HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 18. 13:46

Idézet: Waveson - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 12:43

Gyerekek ebből bunyó lesz.
Én nem tudom hány éven keresztül 13000et fizettem.
És akkor rámnyomnak egy szarabb netet azért mert fél éven át a CÉGfizette a másik felét?
Ez mi? Normálisak ezek?
Azért ezt nagyon nagy bunkóságnak vélem a részükről, nem probléma elbeszélgetek vkivel ott azt hiszem.

Akkor mehetsz is beszelgetni...
Vagy most akkor ujra fizeted a rendes arat (vagy a ceged fizeti a maradekot)  es akkor lesz gyors neted, azert tudjuk mar, hogy hol a hatar...

Evekig kaptatok olcsobban a netet, kvazi mert az upcnek ez volt a hepje es most amikor vege az ajandeknak mindenki jon fenyegetozni, ahelyett, hogy beirna, kosszonjuk, hogy eddig is volt. Ne tegyetek mar ugy mintha ez valami szuletesi elojog lenne, hogy nektek jar az olcsobb net.

#242 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 15:05

Az évekig az fél év.
Én örülök hogy gyorsítják a netet, de már több mint 3-4 éve fizetek 13e ft-ot, ismerősök meg beköttetik a netet és egyből 10mbit?
És azért mert féléven át én kedvezményt kaptam, most nekem fele annyi jár?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Kaptam 10e ft-nyi kedvezményt összesen kb. És most azt szépen el is veszik. Tényleg kurvára meg kell köszönnöm írok is egy köszönőlevelet. Hát nem attila..?
Én nem tudom miért kell nekem állandóan ászfet olvasgatnom meg mi a jó istent.
Hirdetésben ez áll: aki classicos volt, annak most 10/1mbit nete lesz, és korlátlan.
Ezzel két gond van. Hogy egyik sem igaz (részemről).
Hol a 10/1Mbit? Hol a korlátlan? Jó 250gb-ot nem fogok letölteni eddig se közelítettem meg csak a 30ot, de nem azért mert ott a limit, nálunk nem volt korlátozás.
Na mind1, elegem van az összes szolgáltató (telefon,net,áram,mind1ik) kifogásaiból, hogy igen, mert te ezt és ezt csináltad akkor és akkor, ezért vagy ezt a szolgáltatást nem kapod meg vagy ezért és ezért fizethetsz. Szart.
Ez az én véleményem, nemérdekel ki mit gondol róla.
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#243 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 15:15

Tényleg egyébként a feltöltést a fájlcserélő rendszerek miatt korlátozzák le ennyire?
Így chellonál még ebben a csomagban is igen jó amibe engem raktak végülis, de adsl-nél még brutálisabb pl.... :omg:
Szal? Erről soha nem olvastam még hogy mitől lehet...
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#244 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 15:39

Idézet: Waveson - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 15:05

Miután a kedvezménnyel igénybevehető csomag elsejétől a Medium lett, ezért igen, ennyi jár. Ha inkább többet fizetsz, de szükséged van a 10/1 megabitre, felhívod az 1221-et, és 24 órán belül már meg is van a nagyobb sávszél. De mérlegelni kell, érdemes-e újra hűségszerződést kötni egy-két évre, vagy fél év múlva lejár a mostani, ám nem raknak vissza listaárra, továbbra is fizeted a mostani összeget, hűség nélkül.

#245 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 15:40

Idézet: Waveson - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 15:15

Tényleg egyébként a feltöltést a fájlcserélő rendszerek miatt korlátozzák le ennyire?
Így chellonál még ebben a csomagban is igen jó amibe engem raktak végülis, de adsl-nél még brutálisabb pl.... :omg:

Szerinted lekorlátozzák ennyire a feltöltést? szeritnem meg mindig is a chello volt az ami vezetett a feltöltési sebességben...  :think:

azért nem szereti senki a feltöltést növelni, mert az a gyengéjük a szolgáltatóknak, kábeles neteknél a felfele irány mindig sokkal érzékenyebb mint a lefele irány, valamint sokkal kevesebb a max használható sávszél a CMTS-eken.

Nem emléxem pontosan, de mintha v.mi 50/9Mbit lett korábban említve hogy mit tudnak a fejállomások. Meg ugye a nagy többség csak lefele töltöget... meg na, azért maradjon már valami kiváltság a bérelt vonalaknak is :)

#246 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 15:55

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 16:40

Szerinted lekorlátozzák ennyire a feltöltést? szeritnem meg mindig is a chello volt az ami vezetett a feltöltési sebességben...  :think:

azért nem szereti senki a feltöltést növelni, mert az a gyengéjük a szolgáltatóknak, kábeles neteknél a felfele irány mindig sokkal érzékenyebb mint a lefele irány, valamint sokkal kevesebb a max használható sávszél a CMTS-eken.

Nem emléxem pontosan, de mintha v.mi 50/9Mbit lett korábban említve hogy mit tudnak a fejállomások. Meg ugye a nagy többség csak lefele töltöget... meg na, azért maradjon már valami kiváltság a bérelt vonalaknak is :)

Egy picit azért többet bír.

Docsis 2.x
Downstream bandwidth
  40 Mbps/channel
      5 Gbps/node

Upstream bandwidth
  30 Mbps/channel
    170 Mbps/node

És ez változik majd kismértékben a docsis 3-al, ott már az eszközök össze tudnak fogni több channelt.

Docsis 3.x
Downstream bandwidth
  200 Mbps/channel
      6,3 Gbps/node

Upstream bandwidth
  100 Mbps/channel
  450 Mbps/node
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#247 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 15:58

Idézet: Waveson - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 15:15

Semmi köze a fájlcserélőkhöz. Ez egy elv, mely szerint neked, mint átlag usernek általános felhasználás mellett jobban jön a bejövő nagy sávszél, mint a kimenő. Ezért a hagyományos szolgáltatások mind erre a politikára álltak rá.

Mellesleg, ha mégis valami védelem van az egész mögött, az nem a fájlcserélők ellen, hanem az otthoni szervezüzemeltetés miatt van.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#248 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 16:00

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 15:55

...

Szép nagy számok :lollypop: :D
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#249 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 16:26

Idézet: Waveson - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 15:05

Az évekig az fél év.
Én örülök hogy gyorsítják a netet, de már több mint 3-4 éve fizetek 13e ft-ot, ismerősök meg beköttetik a netet és egyből 10mbit?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Kaptam 10e ft-nyi kedvezményt összesen kb. És most azt szépen el is veszik. Tényleg kurvára meg kell köszönnöm írok is egy köszönőlevelet. Hát nem attila..?

Ha a hűségszerződésed lejárta után újabb hűséget vállaltál volna, akkor te is az éppen aktuális akciós áron vehetnéd/vehetted volna igénybe a netszolgáltatást.
Az, hogy ezt elmulasztottad, szerintem nem a szolgáltató hibája. Egyértelműen benne van a szerződésben, hogy ha lejár a hűség, akkor listaárra tesznek.

Szerkesztette: Adam84 2007. 03. 18. 16:27 -kor

#250 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 16:48

no jólvan akkor mondom a csajszi barátomnak hogy addig élvezze hogy kapott egy 5megabites chello mediumot aztán majd ha a light-ot is 1280-ra emelik mondom nekik hogy listaár helyett írjanak alá 1évet minimumra 5500-ért.
így járnak legjobban (2évre szerintem necces hűséget aláírni mert sosem tudni mi lesz 2 év múlva még)

amúgy mi újság az eger és eger környéki kisfalvak fejlesztéséről?
valakinek van tapasztalata már?
nem fura hogy eger és az összes eger környéki falu szerepel a fejlesztési listán? :D

#251 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 18:10

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 16:26

Ha a hűségszerződésed lejárta után újabb hűséget vállaltál volna, akkor te is az éppen aktuális akciós áron vehetnéd/vehetted volna igénybe a netszolgáltatást.
Az, hogy ezt elmulasztottad, szerintem nem a szolgáltató hibája. Egyértelműen benne van a szerződésben, hogy ha lejár a hűség, akkor listaárra tesznek.

Mondjuk a marketing tényleg kitalálhatna valamit hogy előtte 1-2 héttel értesítsenek mailban v. a számlán legyen feltüntetve hogy meddig tart a hűségszerződés.
Nekem korábban 2 évig volt 1-1 adsl, de 1iknél se volt divat, annál inkább az automatikus hűséghosszabbítás.
Aki meg váltani akar az úgyis vágja a cetlit hogy mennyi van még hátra :D

#252 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 18:13

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 16:48

amúgy mi újság az eger és eger környéki kisfalvak fejlesztéséről?
valakinek van tapasztalata már?
nem fura hogy eger és az összes eger környéki falu szerepel a fejlesztési listán? :D

Gondolom elhúztak odáig valami vastag drótot, és szeretnék jobban kihasználni. Vagy, megpályáztak valami területi távközlésfejlesztési támogatást, és nyertek, vagy efféle.

#253 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 19:05

kijott valami sztóker, fanatikusok figyelhetik a bix.hu-t, tuti hogy tricsilliardszorosara emelkedik a forgalom ;)

szerk.: hejesirasi hubak :)

Szerkesztette: b0rZ 2007. 03. 18. 19:25 -kor

-= ZenészHUB :: the one and only =-

#254 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 19:47

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 16:26

Nem nevezném korrekt eljárásnak. Aláírsz két év hűséget, annyit megérdemelsz, hogy kedves Gipsz Jakab köszönjük a bizalmát....amennyiben elégedett a szolgáltatással, akkor ha 1 év....ha 2 év....ha nincs hűség nyilatkozat akkor ......Szerintem az emberek nagy része úgy gondolja, ha van egy SZOLGÁLTATÓ az szolgáltat, és nem átvág. Én az ilyen megnyilvánulásokat hiányolom. Vagy aláírtál mondjuk egy évet, amikor lejár a szolgáltató értesít, hogy ha minden rendben akkor automatikusan újabb egy év indul....Ezek az apró dolgok esetleg azt mutatják, hogy a szolgáltató teszi a dolgát. Ja nem kell levelet írni és postázni, mert az drága, de a mail az mondjuk ingyen van. Ennyi.  :reklamacio:

#255 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 19:53

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 19:47

Nem nevezném korrekt eljárásnak. Aláírsz két év hűséget, annyit megérdemelsz, hogy kedves Gipsz Jakab köszönjük a bizalmát....amennyiben elégedett a szolgáltatással, akkor ha 1 év....ha 2 év....ha nincs hűség nyilatkozat akkor ......S

Egyetértek, illene időben felajánlani, vagy legalább a figyelmet felhívni rá.
Az automatikus hűséghosszabbítás sem lenne jó.
Elegáns középút: hívja fel a 1221-et, üsse be az ügyfélszámát, nyomjon egyest, ha meghosszabbítja a hűséget :)

#256 Felhasználó inaktív   ZXer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 19:58

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 20:53

Egyetértek, illene időben felajánlani, vagy legalább a figyelmet felhívni rá.

Engem még valamikor nyáron hívtak az UPCtől, egy alig pár kérdéses "elégedettségmérést" csináltak, és a kérdések közt volt, hogy jó ötletnek tartanám-e, ha mailben szólnának a hűség lejártakor. Mondtam, hogy igen, erre felajánlotta, hogy ez esetben (az épp akkor megkötött) hűség lejártakor fogok kapni egy mailt... majd meglássuk. Szóval valami van, csak úgy látszik nem tökéletes...

Szerkesztette: ZXer 2007. 03. 18. 20:00 -kor

#257 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 20:14

Van, ahol úgy van megkötve a szerződés, hogy ha a hűség lejárta előtt nem szól az ügyfél, akkor automatikusan meghosszabbodik a hűség. Nyilván ez a legelőnyösebb a szolgáltató szempontjából is, és az ügyfél szempontjából is (amennyiben folyamatosan igénybe akarja venni a szolgáltatást, mivel ilyenkor változatlanul olcsón kapja azt). A meglepi csak akkor van, amikor valaki fel akarja bontani a szerződést és kiderül, hogy hopp van rajta hűség. Ezt persze anno alá is írta, de vagy nem vette észre akkor, vagy elfelejtette azóta. Hiába jó ez a megoldás az esetek többségében, már kevés szolgáltató választja ezt.

A másik véglet, amikor nem hosszabbodik a hűség automatikusan, de nem is lesz tőle drágább semmi (pl mobiltársaságoknál előfizetéses sim kártya). Ennek a hátulütője, hogy a szolgáltató már fél évvel a hűség lejárta előtt elkezdi az ügyfelet baszogatni és ezt utána is rendszeresen megteszi, a lehető legkecsegtetőbb ajánlatokkal fűszerezve. Ennek köszönhető, hogy kevés olyan előfizető van a mobiltársaságoknál, akinek nincs érvényben lévő hűségnyilatkozata.

A harmadik, köztes állapot, amit a UPC csinál. Olcsóbban kapod a cuccot, de utána, amikor lejár a hűség, visszakerülsz listaárra. Készültek tanulmányok ilyenekről, hogy jó-e (pl. imidzs szempontjából) ha a szolgáltató szól, ha lejáróban van a hűség. Nem olyan egyértelműek a tapasztalatok arra vonatkozóan, hogy jó-e ha az ügyfél kap erről értesítést. Az egy dolog, hogy a szolgáltatónak plusz bevétel (sokan észre se veszik, hogy megnőtt a számla), de a tapasztlatok szerint az emberek többsége nem szereti ha szolgáltatóktól zargatják, sokan kifejezetten ellenszenves viselkedésnek tartják, mások gyanakodnak, nem átverés-e. Nyilván a vezetőség dönti el, hogy melyik utat választja, számos lehetőség adott. Egy multinál egy ilyen döntés nem megy 2 nap alatt, számos közvéleménykutatás (mint azt olvashattuk korábban), vizsgálódás előzi meg. Aztán meg lehet, hogy semmi se változik. :)
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#258 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 20:23

Idézet: chhoward - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 20:47

Ezek az apró dolgok esetleg azt mutatják, hogy a szolgáltató teszi a dolgát. Ja nem kell levelet írni és postázni, mert az drága, de a mail az mondjuk ingyen van. Ennyi.  :reklamacio:

Elméletileg manapság már megkeresenek valamilyen módon a hűség lejárta előtt.
Hogy a módszer még nem tökéletes... hm? Mi az...? A próbálkozás mindenképpen dicsérendő.

#259 Felhasználó inaktív   chhoward 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 21:08

Idézet: moq - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 20:14

Van, ahol úgy van megkötve a szerződés, hogy ha a hűség lejárta előtt nem szól az ügyfél, akkor automatikusan meghosszabbodik a hűség. Nyilván ez a legelőnyösebb a szolgáltató szempontjából is, és az ügyfél szempontjából is (amennyiben folyamatosan igénybe akarja venni a szolgáltatást, mivel ilyenkor változatlanul olcsón kapja azt). A meglepi csak akkor van, amikor valaki fel akarja bontani a szerződést és kiderül, hogy hopp van rajta hűség. Ezt persze anno alá is írta, de vagy nem vette észre akkor, vagy elfelejtette azóta. Hiába jó ez a megoldás az esetek többségében, már kevés szolgáltató választja ezt.

A másik véglet, amikor nem hosszabbodik a hűség automatikusan, de nem is lesz tőle drágább semmi (pl mobiltársaságoknál előfizetéses sim kártya). Ennek a hátulütője, hogy a szolgáltató már fél évvel a hűség lejárta előtt elkezdi az ügyfelet baszogatni és ezt utána is rendszeresen megteszi, a lehető legkecsegtetőbb ajánlatokkal fűszerezve. Ennek köszönhető, hogy kevés olyan előfizető van a mobiltársaságoknál, akinek nincs érvényben lévő hűségnyilatkozata.

A harmadik, köztes állapot, amit a UPC csinál. Olcsóbban kapod a cuccot, de utána, amikor lejár a hűség, visszakerülsz listaárra. Készültek tanulmányok ilyenekről, hogy jó-e (pl. imidzs szempontjából) ha a szolgáltató szól, ha lejáróban van a hűség. Nem olyan egyértelműek a tapasztalatok arra vonatkozóan, hogy jó-e ha az ügyfél kap erről értesítést. Az egy dolog, hogy a szolgáltatónak plusz bevétel (sokan észre se veszik, hogy megnőtt a számla), de a tapasztlatok szerint az emberek többsége nem szereti ha szolgáltatóktól zargatják, sokan kifejezetten ellenszenves viselkedésnek tartják, mások gyanakodnak, nem átverés-e. Nyilván a vezetőség dönti el, hogy melyik utat választja, számos lehetőség adott. Egy multinál egy ilyen döntés nem megy 2 nap alatt, számos közvéleménykutatás (mint azt olvashattuk korábban), vizsgálódás előzi meg. Aztán meg lehet, hogy semmi se változik. :)

Én a legnagyobb zargatásnak azt tartom, ha megemelkedik az előfizetésem kb 2000 Ft-al. Az is egy egészséges dolog, amit a mobilosok csinálnak, hisz a hűség alatt megtérült a kapott kedvezmény, és minden marad a régiben. A UPC-nél is ez áll fenn. Már az is korrekt lenne, ha a régi áron folyna tovább a kapcsolat, és határozatlan idejűre váltana át, mint a dolgozónet esetében. Az csak hab a tortán, ha mégkedvezőbb ajánlata van, akkor arról tájékoztat, és kezdődhet a következő etap.  :rolleyes:  Ezzel is rendesen lehet mutatni a régi előfizető felé, hogy fontos, és számítanak rá.  :reklamacio:

#260 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 22:29

Most nem egészen követtem ezt a thread-et, nem tudom, miből indult ki a dolog, de nem egészen értem a dolgot. Azon megy a probléma, hogy ha lejárt a hűség, akokr automatikusan visszatesznek listaárra? Ez már elég rég nincs így UPCnél!

Egy ideje már az a módszer, hogy a hűség lejárta előtt kb. 2 héttel felhívnak, közlik, hogy le fog járni a hűség, és megkérdik, nem akarod e meghosszabbítani. Aztán telefonon meg is lehet kötni rögtön, kipostázzák a szerződést, de nem kell vissza sem küldeni, mert ez meg van oldva jogilag, hogy ne kelljen!

Nem kell szidni upct (mindig), fejlesztenek ők, csak néha kicsit lassan!! :respect:
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.