Idézet: shabba - Dátum: 2007. szept. 25., kedd - 9:46
Egy 24x100Mbps TX portos +2 SFP GE portos ME-3400-as Cisco switch listaáron 2000 dolcsi. Egy SFP 500-1000 között van típustól függően és kell belőle kettő az optika két végére.
Igen, igazad van, nem vettem bele a core halozatot, de azt probaltam meg hirtelen kiokoskodni, hogy egy kihelyezett switch nem egy okor ara ahhoz kepest, hogy ciscoban mar jo minoseget vesz meg. Persze core routerek meg minden, par 10M-bol meg is van, havi koltseg ha sajat az alepitmeny, akkor nem nagyon van, igen support meg minden. Tegyuk fel, hogy se nem bukik, se nem nyer az interneten. De a Digi nem csak internetet ad, hanem telefont is es tv-t az egbol + hazonbelulrol, tehat nem egy olyan garazsceg, akinek van 5M-ja, bekabelez 5 hazat, aztan csodbemegy, mert nem jott a bevetel.
Szoval szerintem attol felni, hogy holnaputan osszedol nem kell, foleg ha megnezzuk, hogy romaniaban mennyire toljak, es biztos (remelem
Amugy az a gaz ezekkel a savszelekkel, hogy a 10M is baromi jo, amikor kell, de enis ssh-zok 90%-ban, es oda a 64K is eleg lenne
Egy ilyen kabelszolgaltatonal (pont nem a diginel az olcsosaga miatt) erdemes lenne valami idoalapu szolgaltatas, pl 1M-t kapsz, de kijelolhetsz osszesen 100 percet, amikor 10M-d legyenegy honapban, es magadnak gyorsithatod a savot, amig kell, vagy plusz penzert megtarthatod a nagyobb savszelesseget meg par orara (az otleg jogdijas jelzem!

Súgó
A téma zárva.