HWSW Informatikai Kerekasztal: Live messenger probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Live messenger probléma! Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 30. 07:48

MSN Backup nevű progit keress.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#82 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 12:43

thanx! :up:

#83 Felhasználó inaktív   Klown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 14. 11:35

Üdv!

Nos a hátam közepére nem kívánom ezt az új MSN 8.5-öt, de felraktam, mert a régi 7.5-tel akadtak "kisebb" gondok. (Nem kapták meg az üzeneteimet, vagy én nem kaptam meg a mások által küldött üzeneteket.) Beállítottam, megpróbálok hozzászokni, de egy valamit nagyon nem sikerül! Az pedig ez a ronda fekete szín! Telepítés után még elfogadható volt (zöldes-kék), de próbálgattam a háttereket. Egyik se tetszett, így kikapcsoltam a hátteret. Ezek után az egész MSN ronda fekete, szürke lett.

Vajon, hogy tudnám visszavarázsolni a már jól megszokott és jól használható 7.5-ös default hátteret. (halvány kékes-szürke) Vagy ha azt nem is, akkor a "Vista indító képernyő" színűt? (zöldes-kék) Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv: Klown
<< Jégvirágos ablakot láttam már, de fagyott pingvint még soha! >>

#84 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 18:03

Nem akar "elmúlni" ez a fránya betegség. Eleinte még jól tűrtem, de most már bosszant. Valaki nem tudja, hogy mi lehet ezellen a gyógyír? A billentyűzetkiosztás váltása nem jött be :( Az ékezetek helyett még mindig krix-kraxok...Reinstall se segített.

8.5 live és a 4.30 plus van fenn perpill

Csatolt fájl:

Szerkesztette: Szacsoka 2008. 01. 16. 18:23 -kor

[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

#85 Felhasználó inaktív   Döncibá 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 01. 21. 02:21

Sziasztok! Nekem olyan problémám van hogy nem tudom használni a webcamerát de csak egy bizonyos emberrel. Nem tud kapcsolódni. Mással teljesen tökéletes müködik minden. Lehetséges hogy azért, mert a másik fél egy egyetemi hálózatból netezik és egy tűzfal ezt megakadályoza? De akkor a Skypeon miért működik?

#86 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 15. 17:41

Pár napja azt csinálja hogy ha képet (vagy más fájlt) küldenek át akkor átvált angol nyelvűre a billentyűzet. Mitől lehet?

Szerkesztette: Valdy 2008. 05. 15. 17:41 -kor

Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#87 Felhasználó inaktív   kicsicsaj19 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 06. 12. 15:15

hali segítsetek!!!Nem tudok beregisztrálnin a Windows Live Messengerbe!Ezt írja ki:Átmenetei probléma merült fel a regisztrációs szolgáltatás működésében, de munkatársaink már dolgoznak az elhárításán!Próbálja meg újból!
Error code:100
Ezt írja már 1 hónapja!!
Segítsetek!!!!!!!!! :(

#88 Felhasználó inaktív   mortimor2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 27. 18:31

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2007. aug. 30., csütörtök - 10:59

Hihetetlen ez a program. Ma délelőtt belépek erre két perc után hibaüzenetet kapok akárhányszor belépek. Tegnap óta semmit nem tettem a géppel, és este jó volt. Próbáltam újratelepíteni, de az sem segített. Valakinek hasonló?

Kép:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

>>>Szia,szerintem próbáld meg azt hogy tölts le egy rendszerfrissítést,nézd meg van e vírus a gépeden,ha ez se válik be akkor meg próbáld újratelepíteni az egészet ennyit tudok,velem is volt már ilyen és bejött,sok sikert:)

#89 Felhasználó inaktív   warthas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 03. 16:05

Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám hogy lekódoltam az msn naplózott beszélgetéseket és elfelejtettem a jelszót!
Van valami módja hogy megnyissam őket?
Előre is köszönöm!

#90 Felhasználó inaktív   Xxx Xxx 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 11. 07:23

Én elfelejtettem a jelszót amelyik cimről reggeltem meg már nincs.
Vége ugye?

#91 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 11. 14:47

Idézet: Xxx Xxx - Dátum: 2008. júl. 11., péntek - 8:23

Én elfelejtettem a jelszót amelyik cimről reggeltem meg már nincs.
Vége ugye?

Ha belépni be tudsz vele, mert winnek el van mentve, akkor még ki lehet szedni belőle.
Make love not Wor.

#92 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 12:12

Sziasztok.
Vista+msn gondom lenne, mégpedig az hogy nem hajlandó megjeleníteni a webcamerám képét.
Ez a gond másoknál is előfordul Vistával, és nem tudok rájönni miért. Msnbeállításoknál mikor ki kell
választani a mikrofont, hangot, webcamot ki is tudom választani az enyémet, de már ott sem ad képet.
Hanggal nincs gond, és a bejövő képet is látom.
Mi lehet a gond?

#93 Felhasználó inaktív   CitroM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 07:37

Kicsit hülyén fogalmaztam:
"Hanggal nincs gond, és a bejövő képet is látom."
Vagyis beszélgetni tudunk, de az én webcamerámnál nincs semmi jelzés csak 1 fekete ablak.
A partner kameraképét természetesen látom.
Nem értem miért nem működik mert végülis felismeri csak valamiért képet nem ad. XP alatt meg jó volt tehát nem a kamera a rossz.
Srácok nincs valami ötletetek?

#94 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 17. 23:18

Van egy bácsika, akinek az unokái mindenféle egyéni karaktert küldözgetnek a szövegben.
A egyéni hangulatjelek közé beépült egy betű, amihez nem rendelődik kép, így a fogadó oldalon a szövegben egy üres kocka látszik csak.
Kb. 15-ször kitöröltem, majd ledózeroltam a messengert, és a legújabb verziót raktam fel.
A hiba megvan továbbra is, minden újraindulás után beépül a karakter.
Help me!
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#95 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 19. 14:27

Na ezt az imént kaptam ez már magyarul pofázó MSN VÍRUST:

Idézet:
"Hé, ez te vagy, ebben a youtube videóban?  http://Youtube.....M...SH7NmEI=........ és az e-mail címed a vége amin van az msn címed is."

Direkt kipontoztam nehogy vki beszopja.
Megne nyisd énsetettem 1.2-es júzer lévén  :Đ

#96 Felhasználó inaktív   Zuzo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 20. 12:12

Sziasztok!
Mindenki küldi nekem ezt az üzenetet:
haha ez te vagy 8-) http://msnphotos.info/DC431567.JPG?msn címem,
vagy ez te vagy:) 8-) http://msnphotos.info/image.php?=msn címem.

Kíváncsi voltam mit is tesz ezért elfogadtam, bejött egy oldal majd egy ablak amiben lementhettem ezt a "fájlt". Le is futattam. Annyit tesz h mikor be vagy jelentkezve, a bejelentkezett ismeröseidnek random idő szerint elküldi ugyanezt az üzenetet.

A kérdésem: mivel lehetne kiírtani(mi rá a megoldás), h ne csinálja ezt. Minden ismerősöm szeretné tudni a PONTOS választ.
Futtattam a Nod32, Spybot Search & Destroy, Spyware Terminator, MSN Cleaner-t. Nem tudom megmondani h sikerült-e a megoldani a problémám(eddig nem jelentekezett újra). Egyenlőre nálam úgy nézki megoldodott, de nem tudok IGAZI megoldást a problémára.

Segítsetek!!!!
AMD Athlon 64 3200+ | MSI K8N Sli Platinum | 2x Kingmax 512mb DDR 400 Mhz | MSI NX6600GT-TD128E | FEEL LC-B400ATX with passive PFC | Samsung SyncMaster 720N | Samsung SP2504C | Logitech x-530

#97 Felhasználó inaktív   Tron65 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 20. 15:49

Én egy éve kaptam először (és nyaltam be utoljára) ilyen vírust az MSN-ről. Azóta az AVG is ismeri már és takarítja szépen kifelé. Ötletként javasolhatom még a Kaspersky-t is, 30 napos teljesen működő változatot szedhetsz le tőlük. Benn a cégnél huszonvalahány jószágot szedett még össze a hivatalos Symantec után. (ja: amig fut a NOD-ot lődd le)
Az analfabétáknak ugyanúgy ízlik a betűtésztával készült leves?

#98 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 06:19

Sziasztok...

nem olvastam végig ezt a 4 oldalt, lehet h volt már róla szó, olyan programot keresek, amivel láthatóvá tehetők azok az emberek akik fent vannak, de offline, esetlegm ég azok is, akik letilthattak, de ha az elsőre van megoldás, h az offline embereket lássam, azt is megköszönném... :)  :)  :up:

a Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#99 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 21:34

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2008. aug. 5., kedd - 6:19

Sziasztok...

nem olvastam végig ezt a 4 oldalt, lehet h volt már róla szó, olyan programot keresek, amivel láthatóvá tehetők azok az emberek akik fent vannak, de offline, esetlegm ég azok is, akik letilthattak, de ha az elsőre van megoldás, h az offline embereket lássam, azt is megköszönném... :)  :)  :up:

a Free

Nos valaki vmi ilyesmi progit v plugint???

a Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#100 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 22:49

Üdv. Kaptam egy Microsoft LifeChat ZX-6000 wireless fülest. (Ez egy PC verziónak álcázott X360 headset)
Van egy gomb rajta, ami alapból indítja az MSN-t, és ott is egy ablakot, amiben az éppen aktív ismerősök listája van. A leírása szerint itt elvileg lehetne olyat, hogy simán benyögöm valaki nevét, és azonnal konnektál az MSN, feltehetőleg alapból hangkapcsolatban. No de szót se ír a szoftver komponensekről. Egyenlőre XP Pro SP2 van fent, meg az MS Speech SDK5.1, de lövésem sincs miként működik. Lehet csak Vista alatt megy???  :think:
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.