Idézet: ion - Dátum: 2007. júl. 21., szombat - 16:03
Kinek mi az értelmes. Én ahhoz szoktam hozzá, hogy nincs átmeneti tároló, mert el tudom dönteni, hogy mit akarok megtartani, és mit nem. Maga a winchester az átmeneti tároló.
Ha abból a szempontból nézed, akkor a Trash-nek sincs értelme, mert így is kétszer törölsz mindent. Egyszer a szemetesbe dobod ki, utána meg a kukába, mint a valóságban? Vagy mi? Itt nem jön érte a szemeteskocsi, úgyhogy...
Szóval a Trash-be törlés ugyanaz, mintha rákérdezne, csak annyi a különbség, hogy itt vissza kell emlékezned és újra el kell döntened a fejedben, hogy biztosan törlöd-e a Trash-ből végleg, amit odatettél...
De hát ízlések és közhelyek...
Én nem így látom. Bedobom a trashbe, mint a való életben. Ha késöbb eszembejut, hogy kidobtam valami fontosat, akkor kigubizom. Ha nem, akkor meg majd kiürítem a soxart együtt. Nem kell értejönnie semminek. Ez jobb módszer mintha rákérdezne, mert a rákérdezés a "félrenyomás" ellen véd, ha mást törölnék mint amit akartam. De az csak arra a pillanatra vonatkozna, és ha fél óra múlva jövök rá, hogy mégis kellene az a fájl, akkor már fújhatom.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye