Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 20:44
Ha te úgy gondolod, hogy normál irodai munkára nem alkalmas a linux az a te bajod. Én a te helyedben mélységesen szégyellném magam. Mond az valamit, hogy openoffice? Szerinted ezen kívül mi kell még szövegszerkesztéshez, táblázatkezeléshez, prezentációhoz? Könnyű rámondani, hogy használhatatlan, mert az un. informatika oktatásban azt tanították meg neked, hogy FKERES és nem azt, hogy VLOOKUP. Egyéb különbség nincs. Ha először életedben eléd tesznek egy exel-t nem tudod majd használni mert fogalmad sem lesz róla mi az az FKERES. De vlt lett volna egy tanárod aki érti is az informatikát és nem csak tanítja akkor nem lepődnél meg a VLOOKUP-on és most az FKERES-t utálnád teljes mellszélességgel.
És működik a sorkizárás is openoffice-ban. Meglepő mi?
Vigyáznom kell holnap, ha kimegyek az utcára, mert az emberek 99%-a süket meg vak.

Nem tudom te hol dolgozol, de látszólag sehol. Legalábbis nem olyan helyen, ahol van számítógép. Képzeld használtam már openoffice-ot, ill csak szerettem volna, de sajnos nem kompatibilis az ms office által kreált doc és xls állományokkal. És találd ki vajon partner cégek milyen formátumban küldik a fájlokat? Segítek: nem openoffice. Egyébként ahol én tanultam, ott ugyanolyan agymenők vannak mint te, első óra témája röviden az volt, hogy aki nem linuxot használ az idióta. Sorkizárás nem tudom hogyan jön ide
Ja és ha a tanároktól tanultam volna amit tudok asszem nem tartanék sehol.
Ez a vlookupos példa egyébként nagyon jó, igazából csak azt nem értem mire akarsz vele célozni, egyébként teljesen rendben van.
Ja és critical source, nem a linux core instabil, hanem az elérhető grafikus felületek. Ha ez megnyugtat linuxot még csak hardverhibával sikerült lefagyasztanom, de a kde meg gnome, a legváratlanabb pillanatokban tudnak elszállni minden ok nélkül. BTW nekünk is linux fut a szerverünkön. Arra jó. De ettől még nem fogom azt használni mindenre.
Egyébként hadd mondjak valamit a linux imádóknak. Windowst használok és nincs vírusírtó a gépemen. És mégsem volt vírusom soha, utoljára még dos-ban volt quicksilver nevű azóta semmi. És nem az isteni szerencsének köszönhetem, hanem annak, hogy tudom mit csinálok. Ennyin múlik a windows stabilitása és biztonsága is, érteni kell hozzá.
Idézet
ez a linuxon nem megy játék akkora marhaság...
Ne haragudj de én azt, hogy emulátoron futtatjuk nem tekintem úgy, hogy linux alatt van játék. Így lényegében bármi mehet bármilyen platformon.
Idézet
mellesleg egy teljesen kezdő embernek aki még se win-t se linuxot nem látott ugyanannyi elmagyarázni mindkettőnek a működését, csak ugye linuxhoz nagyon kevesen értenek. (pl egy driver telepítése linux alá sokkal rövidebb idő mint xp alá, és a nem támogatott hardverek listája is elég rövid) tény hogy 1-2 dolog nem megy, ezért is maradtam az xp-nél.
A kezelését talán ugyanannyi elmagyarázni felhasználói szemszögből. Nade ha egy drivert feltepít megeszem a nem létező kalapom. Az meg, hogy sokkal rövidebb a driver telepítése nem más mint hazugság, hacsak nem fordult ki a négy sarkából a világ 1 évvel ezelőtthöz képest, amikor utoljára foglalkoztam ilyesmivel.
Idézet
Figyelj már, haggyad már, mert halálraröhögöm magam
Te ez egy jó ötlet röhögjétek magatokat halálra, mindenkinek jobb lenne. Imádjátok a szent és sérthetetlen szuperbiztonságos linuxotokat a
másvilágon.