Idézet: tommiking - Dátum: 2007. ápr. 6., péntek - 14:10
Neked jó,közel van a központ,de nagyon soknak nagyon messze van ratyi értékkel(nekem jó),a falu szót még1x ne hasonlítsd össze egy várossal ahol xdslam van míg faluhelyen itt Vas megyében 4-5 falunak van 1!! dslamja ált 128-256 port-al amit bővíteni nem nagyon akarnak,nem beszélve a rengeteg vonal töbszörözőről legyen analóg vagy digitális,szal falun sem adatik meg mindenkinek a jó net,nekem beállt oyan 6-6,5M nettóra de a 33Gb letöltéshez elég..még1 dolog te is reklamáltál mikor 10 percenként szakadt és visszaesett.nem tudom mit szólnál ha az a 15 att 45 lenne?24Mbit?? örülnél a 4nek is szal arról hogy adsl2+ lesz azt el kell felejteni ahogy a 24Mbitet is ami 900m kábellel oldható csak meg..900m!!!! tudod hány ház ill lakás az? hidd el nem sok.ugyanis azok a fránya központok nem igazán a város legsűrűbben lakott részén vannak
no majd meglátjuk mit tud nálam az ADSL2+
24megabit 900méteren megy akkor 1000méteren csaktán elmegy a 20megabit amiből hátha megmarad nettó 16 és akkor én már szupermázlista leszek 2megabájt/sec nettó letöltéssel.
nem is akarnék többet ettől soha

Súgó
A téma zárva.