HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel tud valaki róla valamit? Értékeld a témát: -----

#271 Felhasználó inaktív   CsZoli-d 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 29. 22:19

Idézet: Flashget - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 20:21

milyen fajta?
nekem a 4K-s Tp-Link simán bírja..

Conceptronic.

Egyébként ez legyen a legnagyobb baja. Az előző Zyxel volt, ami nem kis márka, de nem bírt a 20Mb-es kapcsolattal. Csak 10/7Mb-et tudott így cseréltem erre.

Megy rá egy frissebb firmware, az lehet megoldja. Elsősorban úgyis a sebesség a fontos.

#272 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 30. 01:21

Idézet: Miki2 - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 21:37

Engem az ár/érték arányon felül a hűségszerződés teljes hiánya fogott meg. Ennél fontosabb nincs, mert semmilyen kár nem éri az ügyfelet, ha szar a termék. Szóval, meg is rendeltem, és várom, hogy bekössék.

Erre azt szoktam mondani, hogy csak az köttet hűséget akinek szar a terméke, aki jól szolgáltat, annak minek hűségszerződés? ha jó akkor úgyis ott maradnak az emberkék.

#273 Felhasználó inaktív   Zsolteeca 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 06:51

Idézet: CsZoli-d - Dátum: 2007. Sep. 29., Saturday - 17:52

Változik az IP cím!

(A routerem nem igazán szereti az ilyen áramtalanítósdit, szépen resetelni kellett mert nem csatlakozott vissza :reklamacio: )

Köszönöm.

Egyébként nálam már itt van az optika a szekrényben. Holnap megyek üfsz-re és megkérdem mikor kötnek.
Meg még szerződést is kellene kötnöm.

#274 Felhasználó inaktív   Zsolteeca 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 07:25

Idézet: CsZoli-d - Dátum: 2007. Sep. 29., Saturday - 17:52

Változik az IP cím!

(A routerem nem igazán szereti az ilyen áramtalanítósdit, szépen resetelni kellett mert nem csatlakozott vissza :reklamacio: )

Egyébként nálad hogy ment a szerződéskötés?
Mielőtt jöttek előtte kijött valaki vagy te mentél be?

#275 Felhasználó inaktív   CsZoli-d 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 08:33

Idézet: Zsolteeca - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 7:25

Egyébként nálad hogy ment a szerződéskötés?
Mielőtt jöttek előtte kijött valaki vagy te mentél be?

Nekem alapvetően 8Mb-es ADSL kapcsolatom volt, így akkor került képbe a DIGI amikor egy barátomnál találkoztam vele. Be kellett állítanom a gépét, és akkor mértünk neki egy sebességet, ami nem kicsit volt meggyőző. Főleg mikor megmondta, hogy mennybe kerül is ez. Ekkor már nálunk egy jó hónapja ki volt építve a hálózat. Csak a "csodálatos" Digi marketing semmit nem mondott az árakról és a sebességekről. Mindössze egy üzletkötő telefonszáma volt kint. Így mi mentünk be szerződést kötni. Rá két hétre már be is kötötték.
Hozzátartozik még, hogy a kábel tv-t is váltottuk. De itt már korántsem annyira nagy az elégedettségem :down: . Történt ugyanis, hogy HBO Maxpack szerződést is kötöttünk, de sajnos technikai okokra hivatkozva azt még nem tudják teljesíteni. Csak megmagyarázhatná nekem valaki, hogy a szomszéd lépcsőházban van HBO, nálunk ugyanazon a kábelen pedig "technikai okokból" nincs. Ezt azért nagyon nehezen viselem, mert ez alapvetően döntő volt a kábel tv váltásban, de nem kaptam meg azt, amit ígértek. Ez már kimeríti a fogyasztók megtévesztését.  :reklamacio:
Egy szerencséjük, hogy az internet jól működik.

#276 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 09:14

Idézet: Miki2 - Dátum: 2007. szept. 29., szombat - 21:37

Engem az ár/érték arányon felül a hűségszerződés teljes hiánya fogott meg. Ennél fontosabb nincs, mert semmilyen kár nem éri az ügyfelet, ha szar a termék. Szóval, meg is rendeltem, és várom, hogy bekössék.

A legfontosabb szempontok kimaradtak az előző hozzászólásomból.  :rolleyes:

Nincs bekötési díj és mint írtad nincs hűségszerződés !

Nálam az a szolgáltató nyerő, amelyik nem köt ki bizonyos időtartamot (hűséget),  tudja az ő terméke az egyik legjobb a piacon és nem kell igába hajtani a megrendelőket, maradnak ők maguktól is ha megvannak elégedve szolgáltatással!

Szerkesztette: luckystar 2007. 09. 30. 09:17 -kor

#277 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 14:21

Idézet: CsZoli-d - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 9:33

Nekem alapvetően 8Mb-es ADSL kapcsolatom volt, így akkor került képbe a DIGI amikor egy barátomnál találkoztam vele. Be kellett állítanom a gépét, és akkor mértünk neki egy sebességet, ami nem kicsit volt meggyőző. Főleg mikor megmondta, hogy mennybe kerül is ez. Ekkor már nálunk egy jó hónapja ki volt építve a hálózat. Csak a "csodálatos" Digi marketing semmit nem mondott az árakról és a sebességekről. Mindössze egy üzletkötő telefonszáma volt kint. Így mi mentünk be szerződést kötni. Rá két hétre már be is kötötték.
Hozzátartozik még, hogy a kábel tv-t is váltottuk. De itt már korántsem annyira nagy az elégedettségem :down: . Történt ugyanis, hogy HBO Maxpack szerződést is kötöttünk, de sajnos technikai okokra hivatkozva azt még nem tudják teljesíteni. Csak megmagyarázhatná nekem valaki, hogy a szomszéd lépcsőházban van HBO, nálunk ugyanazon a kábelen pedig "technikai okokból" nincs. Ezt azért nagyon nehezen viselem, mert ez alapvetően döntő volt a kábel tv váltásban, de nem kaptam meg azt, amit ígértek. Ez már kimeríti a fogyasztók megtévesztését.  :reklamacio:
Egy szerencséjük, hogy az internet jól működik.

Felejtsd el gyorsan az HBO-t, a képminősége megegyezik a több mint 20 évvel ezelőtti antenna sugárzási szintjével. :( Hiába éles volt a képe, mindig visszacsúszik ultragagyi minőségre. Olyan színzajos a képe, hogy inkább átváltom tűéles csatornára. :rolleyes: Még1x: felejtsd el! Csak a szüleim miatt ragaszkodták az HBO-t, pfúj...  :down:
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#278 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 09. 30. 14:29

Idézet: dnyl - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 2:21

Erre azt szoktam mondani, hogy csak az köttet hűséget akinek szar a terméke, aki jól szolgáltat, annak minek hűségszerződés? ha jó akkor úgyis ott maradnak az emberkék.

Mert sok kiépítési/üzemeltetési költség csak évek alatt térül meg, aztán ha a kerületben jön egy ilyen Sanyikaféle valaki, akkor elég sok júzer lepattan, mert sok embert nem a termék érdekli, hanem az ár.

Egyik júzerem pld. most modemesre ment vissza a Chello Classic után, mondván, az jobb. Néztem nagyon, meséltem a forgalomról, sebességről, fel/letöltésről, de csak bárgyú szemekkel nézett, oszt mondja, de ez akkor is jobb, mert a Chello sokkal drágább. Nabumm.

Ezek a hűség nélküli dolgok érdekesek, mert valahol meg kell térülnie a modemnek, meg a bekötési díjnak, oszt ha úgy melóznak, mint Romániában, meg mentalitás/műszaki hozzáállás marad, akkor leszüni ezzel mi még úgy, mint a Beltávval, vagy a többivel.
Make love not Wor.

#279 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 30. 18:29

Elméletben - ha jók az árak - és a szolgáltatás is jó, az emberek elégedettek, s nem fognak váltani, így hosszútávon a hűségszerződés sem kell, bátor dolog ja.

Amúgy ezek igen jó árak (kábeltévé+net és a telefon is), az pedig hogy a netcsomaghoz ajándék perceket adnak pluszpont.

Két megjegyzés:

- A Spektrumot nálunk a kábelszolgáltató nem a legmagasabb csomagban (hanem egyel alatta) már biztosítja. Más kérdés, hogy csak ez nálunk 3000 Ft (csak a kábeltévé 38 csatornával, Spektrummal). Még van 1-2 csatorna azért: pl. Reality, Sport2 - ezek a mi szolgáltatónknál benne vannak a "középső" csomagban.

- A DIGI-n belül telefonhívásokért is fizetni kell (pl. Yoneked ingyenes összes Datanet irányban), bár elég alacsony a percdíj, nem tudom persze azt se hány saját DIGI-s telefon lehet. Mondjuk Datanetes sincs sok :D

Szerkesztette: Kory 2007. 09. 30. 18:34 -kor

#280 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 18:31

Idézet: dnyl - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 1:21

Erre azt szoktam mondani, hogy csak az köttet hűséget akinek szar a terméke....

:up:
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#281 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 18:36

Idézet: Kory - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 19:29

Elméletben - ha jók az árak - és a szolgáltatás is jó, az emberek elégedettek, s nem fognak váltani,

Emberek kis százaléka a pingeket nézi, nagy százaléka meg 100 forintért az anyját is.
Make love not Wor.

#282 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 18:39

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 19:36

Emberek kis százaléka a pingeket nézi, nagy százaléka meg 100 forintért az anyját is.

Lehet.
De mondom, ha a kettő együtt van (minőség és ár), akkor felesleges a hűség.

Nálunk a városban most megjelent egy másik fizikai kábeles TV és netszolgáltató, a másik - régebbi szolgáltató is kínál TV+Net+Telefont. (nekem csak TV-jük van tőlük).

Namost az újabb, az olcsóbb - evidens.  Ügyfeleket akar szerezni. Engem is megkerestek, de most ilyen havi 500 Ft-ért nem váltok, ráadásul semmit sem tudok az új cégről.

A régit legalább ismerem, közepes. Mondjuk tegnap reggel 6-kor, a Forma 1 időmérőn nem volt RTL Klub, fél óra kellett hogy helyrehozzák....

Szerkesztette: Kory 2007. 09. 30. 18:40 -kor

#283 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 18:50

Idézet: Kory - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 19:39

Engem is megkerestek, de most ilyen havi 500 Ft-ért nem váltok, ráadásul semmit sem tudok az új cégről.

Többség nem ilyen. Nálam rendszeresen érdeklődnek az 50 megás mobil neteken is, meg a fene tudja még miken az egyszeri júzerek. Te tudsz reálisan gondolkozni, felméred a dolgokat, ismered a szolgáltatókat, estébé. Egyszeri júzer úgy van vele, mint a tankolással. Ha holnaptól 10 forinttal olcsóbb, akkor ez lemondjuk, majd ott tankolunk.

Ez meg papírmunka, bontás, építés, aminek sok előfizető esetén biza számolható költsége van. De meglássuk, EMKTV sem lett egy húdejó szolgáltató, terjeszkedni sem nagyon bírt.
Make love not Wor.

#284 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 19:26

Idézet: dnyl - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 1:21

Hát, a hűség nélküliségnek is megvannak a saját maga buktatói a cég számára.
Ugyanis ha valaki elköltözik, lemondja a szolgáltatásokat, az új lakónak pedig pl. nem kell net és telefon sem, csak tv,  akkor a digi bukott egy valag pénzt.

A digitv kb. 4!!!! éves megtérülési idővel számol, ami nagyon sok idő ahhoz képest, hogy hűség nélkül kínálja a csomagjait ... Előbb-utóbb teljesen csődbe fog menni a vállalat. Persze ez csak egy futurisztikus következtetés a részemről ...

#285 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 19:56

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 18:50

De meglássuk, EMKTV sem lett egy húdejó szolgáltató, terjeszkedni sem nagyon bírt.

Szerintem az emktv megegyezik a digikábellel.
katt

#286 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 19:58

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 19:26

Előbb-utóbb teljesen csődbe fog menni a vállalat.

Lehet, de ki a frász állna velük szóba 1 éves hűséggel? A tcom meg a upc közé csak így lehet rést törni.

#287 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 20:05

Idézet: Miki2 - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 19:58

Lehet, de ki a frász állna velük szóba 1 éves hűséggel? A tcom meg a upc közé csak így lehet rést törni.

Szerintem a nyomott ár hűségszerződéssel pont elegendő lenne.

Hűség nélkül nagyon kockázatos ám a business a szolgáltató szektorban ... Pont azért, mert bármikor és bármi miatt leléphetnek az ügyfelek. És itt nem csak a minőségre gondolok ...

#288 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 20:10

Idézet: Miki2 - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 20:56

Szerintem az emktv megegyezik a digikábellel.
katt

Ezt tudom, ezért írtam. Valahol gyökerei közt valami közösféle vállakozás lehet az.
Make love not Wor.

#289 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 30. 20:13

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 20:05

Szerintem a nyomott ár hűségszerződéssel pont elegendő lenne.

Biztos próbálkoztak azzal is.
Nehéz ügy ismertséget szerezni, főlegy úgy, hogy - ha minden igaz - emktv-ről nevet váltottak, ráadásul a digi előtag mellett van tévé, kábel, phone meg mittomén micsoda nevük. Ez baromság.

#290 Felhasználó inaktív   dnyl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 04:26

Idézet: Miki2 - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 20:13

Biztos próbálkoztak azzal is.
Nehéz ügy ismertséget szerezni, főlegy úgy, hogy - ha minden igaz - emktv-ről nevet váltottak, ráadásul a digi előtag mellett van tévé, kábel, phone meg mittomén micsoda nevük. Ez baromság.

Ha ilyen helyen laknék, ahol van digi, én hűséggel is simán bevállalnám.

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.