HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 25. 19:43

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 19:40

Érdemes elolvasni az ÁSzF-et, különösen a garantált sávszélességről. :)

ne is mondd, neki 10M/1M-et garantálnak, nem is 100Kbit/32Kbit-et :D

#582 Felhasználó inaktív   mizso 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 25. 19:43

Érdemes elolvasni az ÁSzF-et, különösen a p2p korlátozásról. Én megtettem, amit te ajánlottál, már jóval ezelőtt... Te megteszed, amit én ajánlok? Ja, hogy olyan nincs? Ne haragudj...

#583 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 19:47

Idézet: mizso - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 19:35

Nem akarom megvédeni, vagy bármi hasonló, de miért beszélne hülyeségeket?

Ja, fegyvert sem lehet csak úgy legálisan vásárolni, pedig a rendőröknek is van.

Olyan jó lenne, ha elolvasnád, mire és mit válaszolok, ha csak felkapod a fejed két-három szóra, ami ismerősnek tűnik, aztán belököd a sablon warezes-önigazolós szöveget, nem biztos, hogy jó fog kisülni belőle. :)

#584 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 19:50

Idézet: mizso - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 19:43

Érdemes elolvasni az ÁSzF-et, különösen a p2p korlátozásról.

Vannak információid arról, hogy ez nem egy átmeneti korlátozás, hogy amíg nem fejeződnek be a fejlesztések, múködjön mindenkinél normális minőségben a net? Majd ha befejeződtek a fejlesztések, lehet üvölteni, hogy a poresz öt perc helyett ötven alatt ér le, meg lehet véreres szemmel ÁSzF-et forgatni meg NHH-hoz szaladgálni, addig legalább egy kis türelmet kéne mutatni.

#585 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 19:54

Idézet: junior117 - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 19:07

Egyáltalám nem használhatod mivel vissza is osztasz és az már feltöltésnek minösül és az már tövénytelen.

Na ez sem igaz ;) Ugyanis te csak értelmetlen bithalmazokat (szeleteket) osztasz vissza az embereknek nem egy az egyben a filmet vagy bármi mást ;)  Ha már erre akartál kilyukadni ;) Ha meg másik oldalról nézzük, ha esetleg egyben osztanám vissza, a letöltő legálisan tölti, most meg nem mindegy hogy egy szerverről vagy tőlem? :) kicsit sántít a kötekedési elméleted  :confused:  :omg:
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#586 Felhasználó inaktív   NeoMaN01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 19:55

Kevdes debaj!
Te UPC alkalmazott vagy vezető vagy??

Egyébként Te is tudhatod, hogy 2006-ban egy olyan szolgáltató amelyik nem a reklámokban hirdetett, hanem a garantált minimum szolgáltatást nyújtja, az enyhén szólva nem EU konform, sőt továbbmegyek szerintem simán a versenyhivatalnál is feljelenthető.
Már a trékom sem csinált ilyet 2000-ben /azóta volt DSL-em tőlük/...
:smoker:
GREENPEACE
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik

#587 Felhasználó inaktív   mizso 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 19:57

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 19:47

Ja, fegyvert sem lehet csak úgy legálisan vásárolni, pedig a rendőröknek is van.

Olyan jó lenne, ha elolvasnád, mire és mit válaszolok, ha csak felkapod a fejed két-három szóra, ami ismerősnek tűnik, aztán belököd a sablon warezes-önigazolós szöveget, nem biztos, hogy jó fog kisülni belőle. :)

"sablon warezes-önigazolós szöveget"... Képzeld, én eddig csak az általam készített, családomról szóló videofilmeket töltöttem fel torrenten. Hol van itt a sablon, warez vagy önigazolás? Talán nem hiszed el, amit mondok? Hazudtolj meg...

Elolvastam, mire mit válaszoltál, ha méltóztatnál ezt te is megtenni az én hsz-emnél, tán rájönnél, hogy jó sülne ki belőle...

#588 Felhasználó inaktív   mizso 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:00

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 19:50

Vannak információid arról, hogy ez nem egy átmeneti korlátozás, hogy amíg nem fejeződnek be a fejlesztések, múködjön mindenkinél normális minőségben a net? Majd ha befejeződtek a fejlesztések, lehet üvölteni, hogy a poresz öt perc helyett ötven alatt ér le, meg lehet véreres szemmel ÁSzF-et forgatni meg NHH-hoz szaladgálni, addig legalább egy kis türelmet kéne mutatni.

Csak egy tanult kollegát tudok ismételni, tudod tőlem csak ennyire tellik: Olyan jó lenne, ha elolvasnád, mire és mit válaszolok, ha csak felkapod a fejed két-három szóra, ami ismerősnek tűnik.

#589 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:00

Idézet: mizso - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 19:57

Hazudtolj meg...

Nem akarlak meghazudtolni, semmi közöm hozzá. Nekem tökmindegy, hogy mit töltesz, csak már annyi szájból hallottam ezt a dumát, hogy csodálkozok, minek ide egyáltalán ASVA meg BSA... :)

#590 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:02

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 19:22

Tedd a szívedre a kezed, és ismételd meg ugyanezt, hangosan. Ha meg hülyeséget beszélsz, inkább ne válaszolj.

Vagy komolyan sikerült már elhitetned magaddal, hogy a forgalom 80%-át kitevő p2p forgalom mind legális?

Sziasztok!

Egy észrevételem lenne p2p-vel kapcsolatban.  A Mátrix -hub és az Elite -hub ügy kapcsán
a Magyar Bíróság a következőt jelentette ki: A le és FELtöltés csak abban az esetben illegális, ha
anyagi haszonszezés céljából történik. :p (Szoftver kivételével.)

Szerkesztette: killa 2007. 03. 25. 20:04 -kor

#591 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:07

Idézet: NeoMaN01 - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 19:55

Te UPC alkalmazott vagy vezető vagy??

Igen, ernyém a cég, előtte a Microsoft volt az enyém, de azt már meguntam, és elcseréltem erre.

Vagy csak másképp gondolkodok, mint ti. Tudom, csípi a szemeteket, de ez van.

Idézet

Egyébként Te is tudhatod, hogy 2006-ban egy olyan szolgáltató amelyik nem a reklámokban hirdetett, hanem a garantált minimum szolgáltatást nyújtja, az enyhén szólva nem EU konform, sőt továbbmegyek szerintem simán a versenyhivatalnál is feljelenthető.

Hajrá. Ne felejts el beszámolni az eredményről.

Idézet

Csak egy tanult kollegát tudok ismételni, tudod tőlem csak ennyire tellik: Olyan jó lenne, ha elolvasnád, mire és mit válaszolok, ha csak felkapod a fejed két-három szóra, ami ismerősnek tűnik.

Megtettem, nem tudom, miért érzed úgy, hogy nem a te felvetésedre válaszoltam. Erre a pár hétre fölösleges módosítani az ÁSzF-et, ha meg úgy döntenek, hogy marad a korlátozás utána is, bele fog kerülni.

#592 Felhasználó inaktív   mizso 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:10

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 20:07

Igen, ernyém a cég, előtte a Microsoft volt az enyém, de azt már meguntam, és elcseréltem erre.

Megtettem, nem tudom, miért érzed úgy, hogy nem a te felvetésedre válaszoltam. Erre a pár hétre fölösleges módosítani az ÁSzF-et, ha meg úgy döntenek, hogy marad a korlátozás utána is, bele fog kerülni.

"Igen, ernyém a cég, előtte a Microsoft volt az enyém, de azt már meguntam, és elcseréltem erre."  :)

"Megtettem, nem tudom, miért érzed úgy, hogy nem a te felvetésedre válaszoltam."... Csupán annyi, hogy ugyan ezt írtam én is, kb 2 hsz-el előrébb.

#593 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:15

Visszaolvastam a lap tetejéig, sehol sem láttam olyat, ahol arról lenne szó, hogy türelmesen várod a fejlesztések befejezését. :)

#594 Felhasználó inaktív   NeoMaN01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:17

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 20:07

Miért védsz egy multit?
nemértem... :rolleyes:
Nem akarlak megbántani, ezért inkább befejezem.
:(
GREENPEACE
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik

#595 Felhasználó inaktív   mizso 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:25

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 20:15

Visszaolvastam a lap tetejéig, sehol sem láttam olyat, ahol arról lenne szó, hogy türelmesen várod a fejlesztések befejezését. :)

"...fizetnem a havidíjat. Ja hogy kérem nem bírja a fejegység? Tessék bővíteni, arra van az általam (is) befizetett díj. Ha minden igaz, ez folyik most, de akkor is pofátlanság a priorizálás." Még a legelső hsz-emben volt, mármint a mai napi elsőben.

#596 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:26

Idézet: NeoMaN01 - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 20:17

Miért védsz egy multit?

Én nem védem, csak olyan ügyekben akarsz a fogyasztóvédelemhez menni, amelyekben nem találsz rajtuk fogást.

#597 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:44

Idézet: NeoMaN01 - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 16:06

Hát itt mellétrafáltál szerintem. Ha én 10megabites netet FIZETEK akkor azt arra használom amire akarom mivel az ASZF nem mondja ki, hogy P2P-re nem használható.

Ha a szálak számát korlátozod, amivel nem fektetsz meg útközben routereket, akkor miért korlátoznád a sebességet?

#598 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:51

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 21:26

Én nem védem, csak olyan ügyekben akarsz a fogyasztóvédelemhez menni, amelyekben nem találsz rajtuk fogást.

Itt csak mi ketten vagyunk nagykoruak? :D  :D  :D  Tényleg igaz a olvasás/szövegértés magyarországon nagyon gyenge :think:  :omg:
Hogyan kellene egy ilyen usernak elmagyarázni, hogy csak olyan dologban fordulhat a fogyvédök fölé ami legális  :eek:  Ha jól ismerem a dolgokat akkor nekik jeletési kötelezetségük van!!
Senkire nem mondok semmit csak picit gondolkozzatok a nyakatokon lévö gomboccal! Ilyet nyilt forumon irni, hogy p2p nem megy a chellosoknak  :bolond:  :lama:
Hihetetlen emberek vannak....
Akár mehetnél a Micros... panaszkodni, hogy nem jól frissit a tort winfosod  :Đ
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#599 Felhasználó inaktív   mizso 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:56

Idézet: junior117 - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 20:51

Itt csak mi ketten vagyunk nagykoruak? :D  :D  :D  Tényleg igaz a olvasás/szövegértés magyarországon nagyon gyenge :think:  :omg:
Hogyan kellene egy ilyen usernak elmagyarázni, hogy csak olyan dologban fordulhat a fogyvédök fölé ami legális  :eek:  Ha jól ismerem a dolgokat akkor nekik jeletési kötelezetségük van!!
Senkire nem mondok semmit csak picit gondolkozzatok a nyakatokon lévö gomboccal! Ilyet nyilt forumon irni, hogy p2p nem megy a chellosoknak  :bolond:  :lama:

Ha te egy tört Win használatát hasonlítod össze a torrenttel használatával, akkor üdv a kiskorúak között... Végül is program program...

Szerkesztette: mizso 2007. 03. 25. 20:56 -kor

#600 Felhasználó inaktív   killa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 20:57

Idézet: junior117 - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 20:51

A p2p nem illegális!

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32