Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 17:42
nemvol mindig mouse iranyitas, nagyon sokaig joy volt. utana valt nepszeru az eger. aztis soakig kellett am szokni, tanulni, mas szemleletmodot kivan meg az egesz. itt nem a precizitasrol van szo, hanem arrol hogy tudsz-e, akarsz-e valtani. amugy nekem pl az adatkesztyus iranyitas jott be eddig a legjobban - de az is nehez, sot!
Tudom, már vagy 17 éve nyomom a számteket.

Viszont az akkori játékokban nem is gondoltak egérre, ill. nem volt lehetőség. A különbség az, hogy az egér bevezetése előrelépés bizonyos játékok irányításában, a joy "visszavezetése" viszont hátralépés (lenne).
Idézet
todmit? ezt boknak veszem!
A pozitív életfelfogás jó, sokáig lehet úgy boldogan élni.

Idézet
felteteles, vagy nem. irtad. period. (mod-ok)
Ha elkerülte volna a figyelmedet, az ott egy kérdés. Pontosan azért kérdeztem, ami aztán ki is derült, hogy fizetnem kellene a
konzolt készítő (nem a mod-ot készítő illető(k)nek) cégnek (nem kevés, nézőpont kérdése) pénzt, egy más által nem profitszerzési céllal készített csomagért.
Idézet
ennek orulok. encsak arra proballak ravezetni, hogy vannak alternativaid megha kenyszeresen bele is navigalod magad ennek az ellenkezojebe az ignoranica altal.
Ne próbálj rávezetni, köszönöm, mint már írtam, próbáltam. Egyébként sincs esélyed, még a folyamatos csúsztatások bevetésével sem.

Majd akkor gondolkozom el a konzolon, ha hasonló árban lesznek a játékok (jelenleg ugyebár drágábbak), mint PC-n, lesz az összes játékban normális AF/AA, lesz egérhez hasonló eszközzel (vagy olyan kesztyűs megoldás, amit írtál) való irányítás, és nem akarnak a készítők meggyőzni arról, hogy egy e-mail letöltésért is fizetnem kellene 5 eurót (no, ilyen a csúsztatás

)... Persze ezt hívhatod szándékos figyelmen kívül hagyásnak, nekem nem fáj, ahogy gondolod. (Most figyelj, ezen eldobod az agyad.

) Ám, konzol létére, remekül szórakozom a Wii-vel, lehet, hogy veszek is egyet, olcsó, és úgysem a grafikán van a hangsúly, ill. az irányítása is egyedi, így az eddig általam írt kifogások nem igazán érvényesülnek.
Idézet
es van egy rakat olyan ami eseten nem. de hacsak 1 konzolos jatek van amin nem teheted meg, akkor az botraaaany

Már megint...

Nem botrány, egyszerűen nem fogok küzdeni, ha ilyen problémák jelentkeznek, nem egy esetben.
Idézet
te en attol tartok hogy nem az iranyithatosag a fo gondod, csak ezt soha nem fogod nyiltan leirni

Én meg attól tartok, neked segítségre lenne szükséged (de ezt soha nem fogom leírni

), folyamatosan olyanokat gondolsz a hozzászólásaimba, ami nincs ott.