Idézet: BoGab - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 16:10
Akkor most leirom még 1x. Márc1től érvényes, olyan mintha márc 1 előtt nem is lett volna semmi, igy érted?
Ha pedig figyelembe veszik, kérdezem én tőled: KI NEM SZARJA LE? Nem kell a fél netet letölteni azért mert szabad, leirom azt is még egyszer, hogy a jelenleg hatályos ászf szerinti forgalmi korlátok vannak érvényben. Nem korlátoznak na és? Túlléped a 750et már februárban, amikor tudod, hogy a hálózat még fel sincs készitve az emelésre és te azért mert valaki azt mondta nem mérnek töltesz, mint az állat? Aztán kirúgják? Nem tudom az ilyet sajnálni b+!
Az meg, hogy valaki kijátszotta a mérést, most pedig ugye azt már nem lehet k*rvára nem tudom sajnálni, tudod? Mész 250nel az autópályán mert nincs rendőr? Beleszaladsz egy családos kocsiba, mert azt hitted nem mérnek...
Te meg ezeknek a majdhogynem otthoni szervezüzemeltetőknek a pártján állsz, engedd meg, hogy gratuláljak...
Te viszont úgy látszik ezeknek a monopóliumoknak a pártján állsz. Azért ne keverd már össze a balesetet a korláttúllépéssel. Azért ugye az, hogy az UPC-nek pár fillérrel kisebb lesz az extraprofitja, nem mérhető össze egy család esetleges halálával. Ha szerinted igen, kezeltesd magad.
Egyébként, az egész vita avval indult, hogy egyesek FUP-ről beszélnek, holott egyértelműen korlátozásról van szó.
A másik dolog az, hogy képtelenek vagytok megérteni, hogy az új ÁSZF csak egy módosítás, tehát szó sincs tiszta lapról. Eddig is mértek, ezután is fognak. És az ÁSZF-ben határozottan le van írva, hogy bármelyik megelőző honap forgalmát beleszámolják az átlagba. Arról én nem tehetek, ha nem érted. De azért nem kellene azt lehülyézni, aki képes fölfogni. Az ÁSZF-ben szó sincs arról, hogy az eddigi mérések adatait kidobják, Eek felhasználása nem jelent visszamenőleges korlátozást, hiszen csak március 1-től korlátoznak. A februári adatokat viszont az eddigi ÁSZF szerint jogosan mérték, miért ne használnák fel?
Az pedig, hogy szerinted mi számít normális nethasználatnak, nem biztos, hogy mást is érdekel. Ismerek olyan embert is, akit kielégít a betárcsázós net is, sőt olyat is, aki jól megvan net nélkül. De nem biztos, hogy az elmaradott nethasználókhoz kellene igazítani a szabályokat.
Szerkesztette: WhiteRaven 2007. 02. 09. 16:23 -kor