Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 10:08
azért a 250G-t én elég szépnek értékelem
mondjuk apró vagyok és csak magamnak töltök, s azt is azért, hogy megnézzem vagy ilyenek, s nem komplett origi dvd-ket szedek le =) időm se lenne 50G fölötti cuccra. vajon más mit csinál? néha felmerül bennem. jó, egyesek csak szednek és kiírják, de az nekem kissé értelmetlen.
amúgy a sávszélesség nagy, a net a gyors. nem kötözködésből, vagy de? de nem szeretem, az "olcsó ár" ugyanilyen
(kiszámoltam, mennyi esélyem lenne a 250G-ra elméletben. nekem medium lesz, vagymi, s ha csak torrentet nézek, mert a többi elhanyagolható, akkor napi 12 óra nonstop max feltöltés kell hogy megegye a limit felét. a cuccokat pedig ki kell seedelni, főleg, hogy régen, mikor lightos voltam, minimális fölfelé, 5G-s korláttal, akkor annyira nem voltam jó. főleg mikor 3 nap után lekorlátoztak nyolcad sebességre... light, upload speed, lekorlátozva, az mulatságos.
szóval biztonságban vagyok, úgy látszik. de tényleg lazán át lehet lépni végülis. de 16k-ért azért ne akarjuk letölteni az internetet... ezek a szabályok, van mozgástér, csatlakozom az előttem szólókhoz)

Súgó
A téma zárva.