Idézet: maxt - Dátum: 2007. jún. 5., kedd - 10:11
Az új programok készítői elvárják a felhasználótól, hogy megvegye az aktuális csúcsteknikát, mivel a programcsak azon megy igazán.
Az internetes alkalmazások fejlesztői pedig feltételezik, hogy a távközlési cégeknem iscélja az ügyfél megfelelő kiszolgálása, és ők is vaásarolnak majd jobb eszközöket.
Folyamatos egymásramutogatás megy, és ha valaki megunja (aki nem akar többet költeni hardverre) akkor nem használja a progit, vagy szűri az adott forgalmat.
megjegyezném hogy nálunk sem egy gépen megy a dolog, hanem hármon, de már a szoftvereket úgy állítottam be, hogy még 5 gép elmenne mellettük nyafi nélkül... lehet otthonról is figyelni a terheltségre... énmiattam ne szívjon más előfizető, viszont az is igaz, hogy nagyrészt a csúcsidőben használjuk, átlagembernek ugyanis ekkor van rá ideje...
maxt
Teljesen igazad van.
Én inkább arra akartam rávilágítani, hogy a p2p alkalmazások rohamos terjedése (és az egyere nagyobb állományok cserélése), valamiféle szabályozás nélkül előbb-utóbb a web összeomlásához vezet. Mivel a piramis olyan határtalan mértékben terjeszkedik, hogy azt semmiféle infrastruktúra fejlesztés nem tudja követni. És bár nem vagyok egy Nostradamus, ezt az összeomlást a következő három évre teszem.
Hacsak...! Valamiféle nemzetközi és mindenki által elfogadott jogi szabályozás nem tereli normális mederbe a fájlcserélők működését, akár néhány precedens értékű bírói itélet nyomán.
Az mégiscsak nonszensz, hogy vaklaki többtíz gigát azért tölt le (és oszt vissza), hogy megnézze, megfelel e neki a film, amit esetleg (ha akarom elhiszem), ha megfel neki eredetiben is megvesz. Ezt még a legliberálisabb bíró sem sorolná röhögve a szabad felhasználás kategóriájába.

Súgó
A téma zárva.