Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 14., kedd - 22:44
Ja és ha a tanároktól tanultam volna amit tudok asszem nem tartanék sehol.
Ez a vlookupos példa egyébként nagyon jó, igazából csak azt nem értem mire akarsz vele célozni, egyébként teljesen rendben van.
Ja és critical source, nem a linux core instabil, hanem az elérhető grafikus felületek. Ha ez megnyugtat linuxot még csak hardverhibával sikerült lefagyasztanom, de a kde meg gnome, a legváratlanabb pillanatokban tudnak elszállni minden ok nélkül. BTW nekünk is linux fut a szerverünkön. Arra jó. De ettől még nem fogom azt használni mindenre.
Egyébként hadd mondjak valamit a linux imádóknak. Windowst használok és nincs vírusírtó a gépemen. És mégsem volt vírusom soha, utoljára még dos-ban volt quicksilver nevű azóta semmi. És nem az isteni szerencsének köszönhetem, hanem annak, hogy tudom mit csinálok. Ennyin múlik a windows stabilitása és biztonsága is, érteni kell hozzá.
Ne haragudj de én azt, hogy emulátoron futtatjuk nem tekintem úgy, hogy linux alatt van játék. Így lényegében bármi mehet bármilyen platformon.
A kezelését talán ugyanannyi elmagyarázni felhasználói szemszögből. Nade ha egy drivert feltepít megeszem a nem létező kalapom. Az meg, hogy sokkal rövidebb a driver telepítése nem más mint hazugság, hacsak nem fordult ki a négy sarkából a világ 1 évvel ezelőtthöz képest, amikor utoljára foglalkoztam ilyesmivel.
Te ez egy jó ötlet röhögjétek magatokat halálra, mindenkinek jobb lenne. Imádjátok a szent és sérthetetlen szuperbiztonságos linuxotokat a másvilágon.
Ahol én dolgozom kb 300 gépet használunk ebből 8 windows. Tippelj a többin mi fut?
Ahol tavaly májusig dolgoztam (és 10 évet húztam le) az elején 1 darab géppel és win3.11-el kezdtünk. A végére a szerverekkel együtt (linux és novell) 30 db gépünk volt. Ebből 5 windows. A többi gépben még winchester sem volt, hogy olcsóbb legyen. Linuxot a szerverről bootoltak és a userek vidáman használták a staroffice-t (mert akkor mikor kezdtük openoffice sehol sem volt) kb 2 hét alatt megtanultak minden funkciót amire szükségük lehet. Továbbá neteztek maileztek. Minden este pofon egyszerűen lett mentve az összes user összes dokumentuma mivel a szerveren voltak. Ha akadt valami hardverhiba (mert szoftver az nem volt
A sorkizárást azért írtam, mert irodai környezetben szerintem ez lehet a legnagyobb probléma.
A VLOOKUP a nem létező különbségek miatt kellett.
Ma beleraktam az ubuntu-s gépembe egy Tonze 802.11a kártyát. Boot után kaptam egy buborékot a tálcára, hogy az új hardver nem nyílt drivert használ és ha gond van vele nehezebb és tovább tart a driver javítása. Ennyi volt a telepítés. A boot sem tartott tovább 1 másodpercel sem.
Aztán kijelöltem az SSID-t és neteztem.
Szerintem is inkább ott folytassuk. A proléma csak az, hogy mindig megjelenik itt valaki és fikázza a linuxot aztán a végére kiderül, hogy életében nem foglalkozott komolyabban mással mint windowsal.
Az egész innen indult. Nem az un. jól lenézett linuxosok kezdtek fikázni.
Idézet

Súgó
A téma zárva.