondtátok, hogy sajna nekem nem lehet tesztelni a TVNet-es IPTV-t, mert nem bírja el a vonal a megnövekedett sávszélt.
Jól gondolom-e, hogy most, az emelés alkalmával örülhetek, ha mondjuk kapok egy stabil 4 Mbit/s-es letöltési sebességet (az elméleti 12 MBit/s helyett)? :confused:
Yoysy, nekem is tudsz választ adni?
Előre is köszönöm!
ui.: e-mail-t nem kaptam a hétvégi bővítésről és a múltkori mail-szerveres értesítő sem jött meg...
Elküldve: 2007. 02. 01. 20:14
tételezzük fel az árak nem változnak a nyárig (de ez sosincs így)és az 5 megás 3G 6550Ft lesz..
van annak akadálya ha azt kérem majd? szerintem semmi...mert most úgyis kiderül mit bír a vonalam és ha nem éri el a 8 megát csak a 6,5-7-t akkor felesleges is a 8 megásra fizetnem.
Elküldve: 2007. 02. 01. 20:21
Idézet: Bogabi - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 19:27
Bogabi!
Látszik még nem volt lejárt hűséged a tvnetnél
Lejár az 1 év és te döntesz..fizeted ugyanazt tovább és bármikor lepattanhatsz nem vagy már lekötve vagy kinézed magadnak a megfelelő csomagot és lekötöd magad újabb 1 évre..
én tavaly a 3G váltás elött nagyjából 3-4 hónapig már nem voltam hűségnyilatkozatos a cégnél mert vártam egy kedvezőbb sebesség/ár arányra.
Elküldve: 2007. 02. 01. 21:02
Én is Tvnet-es vagyok.(lejárt hűségnyilatkozattal) Gondolkodtam a sávszélesség bővítésen. De lehet, hogy váltani fogok:
Tvnet 8Mbit 13000.-
Externet 8Mbit 10290.- (szolgáltató váltás esetén)
Szerintem a Tvnet kicsit felül lőtte a 8Mbit -es csomag árát! :confused:
Üdv.
Elküldve: 2007. 02. 01. 21:25
Idézet: Flashget - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 19:21
Látszik még nem volt lejárt hűséged a tvnetnél
Lejár az 1 év és te döntesz..fizeted ugyanazt tovább és bármikor lepattanhatsz nem vagy már lekötve vagy kinézed magadnak a megfelelő csomagot és lekötöd magad újabb 1 évre..
én tavaly a 3G váltás elött nagyjából 3-4 hónapig már nem voltam hűségnyilatkozatos a cégnél mert vártam egy kedvezőbb sebesség/ár arányra.
Nos, igazad van, én csak tavaly februárban köttettem be a netet otthonra. A teljes (vagy részleges) hurokátengedés (ADSL3G, 3G+ telefon előfizu nélkül) egyenlőre kis városunkban nem elérhető. Ha marad ez az ár (10380) a megemelt sávszél mellett is, akkor maradok de már hűségnyilatkozat nélkül. Esetleg ha lesz majd valami jó akciós ár később, lehet bevállalok megint 1 évet, de ehhez minimum egy ezressel olcsóbbnak kell lennie a mostaninál.
BG.
Elküldve: 2007. 02. 01. 22:13
Korrekt volt,mikor az áfa csökkentés sem nyelték le,hanem annyival kaptam olcsóbban a nettem,mint amivel az áfa kulcs módosult.
Nem kell félni,ha lejár a hűség az nem fog változni.
Ugyan az a csekk fog jönni,mint előtte észre sem fogjátok venni a változást.
Elküldve: 2007. 02. 01. 22:16
yoysy vagy valaki aki tud válaszolni:
Gondolkodom azon, hogy átmegyek a TVNethez, az XL díjcsomag, ami ma 10990 jónak tűnik. Nekem egy nagyon régi modemem van ami még a dsl2-t sem tudja, nálam is egy hónap lenne szolgáltatóváltással a kiépítés? A 20kerben mire számíthatók (van-e lehetőség, sebesség) ?
Köszi
Szerkesztette: vna 2007. 02. 01. 22:16 -kor
Elküldve: 2007. 02. 01. 23:17
Idézet: vna - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 22:16
yoysy vagy valaki aki tud válaszolni:
Gondolkodom azon, hogy átmegyek a TVNethez, az XL díjcsomag, ami ma 10990 jónak tűnik. Nekem egy nagyon régi modemem van ami még a dsl2-t sem tudja, nálam is egy hónap lenne szolgáltatóváltással a kiépítés? A 20kerben mire számíthatók (van-e lehetőség, sebesség) ?
Köszi
modem cserét nem úszod meg....

Súgó
A téma zárva.