HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 09. 23:18

Idézet: atus3 - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:09

Az jut erről eszembe, hogy a neten a legvisszataszítóbban viselkedő emberek néha kimondottan normálisak a valós életben. Ismeri valaki személyesen ezt a fehér csókát?

Akkor, még te is lehetsz normális a valós életben. Mert itt nem vagy az.

#262 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 23:21

Idézet: atus3 - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:09

Az jut erről eszembe, hogy a neten a legvisszataszítóbban viselkedő emberek néha kimondottan normálisak a valós életben. Ismeri valaki személyesen ezt a fehér csókát?

Ez az utóbbi kb 50 oldal legfrappánsabb hozzászólása! :D

Amúgy szomorú élete lehet annak, akinek nem elég havi 250GB.
Ha meg melóra kell, ott a Business csomag, és fizesse a cég.

#263 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 23:26

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:22

Úgy mellesleg, azt írod, hogy neked munkaeszköz a net. Akkor miért nem a business csomagot használod. Igazán nem szép dolog pénzkeresetre használnod a lakossági szolgáltatást. Hol van a híres igazságérzéked?

Én magánszemélyként használom az internetet a saját otthonomban, tekintve, hogy az ügyvezető is a cég egy alkalmazottja, mindossze a saját munkámat könnyítem meg ezzel, amit meg áruld el, hogy mi tilt.

Mindenesetre meguntam, hogy minden megnyilvánulásodnak egyetlen célja a személyeskedés másokkal szemben és megtettem amit a haza megkövetelt. És most alszom, mert nem okos dolog vitatkozni ezen a szinten a jó puha ágyikó helyett.

Szerkesztette: LesiaLovag 2007. 02. 09. 23:28 -kor

" az élet egy ritka szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

#264 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 23:26

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:14

Mint írtam, semmilyen dsl alapú szolgáltatás nincs, mivel a tikom elődje elcseszte.
Tehát az általad felsoroltak zömét elfelejtheted.
Azt is írtam, hogy a 13. kerület nem csak a V.H. utca környékéből áll. Ennek alapján az összes wifis és madzagos egyéb szolgáltatást is elfelejtheted.

" semmilyen dsl alapú szolgáltatás nincs"

Hol élsz ember?
Hallottál a Minidslam-ról ?? Hytas mond valamit? Hát vedd már a fáradtságot, és nézd meg pl. polyforum-on a folyamatosan bővülő címjegyzéket... Nem akarom beidézni, de a belső XIII. kerület már elég jól le van fedve, és a Váci út mentén kifele haladva is szemmel látható az adsl terjeszkedése. .

Néhány ADSL-es cím a XIII. kerületben

Ennyire megalapozott minden más is, amit mondasz.

(most azzal fogsz jönni, hogy "De én nem azt mondtam...". Hogy megint csak klasszikustól idézzünk: "Pedig de, és ráadásul nagyon."
(->eredetileg Fábry dumája a lehellet terén kihívásokkal küzdő embertársakkal kapcsolatban, miszerint azt hiszik, hogy ők nem....)

Az, hogy az egyes szolgáltatások területfüggőek, az nem jelenti azt, hogy nem kéne vele foglalkozni, mert helyenként pl UPC nincs, akkor a UPC-t is el lehet felejteni a XIII. kerületben :) ?

Ha a 14 lehetőségből Neked mégsem jó egy sem, akkor nyilván, Neked a legjobban megfelelő a UPC chello szolgáltatása. Ha azzal is elégedetlen vagy, akkor sajnos kicsi ez a bolygó, izé, a kerület Neked :)))

Szerkesztette: llamada 2007. 02. 09. 23:32 -kor

#265 Felhasználó inaktív   atus3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 23:32

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:18

Akkor, még te is lehetsz normális a valós életben. Mert itt nem vagy az.

Most nem azért, de TÖK JÓL visszavágtál  :eek: Hogy csinálod?

Na komolyan -- szerintem neked a Net a legkisebb problémád. A szüleid a feneked alá tolnak egy chello plus-t, amelynek a korlátja most 4x-esen, sebessége 3x-osan emelkedik, amellyel Net sebesség szempontból bekerülsz kb. az ország felső tízezrébe, ugyanakkor hsz-aid alapján ezzel fordítottan arányosan süllyedsz a másik véglet felé az elégedetlenkedéseiddel.

Nem véletlenül javítottam a hsz-omat "legvisszataszítóbb emberek"-ről "legvisszataszítóbban viselkedő emberek"-re. Ugyanis szerintem valójában sokkal jobb vagy, mint amilyen (az itt tapasztalható) viselkedésedbe a körülményeid, problémáid kényszerítenek.

#266 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 23:45

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:08

A korlátkérdésben amúgy egyetértünk, ez az ami a szolgáltatás színvonaláért (többek közt értünk) van, még ha ezt kevesen nem is tudják megérteni.

Látod tényleg az ilyen, ....... miatt nem halad a világ előre :) Emelés előtt még HC user lettél volna a munkád miatt. Vagyis, hogy te a kis édes feleséged mellől szeretnél dolgozni is. Lehet 1-2 év mulva majd HD anyagokat kell vágnod :) Akkor már nem is tudom milyen usernek számítanál. Azt fogd már fel, hogy mint dömpi is mondta, milyen arányban fordult elő most is a nagy mennyiség, pedig meg lett mondva, hogy ebben a hónapban nincs korlát. Tehát az se kifigás, hogy ha lehetne, mindenki töltene agyba-főbe. És persze nem sokan olvassák ezt a forumot, az előfizetők számának arányában. De gondolom mindenki szólt az ismerősőknek és minden forum ettől volt hangos 1 hétig, HOGY DE JÓ NINCS KORLÁT gyerekek. Tehát ez a kifogás is kilőve :)

Akkor mi is a bajod azzal, aki tölt? Mert már csak ezt nem értem DolgozónetLovag.

Szerkesztette: -=nfs=- 2007. 02. 09. 23:55 -kor

#267 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 23:45

Idézet: mexel - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:41

:Đ  :Đ

Érdemes itt bármihez is hozzászólni?   :Đ  :Đ  :think:

Totyiktakaritást kérünk szépen

:offtopic:
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#268 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 01:10

WhiteRaven!

Esetleg elárulod, hogy melyik utcában laksz? Hátha valaki tud valamit ajánlani neked.

#269 Felhasználó inaktív   Simon Templar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 09:09

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:45

Ha meg azzal jössz, hogy HD cuccokat nézel, akkor nyilván HD cuccon is nézed, tehát VEDD MEG A BOLTBAN.

Off

Én nagyon gyorsan mennék és vennék. Nálam a letöltögetés első oka, hogy nem lehet pénzért megvenni azt amit letöltök. Én fizetnék érte szívesen ha hagynák.

#270 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 09:32

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 0:45

Ha meg azzal jössz, hogy HD cuccokat nézel, akkor nyilván HD cuccon is nézed, tehát VEDD MEG A BOLTBAN. Vagy vegyél bizniszt.

Ez kb ugyanakkora sztereotípiára vall esetedben, mint akit lehordtál.  :rolleyes: Ha egy picit körülnézel a HD lejátszáshoz nem kell ma már extra nagy mennyiségű pénzt elköltened. Mint ahogy Te se veszed az akciós Vivaldi CD-ket 250ft-ért meg a boltban, neki is joga van eldönteni mire van pénze. HD felbontású filmeket boltban egyelőre nem lehet kapni, rendes Tőled, hogy ennek ellenére te ítélkezel.

#271 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 09:45

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 9:32

Ez kb ugyanakkora sztereotípiára vall esetedben, mint akit lehordtál.  :rolleyes: Ha egy picit körülnézel a HD lejátszáshoz nem kell ma már extra nagy mennyiségű pénzt elköltened. Mint ahogy Te se veszed az akciós Vivaldi CD-ket 250ft-ért meg a boltban, neki is joga van eldönteni mire van pénze. HD felbontású filmeket boltban egyelőre nem lehet kapni, rendes Tőled, hogy ennek ellenére te ítélkezel.

Pár cím ahol vásárolható:

http://www.hidefdvd....l/8/newreleases
http://www.hidefdvd....al/8/topsellers
http://www.hidefdvd..../8/hotpreorders
http://www.amazon.co...D/dp/B000I2JKFG

1 perc keresés eredménye. Google annyi találatot ad, hogy nehéz lenne felsorolni. Azért azt ne találjátok már ki, hogy boltban nem kapható. Vagy szerinted kalóz srácok csináltak egy studiót és a sima DVD filmekből konvertáltak HD minőséget? :D Vagy honnan másolták azokat a lemezeket, amiket letölthetsz innen-onnan?

Félreértés ne essen, nem a korlát mellett vagyok, csak normális érveket kellene felhozni :D

Szerkesztette: -=nfs=- 2007. 02. 10. 09:47 -kor

#272 Felhasználó inaktív   Simon Templar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 09:56

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 8:45

Azért azt ne találjátok már ki, hogy boltban nem kapható.

Ezek nincsenek magyarul. A kalózkodás melegágya a forgalmazók saját hülyesége. Eddig egyetlen egy HD-DVD film sem jelent meg magyarul hivatalosan. Nemhivatalosan akármelyik.

Szerk: amiket linkeltél amúgy amerikai régiókódosak tehát európában nem lehet lejátszani őket. Persze van európai megjelenés is - szintén magya felirat vagy szinkron nélkül.

De egyébként várom a Battlestar Galactica, a House, a Firefly sorozatok magyar feliratos linkeit is. Nem vagyok nagy igényű, lehet DVD-n is.  ;)

Szerkesztette: Simon Templar 2007. 02. 10. 10:00 -kor

#273 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 10:16

Igen, így jó! Szerintem is tiltsuk meg innen a fórumról bárkinek is, hogy HD dolgokat töltsön! Határozottan ellenezzük! Követelem! Hogy képzelik?  :o

Na, ez biztos hatásos lesz, ezek után szerintem már senki sem mer HD filmeket illegálisan letölteni. Az avi és dvd az mehet, azért még nem volt kiabálás itt. Vagy az nem illegális? Vagy most nem az a probléma? Csak esetleg irigység azzal szemben akinek olyan tv-je van otthon amin már lehet HD-t nézni?

Szerintem itt már néhányan valóban kezdenek az abnormális módon viselkedni.  Nincs más dolgotok mint másokat b@szogatni? Ne akarja már senki megmondani a másiknak hogy mit vásároljon, vagy mit töltsön - ne töltsön. Menjetek ki a Kossuth térre, ott lesz még néhány hasonló, aztán ott majd lehet haverkodni. Ott meg fognak érteni, egy színvonalon lesztek.

(ezt politikamentesen írom, ezzel nem akarom kifejezni egyik párt mellé állásomat sem. Nekem nincsenek előítéleteim, én mindenkit egyformán utálok.  :Đ )

Elüldözitek (és még szinte számonkéritek) innen NSD-t, aki régebben segített, normális, első kézből vett információkkal látott el bennünket, tényleg érdemes volt olvasni a HWSW-s Chello topikot. Most meg néhány idióta miatt  (mindkét oldalon van belőlük :töltő-nem töltő, akár a politizálók) , lesüllyed a topik egy anyázós tizenéves noname (esetleg politikai) fórum szintjére.  :mad:  Nem csodálnám ha NSD távolmaradna.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pont az ilyenek miatt tart itt ez az ország. A sok okos. Majd ők megmondják mit kell csinálni. Ahelyett hogy mindenki a saját dolgaival törődene, és azzal foglalkozna, hogy normális emberi körülmények között élne, és nem a másikat b@szogatná, meg ugatna, mert azt a legkönnyebb jó magyar bunkó-paraszt szokás szerint.

#274 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 10:18

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2007. febr. 9., péntek - 23:07

Nincs wifi szolgáltató, és nincs tiger.
Már írtam, hogy a 13. kerület nem csak a V.H. utca környékéből áll. Az általad említett "szolgáltatók" csak ott vannak.

szerk: ja és tikom sincs, sőt az összes xdsl sincs. Csak az UPC van.

Tévedsz.
Lehet, hogy te valóban egyszolgáltatós házban laksz, de ez nagyon kis területet érint.
A kerület nagy részén elérhető adsl (optikain is), és a V.H. utcából elég nagy területet be tudna szórni.
De volt Óbudanetes wireless előfizus ismerősöm is.
A gátló a közösképmutatótok lehet, ha nem engediegy wireless szolgáltató antennáját a házatok tetejére szerelni, mert "valaki" megkente egy kicsit.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#275 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 10:22

Idézet: mexel - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 10:16

Elüldözitek (és még szinte számonkéritek) innen NSD-t, aki régebben segített, normális, első kézből vett információkkal látott el bennünket, tényleg érdemes volt olvasni a HWSW-s Chello topikot. Most meg néhány idióta miatt  (mindkét oldalon van belőlük :töltő-nem töltő, akár a politizálók) , lesüllyed a topik egy anyázós tizenéves noname (esetleg politikai) fórum szintjére.  :mad:  Nem csodálnám ha NSD távolmaradna.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pont az ilyenek miatt tart itt ez az ország. A sok okos. Majd ők megmondják mit kell csinálni. Ahelyett hogy mindenki a saját dolgaival törődene, és azzal foglalkozna, hogy normális emberi körülmények között élne, és nem a másikat b@szogatná, meg ugatna, mert azt a legkönnyebb jó magyar bunkó-paraszt szokás szerint.

:up:
Javaslom,létrehozását egy chello-chat nevű totyixnek a társalgóban.
Ott lehetne megbeszélni a nagy semmit.
Egyébként NSD a másik nem publikus fórumban sem ir csak ritkán,
előre szólt DOLGOZIK.
A továbbiakban inaktiv.
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

#276 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 10:35

Idézet: tikva - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 10:22

:up:
Javaslom,létrehozását egy chello-chat nevű totyixnek a társalgóban.
Ott lehetne megbeszélni a nagy semmit.
Egyébként NSD a másik nem publikus fórumban sem ir csak ritkán,
előre szólt DOLGOZIK.
A továbbiakban inaktiv.

az a baj, hogy a HWSW üzemeltetői és moderátorai nagy ívben belec@rnak az egészbe. Olyan dolgok miatt warnolgatnak, aminek effektíve semmi értelme. Az már itt senkit nem zavar, ha egy topic nem arról szól, amiről kéne. Ráadásul még a cím is megváltoztatásra került, amikor egyáltalán nem beszélhetünk korlátmentességről. Lassan már lehet venni majd úgy látom 20 megás HWSW chello csomagot is nyilvánvalóan valami kedvezménnyel :D

Azt hiszem én moderálom magam és csak olvasgatásra fogok esetleg ritkán szoritkozni, mert béka segge alatti az értelmi színvonal a topicban.

üdv mindenkinek.

Szerkesztette: -=nfs=- 2007. 02. 10. 10:39 -kor

#277 Felhasználó inaktív   NoFear 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 10:59

Uraim!

A topik kicsit takarítva lett és mindenkit megkérnék arra, hogy tartózkodjatok a további off-tól és személyeskedésektől, mert az totál nem vezet sehova...

Ajánlanám mindenki figyelmébe a Fórumszabályzatot...

#278 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 11:03

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 9:45

Pár cím ahol vásárolható:
....

Persze, 1-es régiókóddal, angol hanggal, világ körüli postával. Majd ha kiadják Magyarországon magyar felirattal/hanggal, 2-es régióval, akkor megvesszük. Addig meg letöltjük magyar hanggal a netről. Gondolom a Gyűrűk urát Te se vennéd meg 1-es régióval csak angol hanggal, akkor miért döntöd el, hogy nekünk azt kell megvennünk?

#279 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 11:46

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 10:32

Már ne is haragudj meg, de lehet venni magyarországon (is) HD dvd-ket már. Ha valakinek ez az igénye, hogy ilyet nézzen, és a netén nem elég neki mondjuk ebből 10 film, akkor vegye meg. Nem tud érdekelni az a siralom, hogy fullosan warezol, és nem engedi a szolgáltató, hogy a legjobb minőséget letölthesse korlátlanul. 30 gigánál én se értettem egyet a korláttal, de már hadne azért fizessek havi 10e ft-ot, hogy én ne tudjak egy divx filmet letölteni (vagy ha nagyon igényes vagyok, akkor egy dvd-t), mert Józsi kizárólag HD minőségben hajlandó filmet nézni.

Nem veszek akciós Vivaldi CD-ket a boltban, de ha valami nagyon megtetszik, igenis megveszem, ha reális áron van. Múltkoriban pont volt egy ilyen, hogy a Road c. együttesnek megtetszett 1 száma, felmentem a honlapjukra, és láttam, hogy van 2 lemezük, aminek darabja 1500 ft. Megvettem a 2 lemezt, és TÁMOGATTAM az együttest is ezzel. Nekem senki ne mondja, hogy ha van 10e ft-om netre, akkor nincs évente másik 10 cd-re vagy DVD-re. Amúgy veszek eredeti DVD-t is reális áron elég sokat évente.

Nem mondom, hogy szentéletű vagyok, vagy hogy olyan k***a sok pénzem lenne, de nehogy már azt mondja nekem bárki, hogy SEMMIT nem kell megvenni. Ennyi erővel lopjál kenyeret is a boltból.

Joga van eldönteni, hogy mire van pénze, még ahhoz is joga van, hogy azt töltsön le a neten, amit akar, de a TELHETETLENSÉG az, ami felháborító. Ha a chello-t választja, akkor igenis vállalja fel, hogy a korlát ennyi, és kész. 250 giga nem kis adatmennyiség, és ha HD minőséget akar, akkor meg tudja, hogy kevesebbet kap. Ha letölti DVD-n, akkor 4x annyit kap. Ha meg kényes, akkor igenis VEGYE MEG.

Uff - mondta a kis indián, és szalad a korlát felé, de akármennyire küzd hogy elérje, nem éri el, mert nem akar minden kavicsot felvenni, elég neki az, amennyit elbír...

#280 Felhasználó inaktív   Tovi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 12:11

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 11:46

Már ne is haragudj meg, de lehet venni magyarországon (is) HD dvd-ket már..........

Szerintem ezt folytathatjátok pl itt: HDDVD
Ez már tényleg teljesen offtopic
Abit NF8;AMD Semptron 3400+(250x8);Titan D5TB4 CU35;2x512MB Infineon PC3200;Sapphire AGP8x X1650Pro 256MB GDDR3;IBM DeskStar 120GByte+Seagate Barracuda IV 160Gbyte 7200rpm;Pioneer DVD-106;Morex 9689 Silver ház

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.