Idézet: Frosty - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 21:54
Ez nálam 30fps C2D-vel és 7900GTO-val 1280-ban maximum+grass shadow beállítva.
1024-ben 40fps
Az előbbi cpu-vga limit vitához pedig:
Igaza van annak aki azt mondja, hogy adott játékok (mostaniak is) vga limitessé tehetők beállításokkal, filterekkel. Az is igaz, hogy az új játékok még könnyebben vga limitessé fognak válni. Így a procin nem sok múlik látszólag. Viszont azt is bele kell venni a számításba, hogy hiába a vga-ra gyúrnak a fejleszők, az adott cpu-kat is kihajtják soxor. Régen is így volt. Kijött egy új vga limites játék ami látszólag semmivel nem igényelt több procit, mint a 2 évvel azelőtti változata, mégis kellett neki az aktuláis jó proci.
Most annyiban kedvezőbb a helyzet, hogy a már rég elérhető 2 magos procik eleve nincsenek kihajtva. Így az új gaméknál én ilyen irányú fejlődést várok... szóval sztem most max az SC procikkal lehet kicsit aggódni a jövőt tekintve....
Bár ugye ennek a fenti Stalker úgy ellentmond. Ennél mintha X2-vel is gondok lennének!?
ps: Ja és még1 dolog, ami előkerült: A vga maxolás vs konstans 60fps téma. Ehhez kell a jó proci is a jó vga mellé igazán! Engem is zavar(t), ha egy játék 60-80fps-sel megy de mikor épp kell, akkor leesik 30-ra. De erről az igényemről leszoktam, mert a mai optimalizáltság mellett kivitelezhetetlen a dolog. Inkább elviselem, ha félóránként leesik 30-ra, minthogy detailt vegyek vissza vagy új procit, 2x ramot vegyek.... és közben meg hozza a 80-90fps-t átlagban.
Szerkesztette: vipisrac 2007. 04. 04. 21:53 -kor