Elküldve: 2007. 06. 19. 08:19
Hello mindenki!
Ket apro kerdesem lenne (gondolom, annal nehezebb megoldani oket). Egyik sem veszes, csak idegesito:
1) Ugyebar van a Gadgets ablak a jobb szelen, ahova naptarat meg idojarast meg minden apro szirsz4rt ki lehet tenni, hogy keznel legyen. Gondom csak az, hogy ha rakattintok a Talcan az Asztal ikonra (vagy nyomok egy WINDWOS+D kombinaciot) elohozza az asztalt csak eppen a Gadgets ablakot mar nem. Azt tudom, hogy az ora melletti ikonra kattintva elojon, de nem lehetne ezt valahogy alapertelmezette vagy automatikussa tenni? Mert azert jelenitem meg az asztalt legtobbszor, hogy ikonokat hasznaljak onnan es/vagy rapillantsak a Gadgets-cuccaimra. Igy viszont eleg korulmenyes.
2) Ez mar erdekesebb, minden gepinditaskor (vagy ujrainditaskor) nem jon be azonnal a Vista, hanem egy un. Windows Boot Manager fogad, ahol valaszthatok a Vista es valami elozo verzios Windows kozott (elotte XP volt a gepemen, de formaztam a C:-t szoval nem kellene tudnia rola). Termeszetesen ha ramegyek az elozo verziosra, akkor nem tortenik semmi, csak elsotetul a kepernyo. Nem lehet valahogy eltuntetni ezt a hulye boot menut? Arra is gondoltam, hogy az alaplapom featurje lehet vagy kapcsolatban allhat vele, de Windows XP-vel ezelott soha nem csinalt ilyet.
Koszonom a valaszokat elore is!
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")