HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása II Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 11. 08:03

Idézet: Drag - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 21:23

Sziasztok!

Jár le valakinek mostanába az egy év 24 max csomagjára? Mit ajálanak fel? MEgy tiovább határozatlan idővel?

üdv Drag

Megy tovább határozatlan idővel változatlan díjjal.

#742 Felhasználó inaktív   Drag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 08:10

Idézet: Hasse - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 7:03

Köszi!
Akkor nem nézelődöm :-)
Kép

#743 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 13:07

Idézet: Hasse - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 8:03

Nemrég írta valaki, hogy nem határozatlan idejű, hanem automatikusan újabb 1 éves szerződéssel hosszabodik a szerződés és hogy ez nem túl jó, mert felbontani sem lehet így évközben. Azóta ennek utánanézett valaki?

#744 Felhasználó inaktív   --== SzaboZE ==-- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 15:17

Nah, kikapartam magamnak a gesztenyét :)

https://www.hwsw.hu/hirek/34398/husegszerzo...zolgaltato.html

#745 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 11. 19:21

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 16:17

Hát erre kíváncsi leszek a gyakorlatban, január végén jár le nálam az egy éves...

#746 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 07:49

Idézet: --== SzaboZE ==-- - Dátum: 2007. okt. 11., csütörtök - 14:07

Nemrég írta valaki, hogy nem határozatlan idejű, hanem automatikusan újabb 1 éves szerződéssel hosszabodik a szerződés és hogy ez nem túl jó, mert felbontani sem lehet így évközben. Azóta ennek utánanézett valaki?

Én még szeptember 14-én megírtam itt, hogy az én szerződésemben mi van. Tömören: nálam határozatlan idejűvé alakult a  szerződés. Akkor az is kiderült, hogy  több szerződéses változat létezik, így a saját szerződésed el kell olvasni, mert semmi nem garantálja, hogy Te is ugyanazt írtad alá, amit én.

Bye, Fifi

Ps.: Hogy a rákba lehet konkrét hozzászólást belinkelni?

#747 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 08:06

A Létrehozva: alatt bujik meg a direkt link.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#748 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 10:31

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 9:06

A Létrehozva: alatt bujik meg a direkt link.

Nálam az csak az oldalra mutat és nem a konkrét hozzászólásra.
Pl. ezen az oldalon az összes hozzászólásnál a direkt link ugyanaz: https://forum.hwsw.h...=123453&st=720#

Bye, Fifi

#749 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 11:12

A # mogott lenni kell meg egy szamnak. Nalam legalabbis van (Firefox, IE). Es azzal az adott hozzaszolasra ugranak a bongeszok.

#750 Felhasználó inaktív   rendszergazda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 11:14

Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 11:31

Nálam az csak az oldalra mutat és nem a konkrét hozzászólásra.
Pl. ezen az oldalon az összes hozzászólásnál a direkt link ugyanaz: https://forum.hwsw.h...=123453&st=720#

Bye, Fifi

:offtopic:  Az a trükk, hogy rá is kell kattintani a Létrehozva: linkre, nem csak fölé vinni a kurzort, és akkor felugrik egy ablak benne a jó hivatkozással  ;)
Olyan világban élünk, ahol a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, a bútorápolószerek viszont valódi citromot

#751 Felhasználó inaktív   FifiTheReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 11:27

Idézet: rendszergazda - Dátum: 2007. okt. 12., péntek - 12:14

:offtopic:  Az a trükk, hogy rá is kell kattintani a Létrehozva: linkre, nem csak fölé vinni a kurzort, és akkor felugrik egy ablak benne a jó hivatkozással  ;)

Ezaz, így működik!  :respect:  :omg:
Igazat megvallva firefox alatt nagyon leszoktam a bal gombbal történő klickelésről.

Bye, Fifi

Szerk: Akkor a konkrét hsz. linkje.

Szerkesztette: FifiTheReal 2007. 10. 12. 11:29 -kor

#752 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 12. 12:02

Bocs, nekem termeszetesnek tunt, hogy ra kell kattintani. :D

#753 Felhasználó inaktív   teszt345 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 19. 19:02

Valaki tudja, hová tűnt ismét ez az ügyfélcentrum nevű menüpont????

#754 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 19. 21:19

http://www.pantel.hu/ugyfelcentrum

De nem sokra mész vele, utoljára szeptember elején frissítették  :reklamacio:

#755 Felhasználó inaktív   Neton 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 22:23

Üdv!

Nekem egy olyan érdekességem lenne (persze lehet nem is az, de X-aktának azért elmegy nálam), hogy néha megszakad a net. Olyan, mintha a router nem tudná az IP címet kiosztani a hálókártya felé. Alaplapon van kettő hálókártya, egyiknél sem működik. Közvetlenül rákötöttem a modemet egy laptopra a más mac cím miatt, oda sem tudta kiosztani az IP-t. Persze újraindítottam a gépet is, a routert is, modemet is, de semmi hatás. Modem csere 4 napja volt, mert az meg ha újra indítottam, elfelejtet minden beállítást. A csere óta tök jól működött eddig minden. A hálókártya gondot kilőném, mivel a routert mindig el tudom érni. A PanTel látja a modemet is amúgy. Ja, 5 megás a net, a vonal is panteles. Sebességgel sosem volt probléma vagy a vonal minőségével, de ez elég bosszantó. Esetleg valami 5let, hogy a rákba lehet megszabadulni a cégtől, mert munkára is kell a net és így használhatatlan, hogy random szinten elmegy fél napra. Ráadásul persze a számlát úgyis ki kéne fizetni, hogy nem volt net csomó ideig. Nekem az is jó, ha nem a pantel DNS-ét használom, de legyen mindig stabil net. Valami 5let esetleg? Előre is köszi a választ!!!
Abit AB9 Pro, C2D E6600, 2*1GB Kingmax DDR-II 800 MHZ RAM, Asus E8800GTS 320MB, 2*250GB WD HDD + 1*320 GB WD HDD, FSP Bluestorm II 500W táp; 2*Pioneer DVD-RW 112D DL;

#756 Felhasználó inaktív   czombacsaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 16:12

Nekem is ilyen problémám van, hogy szakad a net, illetve IP cím ütközést mutat sokszor! Routerem nincs. Általában annyival letudom, hogy be kell állítani a VPI és VCI számot, Bridge módra tenni és a DHCP-t kikapcsolni.

Ma viszont teljesen behalt, az ADSL nem is világított a modemen. Betelefonáltam és arra jutottak, hogy FIX ip van beállítva, közben meg nem is, hiába magyarázom nekik. A lényeg, hogy valamit állítottak benn és most megy. Ez volt a 2. ilyen eset, és az elsőnél is azzal vádoltak, hogy FIX az ip cím, pedig akkor is automatikusra volt beállítva.

Kérdem én hol lehet a baj? Mert ők se tudnak rájönni, csak engem gyanusítgatnak, hogy előfizetést felbontják, ha fix ip van beállítva...  :mad:  Lehet a modemmel van a baj? Ilyen esetben lehet kérni csere vagy új modemet, hogy megnézzük, hogy azzal jó-e? Mivel a szakadások már szinte naponta jönnek (ADSL és ETHERNET folyamatosan világít a modemen, és be kell állítani a modem beállításokban mindent, hogy újra menjen a net).

Véleményeket, tanácsokat várok!  :(

Köszönöm előre is!

#757 Felhasználó inaktív   Neton 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 21:56

Idézet: czombacsaba - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 15:12

Nekem is ilyen problémám van, hogy szakad a net, illetve IP cím ütközést mutat sokszor! Routerem nincs. Általában annyival letudom, hogy be kell állítani a VPI és VCI számot, Bridge módra tenni és a DHCP-t kikapcsolni.

Ma viszont teljesen behalt, az ADSL nem is világított a modemen. Betelefonáltam és arra jutottak, hogy FIX ip van beállítva, közben meg nem is, hiába magyarázom nekik. A lényeg, hogy valamit állítottak benn és most megy. Ez volt a 2. ilyen eset, és az elsőnél is azzal vádoltak, hogy FIX az ip cím, pedig akkor is automatikusra volt beállítva.

Kérdem én hol lehet a baj? Mert ők se tudnak rájönni, csak engem gyanusítgatnak, hogy előfizetést felbontják, ha fix ip van beállítva...  :mad:  Lehet a modemmel van a baj? Ilyen esetben lehet kérni csere vagy új modemet, hogy megnézzük, hogy azzal jó-e? Mivel a szakadások már szinte naponta jönnek (ADSL és ETHERNET folyamatosan világít a modemen, és be kell állítani a modem beállításokban mindent, hogy újra menjen a net).

Véleményeket, tanácsokat várok!  :(

Köszönöm előre is!

Hali! Ha kihúzod a konnektorból a modemet és visszadugod, akkor elfelejti a beállításokat vagy megtartja? Ha elfelejti, akkor cinkes, ha megtartja, akkor más lesz a baj. Próbálj meg egy firmware frissítést, lehet az megoldja.
Abit AB9 Pro, C2D E6600, 2*1GB Kingmax DDR-II 800 MHZ RAM, Asus E8800GTS 320MB, 2*250GB WD HDD + 1*320 GB WD HDD, FSP Bluestorm II 500W táp; 2*Pioneer DVD-RW 112D DL;

#758 Felhasználó inaktív   czombacsaba 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 13:13

Idézet: Neton - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 21:56

Hali! Ha kihúzod a konnektorból a modemet és visszadugod, akkor elfelejti a beállításokat vagy megtartja? Ha elfelejti, akkor cinkes, ha megtartja, akkor más lesz a baj. Próbálj meg egy firmware frissítést, lehet az megoldja.

Igen, van hogy elmegy a net, ki se húzom a konnektorból és alap újra be kell állítani!!! De ha kihúzom, akkoris!  :D

#759 Felhasználó inaktív   Neton 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 18:56

Idézet: czombacsaba - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 12:13

Igen, van hogy elmegy a net, ki se húzom a konnektorból és alap újra be kell állítani!!! De ha kihúzom, akkoris!  :D

Akkor frissítsd a firmware-t, valszeg az megoldja. Ha az sem, akkor anyázás a Pantel-nél és üvöltözz velük egy sort, h azonnal cseréljék ki a modemet.

#760 Felhasználó inaktív   gyena 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 08. 09:04

Nem tudom mi zajlik az Invitel-Pantel berkein belül, de egy ilyen cég vezetőinek a képén égnie kellene a bőrnek, ha:

1. Azt igérték, hogy a kiszámlázatlan hívásokat 24 óránként frissítek. Ezzel szemben az én hívásaimnál az utolsó, amit hónapok óta látok a szeptemberi szeptember 9-ig terjedő hívások. Persze még szerencse, hogy 2007-ről. Persze már kiszámlázták a teljes szeptembert is.

2. A kiállított számláknál a júliusi az utolsó, ami látható a 24 órás frissítéseknél. Természetesen már régen kiküldték az augusztusi és szeptemberi számlát is.

A vezetőknek még annyi eszük sincs, hogy ha már nem frissítik, akkor írják ki, hogy ezeket a szolgáltatásokat a továbbiakban az Invitel a bekebelezett Pantel igérete ellenére nem nyújtja.

Téma megosztása:

• (45 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.