HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#91 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 03. 19. 17:34

:smoker:  :up:

#92 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 17:36

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 17:27

Aki ezért pénzt ad, hát csak sajnálni tudom.

Még ma is megtalálható a poros archívumokban az a sok 2001-es hozzászólás különböző fórumokból, hogy játékra, erőforrásigényes alkalmazásokra soha nem lesz olyan jó az XP, mint a 98 :)

#93 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 17:44

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 17:36

Még ma is megtalálható a poros archívumokban az a sok 2001-es hozzászólás különböző fórumokból, hogy játékra, erőforrásigényes alkalmazásokra soha nem lesz olyan jó az XP, mint a 98 :)

Pontosan nem tudom mikor jött ki az XP, de az tuti, hogy 2002-ben már semmi probléma nem volt vele az 1.3-as cerka gépen, minden játék faszán futott rajt. Az volt az első komolyabb gépünk, az elejétől fogva XP volt rajt, minden ment flottul.

Azt nem mondtam, hogy a Vista soha semmire nem lesz jó, viszont a jelenlegi állás szerint nem való lófaszra se. Aki ezért most pénzt ad, annak sok van feleslegbe, mert pluszt nem kap/vásárol vele, csak problémát vesz a nyakába. :)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#94 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:16

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 18:16

tök friss vista, legújabb hivatalos, fullos wdm driver.

ati x800 ennyire gyenge lenne vistához?  meglepne...

Nincs az X800-zal semmi gond, bőven jó a Vista-hoz.
http://ati.amd.com/t...a/Products.html
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#95 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:23

akkor mivel  lehet gond?
szűz install, egyedül ati drivert raktam fel, és 1.0át ad vgara..
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#96 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:26

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 17:44

Pontosan nem tudom mikor jött ki az XP...

2001 október 25. :)

#97 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 18:30

Idézet: debaj - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 18:26

2001 október 25. :)

:respect:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#98 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 19. 19:48

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 18:23

akkor mivel  lehet gond?
szűz install, egyedül ati drivert raktam fel, és 1.0át ad vgara..

Az ATI driverre csak azt mondom, hogy:  :down: Ugyanis a vicc, hogy nekem az egyik partíción az angol, a másikon a magyar Ultimate van fent, és ez utóbbin a Catalyst. A Dreamscene az ATI Catalysttel párat villan, kifagy és letiltja, a gyári Vistás driverrel, ami az Update-ről jön le semmi felesleggel, meg mint a karikacsapás az angol alatt. Mielőtt valaki sikítozna, hogy nyelvi verziók miatt, az jobb, ha csendben marad, mert mint tudjuk nyelvfüggetlen a Vista...
Ez az ATI driver hibája, lehet tesztelni a Dreamscenén, akinek Ultimate verziója van! Nekem 9600 XT van 256 MB-al...
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#99 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 20:05

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 17:44

Pontosan nem tudom mikor jött ki az XP, de az tuti, hogy 2002-ben már semmi probléma nem volt vele az 1.3-as cerka gépen, minden játék faszán futott rajt. Az volt az első komolyabb gépünk, az elejétől fogva XP volt rajt, minden ment flottul.

Azt nem mondtam, hogy a Vista soha semmire nem lesz jó, viszont a jelenlegi állás szerint nem való lófaszra se. Aki ezért most pénzt ad, annak sok van feleslegbe, mert pluszt nem kap/vásárol vele, csak problémát vesz a nyakába. :)

Hát igen én is eltettem a dobozos home prémiumot későbbre,csak szívás volt vele legutóbb irni akartam dvd-t,nem kellett volna.../-2 üres lemez/... :smoker:
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#100 Felhasználó inaktív   Flaps 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 20:48

Idézet: Szabcsi - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 19:16

Nincs az X800-zal semmi gond, bőven jó a Vista-hoz.
http://ati.amd.com/t...a/Products.html

Nekem x800xl van és Aerora 5.9-et dobott ki meg azzal a driverrel is amit maganak szedett le. Az ATItol letöltöttel sem változott.

#101 Felhasználó inaktív   gyu84 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 21:00

Helo!
Lenne egy problámám a Vistával kapcsolatban.
2 gép van egy SMC7004VBR routerrel összekötve az egyiken Vista a másikon XP van.
A problémám az, hogy az XP-s gépről nem tudom elérni azt amin a Vista van, felhasználónevet és jelszót kér, de hiába írom be a sajátomat, azt irja ki hogy nincs ilyen. A mappákat látja csak nem tud belelépni.
Fordítva működik, Vista alól simán el tudom érni a másik gép megosztott mappáit.
Vista alatt a hálózat így van beállítva: Személyes hálózat és minden be van kapcsolva.

#102 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 21:04

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. márc. 17., szombat - 19:30

Azt a rohadék hiberfil-t hogyan tudnám eltüntetni a C-ről? 1.6 giga helyet foglal feleslegesen.... :D

Idézet

A hibernálás kilőve.

Ezzel kapcsolatban olvastam egy érdekességet (legalábbis nekem új volt):

Idézet

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?...91719&t=9127378 

A Sleep most már másképpen működik a Vistában. Ha Sleep-be kerül, pikk pakk visszajön a rendszer, de ha közben volt egy áramszünet, akkor meg Hibernálásból jön vissza, mert mielőtt Sleep-be megy, lementi a memóriát a vinyőre is, biztos ami biztos, hogy áramszünet esetén sem legyen adatvesztés. Bekapcsoláskor pár másodperc alatt feláll a rendszer, stabilan.

#103 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 21:39

Fast Sleep and Resume
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#104 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 22:54

Idézet: gyu84 - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 22:00

Helo!
Lenne egy problámám a Vistával kapcsolatban.
2 gép van egy SMC7004VBR routerrel összekötve az egyiken Vista a másikon XP van.
A problémám az, hogy az XP-s gépről nem tudom elérni azt amin a Vista van, felhasználónevet és jelszót kér, de hiába írom be a sajátomat, azt irja ki hogy nincs ilyen. A mappákat látja csak nem tud belelépni.
Fordítva működik, Vista alól simán el tudom érni a másik gép megosztott mappáit.
Vista alatt a hálózat így van beállítva: Személyes hálózat és minden be van kapcsolva.

A hálózat és megosztás központban a "megosztás jelszavas védelemmel" részt kapcsold ki....

#105 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 20. 18:48

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 19:48

Az ATI driverre csak azt mondom, hogy:  :down: Ugyanis a vicc, hogy nekem az egyik partíción az angol, a másikon a magyar Ultimate van fent, és ez utóbbin a Catalyst. A Dreamscene az ATI Catalysttel párat villan, kifagy és letiltja, a gyári Vistás driverrel, ami az Update-ről jön le semmi felesleggel, meg mint a karikacsapás az angol alatt. Mielőtt valaki sikítozna, hogy nyelvi verziók miatt, az jobb, ha csendben marad, mert mint tudjuk nyelvfüggetlen a Vista...
Ez az ATI driver hibája, lehet tesztelni a Dreamscenén, akinek Ultimate verziója van! Nekem 9600 XT van 256 MB-al...

Na ezt az állításomat részben visszavonom. Az oké, hogy az ATI drivere még nem oké,m de a reamscene problémáját nem ez okozta, hanem a VOB MPEG2 kodeke. A Gspotot rendszergazdaként futtatva lejjebb vettem a meritét 0x040-re 60-ról, és máris megy rendesen a Dreamscene  :up:
ATI drivert meg majd felteszem, a Vistás is nagyon megfelel addig.  :smoker:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#106 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 03. 21. 17:08

http://legendgrafix.buzz.hu/archives/2007/..._Vista_vs_SUSE/

#107 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 03. 21. 17:43

Csúsztatásokkal teli, nyilvánvalóan elfogult írás. Hangulatkeltésre jó, messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle.

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#108 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 17:53

Bocs ha már levolt írva egyszer a témában, de melyik ATI driver megy "normálisan" Vista alatt? Melyiket érdemes letölteni?

Szerkesztette: Hippo 2007. 03. 21. 17:54 -kor

Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#109 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 18:12

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. márc. 21., szerda - 17:43

Csúsztatásokkal teli, nyilvánvalóan elfogult írás. Hangulatkeltésre jó, messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle.

üdv

R.

ebben van igazsag. az xp/vista fronton nem ennyire rossz a helyzet. de telibetrafalta bijjon az vista audio gondot. A HDD chipset tamogatas egy nagy ronda kover didaktikai legy a levesben - oke tudom a silicon image sara. Abban is van igazsag, hogy az OS melle csomagolt programok eseteben a linuxok elorebb tartanak, egy windowsra meg jo 200-300 ezer forintot el kell kolteni szoftverfronton hogy a megszokott 'eredmenyt' elerjuk. Azis igaz, hogy az vista driver tamogatasa jelenleg bortanyosan rossz, de ez javulni fog az elkovetkezo fel evben.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 03. 21. 18:13 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#110 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 21. 18:22

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. márc. 21., szerda - 18:08

Húbazzeg, nem gyenge... ez a vége ha mindenki blogolhat észnélkül... :)

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.