HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#2631 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 18. 09:36

Mi az, hogy pár nap után? A hibernálás mindig annyi helyet foglal amennyi memória van a gépben.

Egyébként adminként cmd-be beírni: powercfg -H off   

#2632 Felhasználó inaktív   Ryo13 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 18. 09:49

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 9:36

Mi az, hogy pár nap után? A hibernálás mindig annyi helyet foglal amennyi memória van a gépben.

Egyébként adminként cmd-be beírni: powercfg -H off   

Köszi!
Egyébként nem így van, havernál 2 hét után minden biztonsági mentéssel 12 giga volt!
Konfig: Asus M2N, AMD A64 X2 4000+, XFX Ati Radeon 5670 1 GB, 2×1 GB Kingmax 800 MHz RAM, Samsung 500 GB SATA II, Codegen 350 W táp, Video7 17" TFT

#2633 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 12:32

Idézet: Ryo13 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 10:49

Köszi!
Egyébként nem így van, havernál 2 hét után minden biztonsági mentéssel 12 giga volt!

no way. a hibernálás memóriadump, a hyberfil.sys azonos méretű a számítógépbe dugott ram méretével se nem több se nem kevesebb és időben se nő/csökken a mérete.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2634 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 12:39

Idézet: brd - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 4:45

:D Nos, látom, elfogytak az érvek. Az a baj, hogy értelmezési képesség hiányában, statisztikai példák alapján szeretnéd megmagyarázni, hogy a konzol miért jó nekem,

/:off
én nem akarok neked semmit megmagyarázni banán ügyben. TCO szinten a gaming célszámítógépem (konzol) kb feleannyiba kerül mint PC alapon. ráadásul a dolog természete miatt - lévén hogy céleszközről beszélünk, technológiailag optimailzáltabb. a pc gaming egy shrinking market a konzolos meg spreading. ezek a szigorú tények. take it or leave it.

/:on
ehhez képest te és Mumia olvtárs hisztiztek ebben a topikban a vista okán oldalakon át. holott senki nem kényszerített titeket a vista használatára.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 18. 12:41 -kor

#2635 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 12:46

Nem hisztizett itt senki, én leírtam a tapasztalataimat vistával, meg a hibákat amik zavarnak benne. Max azok hisztiztek, akiknek ez nem tetszett, hogy a tökéletes oprendszerükre valaki rosszat mer írni.

#2636 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 12:57

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 13:46

Nem hisztizett itt senki, én leírtam a tapasztalataimat vistával, meg a hibákat amik zavarnak benne. Max azok hisztiztek, akiknek ez nem tetszett, hogy a tökéletes oprendszerükre valaki rosszat mer írni.

senki sem mondta, hogy tökéletes. amiket leírtál azok meg max jóindulattal szubjektív vélemények, valójában gyerekes nyafogások,  nem pedig hibák.

#2637 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 13:09

Mit nevezel hibának? Ami a használatot korlátozza az nem hiba? Persze ha úgy vesszük direkt így tervezték tehát nem bug, hanem feature :D

Videólejátszással gondok vannak, néhány 3d és cad alkalmazés csak szoftveres megjelenítéssel megy rendesen vagy úgy sem. nem tudok felbontást váltani, nincs gameport támogatás. AA és AF nem működik, hiába kapcsolom be control panelben fixen, játékban nem létezik.

Szerkesztette: Mumia 2007. 08. 18. 13:11 -kor

#2638 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 13:40

sziasztok a te technológiailag optimailzált kutyuddel en pl keptelen lennek jatszani, (probaltam)
idetlen, nevetseges, elvezhetettlen, :D  :D
on es milyen a pista erdemes mar fell rakni? pl cod2 hoz  The All-Seeing Eye fut rajta?
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#2639 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 18. 13:43

múlt hét közepe táján, egy bekapcsoláskor megdöglött. a processzek nem indultak, vagy ha elindultak irreálisan nagy CPU igénynel futottak, a memóriahasználat össze vissza ingadozott, a programjaim pedig random módon vagy bezáródtak vagy nem. bevetettem minden tudást ami majd évtizedes pályafutásom alatt szereztem, de semmi nem használt. időm nem volt továb keresni a probléma okát igy villámgyors sebességgel uj OS telepitesre került a sor.. egyenlőre vissza az x64 xphez
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#2640 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 13:46

Pedig másoknak műkodik tökéletesen... :D
Vagy legalábbis azt mondják, persze lehet csak fel lett telepítve és csak neteznek...  :Đ
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#2641 Felhasználó inaktív   Razor 2 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 13:46

Sziasztok

Kb 2 hete használom a Vista 32 bites változatát. Nem szoktam kikapcsolni a gépet, csak készenléti üzemmódba rakom. Ma pedig észre vettem takarítgatás/portalanítás közben, hogy ha az egeremet (rádiós) megmozdítom, elindul a gép. Elég gáz mert így bármikor elindulhat az akaratomon kívül, Pl megmozdítom az asztalt véletlenül. Az XP ezt sosem csinálta ezért arra tudok csak gondolni, hogy a Vista sajátossága/hüjesége. Találkozott már valaki ezzel a "gonddal"? Van rá beállítás valahol?

#2642 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 13:55

brd mivel nemesen közdöttél, úgy döntöttem méltó vagy arra, hogy segítsek neked is. illetve nem segítek teljesen, hanem rávezetlek a megoldásra. szóval errefele kotorássz:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#2643 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 14:38

Ugyan megígértem, hogy nem reagálok, de ez egy normál' hozzászólás, ráadásul nem is off. ;)
Tehát igen, ezt én is megtaláltam, próbáltam, köszönöm. Valószínű, ott is van a megoldás, de az én verziómban ez nem működik. Majd megnézem egy teljes verziós Vista-val is.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2644 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 14:47

Idézet: Razor 2 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 14:46

Sziasztok

Kb 2 hete használom a Vista 32 bites változatát. Nem szoktam kikapcsolni a gépet, csak készenléti üzemmódba rakom. Ma pedig észre vettem takarítgatás/portalanítás közben, hogy ha az egeremet (rádiós) megmozdítom, elindul a gép. Elég gáz mert így bármikor elindulhat az akaratomon kívül, Pl megmozdítom az asztalt véletlenül. Az XP ezt sosem csinálta ezért arra tudok csak gondolni, hogy a Vista sajátossága/hüjesége. Találkozott már valaki ezzel a "gonddal"? Van rá beállítás valahol?

Eszközkezelőben megkeresed az egeret -> tulajdonságok -> energiagazdálkodás-> "az eszköz felébresztheti a sz.gépet" elől kiveszed a pipát...

Üdv!
McsJunior

#2645 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 08. 18. 14:48

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 14:43

múlt hét közepe táján, egy bekapcsoláskor megdöglött. a processzek nem indultak, vagy ha elindultak irreálisan nagy CPU igénynel futottak, a memóriahasználat össze vissza ingadozott, a programjaim pedig random módon vagy bezáródtak vagy nem. bevetettem minden tudást ami majd évtizedes pályafutásom alatt szereztem, de semmi nem használt. időm nem volt továb keresni a probléma okát igy villámgyors sebességgel uj OS telepitesre került a sor.. egyenlőre vissza az x64 xphez

:reszeg:  :typing:  bölcs dolog 64 bites XP-t használni ;)  :idea:  :banana:  :hungry:  :juggle:

#2646 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 14:48

Idézet: brd - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 15:38

Ugyan megígértem, hogy nem reagálok, de ez egy normál' hozzászólás, ráadásul nem is off. ;)
Tehát igen, ezt én is megtaláltam, próbáltam, köszönöm. Valószínű, ott is van a megoldás, de az én verziómban ez nem működik. Majd megnézem egy teljes verziós Vista-val is.

csinálj néhány, legalább még 1 júzert.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 08. 18. 14:49 -kor

#2647 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 14:52

Idézet: Razor 2 - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 14:46

Sziasztok

Pofonegyszerű:
Keresd meg az egér beállításait a vezérlőpultban, a hardver fülön pedig a tulajdonságokat (Properties), a következő ablakban pedig az energiagazdálkodás (Power Management) fülön vedd ki a pipát.

#2648 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 14:54

De ha csak 1 user van, akkor nincs is login screen, hanem egyenesen belép. Persze tudom azért mert én idióta vagyok és még jelszavam sincs  :Đ

#2649 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 15:09

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 15:54

De ha csak 1 user van, akkor nincs is login screen, hanem egyenesen belép. Persze tudom azért mert én idióta vagyok és még jelszavam sincs  :Đ

ezt a 2k is így csinálta, az xp is, sőt még a win95 is. nemtom mi a para ezzel...

#2650 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 08. 18. 15:11

Idézet: Mumia - Dátum: 2007. aug. 18., szombat - 15:54

csökkentett módban?

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 08. 18. 15:12 -kor

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Utolsó »