SZIASZTOK!!! A segítségeteket szeretném kérni, és kéretik felszínen tartani a témát.
A mai napon kaptam egy szép levelet a EuroCable-től.(ez a cég a helyi kábelhálózat fenntartója, ezen keresztül szolgáltat a UPC nekem)
Ebben az áll,hogy május 28-ai hatállyal megszűnik a Eurocable és a UPC között a szerződés,így Budaörsön, és a XI. kerületben mostantól nem szolgáltatnak UPC internethozzáférést.
Helyette választhatom a Fibernet-et, akik szintén szolgáltatnak itt. A lap hátoldalán meg a Fibernet árai, stb.
Kérdésem, észrevételeim:
Még fél év hűségnyilatkozatom van a UPC felé, Eurocable-el semmilyen szerződésem sincs. A szolgáltatás megszűnik, de a havidíj továbbra is jön? Mert ugye a UPC-től semmilyen értesítés nem jött.
Hogy teheti meg egy szolgáltató,hogy egyoldalúan felmondja a szerződést ilyen esetben?
Mindjárt felrobbanok. A Fibernet "ajánlata" szerint 10mbit/512-őm lenne havi 12k-ért. Most 16k-t fizetek 20/1-ért, telefonnal együtt. Ha valaki igényt tart rá, bescannelhetem a papírt. Főleg NSD válaszára leszek kíváncsi.
Holnap 1221, kedden meg Eurocable ügyfélszolgálat....
Kérem írjatok minnél többen, tuti,hogy egész éjszaka leszek.
Szerk.: Jah, ezzel kapcsolatban info sem a UPC, sem a EuroCable, sem a Fibernet oldalán nincs.... Bakker el sem hiszem..nem lehet,hogy kamu az egész?
Szerkesztette: SimonTower 2007. 05. 27. 21:00 -kor