HWSW Informatikai Kerekasztal: Live messenger probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Live messenger probléma! Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   webszab 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 16. 16:36

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy lehet a gépet megszabadítani az MSN megoszátásaiból keletkezett fileokat? :s Nekem már közel fél giga...
Ha nem tudjátok miről beszélek, akkor nézzétek meg a saját gépeteken:
c:\Documents and Settings\Webszab( saját neveddel :p)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\webszab@dpg.hu(saját msn címed :p)\SharingMetadata\

Köszi a helpet! :)

Szerkesztette: webszab 2007. 08. 16. 16:40 -kor

"Mindenki derül, ha Minden kiderül"

#62 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 21:09

Partnerlista-karbantartó-ban hogyan tudom a "fennvagy"-ot igen -re állítani PLUS!-ban?
:confused:  :confused:  :think:
köszi!

Szerkesztette: carr 2007. 08. 16. 21:10 -kor

#63 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 06:57

Idézet: carr - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 22:09

Partnerlista-karbantartó-ban hogyan tudom a "fennvagy"-ot igen -re állítani PLUS!-ban?
:confused:  :confused:  :think:
köszi!

Direkt miattad megnéztem ezt az ablakot, de szerintem az azt jelenti hogy az Ő listájában te szerepelsz-e, tehát így nincs értelme az állításának. Szerintem, most láttam először ezt a plus-t.-
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#64 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 13:09

Sziasztok!

8.1-es messenger van fent nálam. A következő történt: netezgettem, rejtve be voltam jelenthezve, egyszer csak kiírta h másik számítógépen be vagyok jelentkezve, próbáljam újra... Kilépett, újra bejelentkeztem, és a partnereim nagy résézt (7 maradt meg az 50valamennyiből) átrakta a nem azonnali üzenetváltási partnerek közé. Az lenne a kérdésem, h mi történhetett, vissza lehet-e egyszerűen csinálni, vagy ha nem, akkor hogy  tudom visszahozni őket a nem azonnali... csoportból?

#65 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 00:41

Hali!

Én egy igenfura dologra lettem igyelmes.
Nos, a nevemben fura karakterek vannak amiket a windows
karaktertáblájáből szedtem ki. Ez eddig okés is. 7.5 alatt minden flottul
ment. Majd totál újraraktam a gépet és már live-t fettem fel. Majd a nevem
elkezdett mindig más karaktereket felvenni, Pl: РўЫќР---> Т۝¶ł
lenne. Illetve a "Gépelje be a mások
számára megjelenítendő üzenetet" résznél az ékezetes karaktereget is mindig
módosítja valami krix-krax-ra. Pl: avГЎsvan ---> avásvan lenne.

Na erre varrjatok gomdot  :Đ

Ui. Többszöri msn-t (több versiót) ill win-t tettem újra és mindig ugyanaz.

Pls help  :respect:

#66 Felhasználó inaktív   carr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 17:23

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 7:57

Direkt miattad megnéztem ezt az ablakot, de szerintem az azt jelenti hogy az Ő listájában te szerepelsz-e, tehát így nincs értelme az állításának. Szerintem, most láttam először ezt a plus-t.-

aha, értem ... megnlzetem vele...
Köszi. :up:

#67 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 30. 10:59

Hihetetlen ez a program. Ma délelőtt belépek erre két perc után hibaüzenetet kapok akárhányszor belépek. Tegnap óta semmit nem tettem a géppel, és este jó volt. Próbáltam újratelepíteni, de az sem segített. Valakinek hasonló?

Kép:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#68 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 30. 22:46

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 11:59

Hihetetlen ez a program. Ma délelőtt belépek erre két perc után hibaüzenetet kapok akárhányszor belépek. Tegnap óta semmit nem tettem a géppel, és este jó volt. Próbáltam újratelepíteni, de az sem segített. Valakinek hasonló?

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Megoldódott.  :down:

#69 Felhasználó inaktív   pilu08 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 04. 09:19

Szasztok!

Nekem olyan problémám van, ráadásul nem is egy gépen, hogy a plus feltelepítése után csak addig működik, amíg nem indítom újra a gépet... Miután újraindítom, a legördülő menüsorból is eltűnik a plus menü, bár egy két funkció megmarad, mint pl a keméleon mód, de szinte teljesen eltűnik a plus. Mi lehet ez? :confused:

#70 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 13. 06:54

sziasztok! kezd agyilag teljesen tönkretenni a live messenger.. régebben volt egy idő hogy felraktam, és amikor a live msn hangot játszott le(vki belépett vagy irt), a gép ujraindult. visszaraktam az msn-t, de ma kötelezett hogy csak a live messengerrel tudok belépni, oké felraktam, hang lejátszás és puff ujraindul. most kilőttem az össszes hangot, de szeretnék valamit jelzést ha valaki ir, ugyhogy pls segitsetek megoldást találni.

#71 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 20:44

Páromnál el kezdett xarakodni a wlm8.1, teljesen rendszertelenül be-befagy, közben mást lehet csinálni debelassul valamennyire minden más is. Ez mitől lehet? Próbáltam plussal-nélkül, törölni-újra felrakni, 7.5-öt meg nem is lehetett már használni, mert nem enged bejelentkezni frissítés nélkül...
Jah és mindez xpsp2 alatt
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#72 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 20:54

Idézet: FragMaster - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 21:44

Páromnál el kezdett xarakodni a wlm8.1, teljesen rendszertelenül be-befagy, közben mást lehet csinálni debelassul valamennyire minden más is. Ez mitől lehet? Próbáltam plussal-nélkül, törölni-újra felrakni, 7.5-öt meg nem is lehetett már használni, mert nem enged bejelentkezni frissítés nélkül...
Jah és mindez xpsp2 alatt

Telepitsd fel a 7.5-ot aztan utanna szepen futtasd ugy, mintha nem WinXP lenne, hanem Win2000 s lass csodat szepen megy... :)

#73 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 21:10

Idézet: Piton - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 20:54

Telepitsd fel a 7.5-ot aztan utanna szepen futtasd ugy, mintha nem WinXP lenne, hanem Win2000 s lass csodat szepen megy... :)

thx így meglesem holnap, hátha az nem tököl :up:
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#74 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 15. 00:30

Idézet: Mtbsrác - Dátum: 2007. aug. 22., szerda - 23:41

Hali!

Én egy igenfura dologra lettem igyelmes.
Nos, a nevemben fura karakterek vannak amiket a windows
karaktertáblájáből szedtem ki. Ez eddig okés is. 7.5 alatt minden flottul
ment. Majd totál újraraktam a gépet és már live-t fettem fel. Majd a nevem
elkezdett mindig más karaktereket felvenni, Pl: РўЫќР---> Т۝¶ł
lenne. Illetve a "Gépelje be a mások
számára megjelenítendő üzenetet" résznél az ékezetes karaktereget is mindig
módosítja valami krix-krax-ra. Pl: avГЎsvan ---> avásvan lenne.

Na erre varrjatok gomdot  :Đ

Ui. Többszöri msn-t (több versiót) ill win-t tettem újra és mindig ugyanaz.

Pls help  :respect:

Ez engme is zavar, mert reflexből ékezettel írok az aláírásba is...
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#75 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 20:54

Idézet: Piton - Dátum: 2007. dec. 11., kedd - 20:54

köszi segített, így megy és egyelőre jó :respect:
gondoltam megírom így utólag, hátha jól jön másnak is az info :)

#76 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 04:37

Idézet: Szacsoka - Dátum: 2007. dec. 14., péntek - 23:30

...

Közben megoldódott saját magától a probláma.
"Elfelejtettem hogy írtam ide". Mindenhol működik minden ékezet is.
Sőt még a MSG 9-el is ami most fenntvan  :)

#77 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 19. 21:58

Idézet: FragMaster - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 21:54

köszi segített, így megy és egyelőre jó :respect:
gondoltam megírom így utólag, hátha jól jön másnak is az info :)

Szivesen. :) En ugyfeleim 85%-ban igy hasznaljak... :) Aztan van 10% aki egy masik hasonlo trukkel... A fenn maradoak attertek hulye WLM... :)

#78 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 20. 16:15

Sziasztok! Nekem is sajnos problémám adódott messengerrel... Eddig soha nem volt, mondjuk sokat nem is szoktam frissítgetni.. 7.0 aztán 7.5, 8.0 és most 8.1 van fennt ... vagyis Windows Live Messenger már.. Olyan dolgokat művel pl. egy ideig teljesen jól ment, hogyha rejtve kapcsolódok, akkor megy tovább.. de most egy idő után kilép! Ez mitől van? Annyira még nem figyelgettem, mert nincs sok időm fennt lenni mostanság, szóval ha be vagyok jelentkezve azt még nem teszteltem, eddig nem lépegetett ki.. de rejtve folyamatosan! Ja! És akkor csinálja, ha lerakom az óra mellé! Másik. Fennt van Messenger Plus! is. 4.5. Tudomásom szerint ez a legújjabb. Az hogy lehet, hogyha én felrakom a Sweet Im-et (2.1 vagy bármelyik!) akkor olyan lesz hirtelen, mintha nem is lenne plus-om! Ha rárakom még1x a plust- akkor meg eltűnik a Sweet im! Nem bírja a 2 egymást, vagy mi? Mert jó lenne, ha mind2őt használhatnám! Olyan még, hogy notebook-omon is használom és mikor megnyitom a messengert akkor egy fekete villanás van a monitoron.. mármint hasonló mikor bekapcsolom a gépet, szóval egy pillanatra csak. Régebbieknél nem volt ilyen dolog. És akkor még lenne egy utolsó dolog! Ami igazából idegesít az az, hogyha én nagynehezen "összegyűjtögetem" a smiley-kat, hangokat, animációkat, és hozzárendelem bizonyos karakterekhez, akkor az a következő format / illetve Window reinstall után már nem tudom használni, mivel nem mentem el őket előtte! Csak az a gáz, hogy nem is tudom elmenteni.. Vagy egyáltalán el lehet? Vannak olyan file-ok amibe "beleíródnak" ezek a smiley-k? Vagy hol vannak ezek? Azok mondjuk, amit egy partneremtől mentek el? Előre is köszi a segítségeket... :up:

#79 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 18:59

Igen aktívak errefelé az emberek...  :mad: Talán majd jövőre ahogy látom.....  :spirit:

#80 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 21:31

Idézet: djviktorio - Dátum: 2007. dec. 20., csütörtök - 17:15

Ami igazából idegesít az az, hogyha én nagynehezen "összegyűjtögetem" a smiley-kat, hangokat, animációkat, és hozzárendelem bizonyos karakterekhez, akkor az a következő format / illetve Window reinstall után már nem tudom használni, mivel nem mentem el őket előtte! Csak az a gáz, hogy nem is tudom elmenteni.. Vagy egyáltalán el lehet? Vannak olyan file-ok amibe "beleíródnak" ezek a smiley-k? Vagy hol vannak ezek? Azok mondjuk, amit egy partneremtől mentek el?

Mondjuk elmentesz egy uj smiley-t, utana meg total commanderrel megkeresed az 5 percnel nem regebbi file-okat, es szerintem egybol meglesz ;) Vagy google a baratod...
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.