HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#641 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 02. 11:58

Pontosan.

Akkor már jobban jársz, ha Windowsos software raidre teszed.

#642 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 02. 14:13

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. máj. 2., szerda - 10:27

Mégis miféle?

Ugye nem valami alaplapi ilyen-olyan-semmilyen szutyok?
Mert azokkal közismerten csak a baj van.

Alaplapi Intel "szutyok". Hónapok óta semmilyen problémám nem volt vele.
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#643 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 14:27

Hát ja. Minden ilyen nyavalya pont addig jó, amíg el nem romlik :)

BTW ezek a szutykok mind szoftveresek, vagyis semmivel nem vagy előrébb, mintha dinamikus lemezekkel meg software raiddel variálnál. Pl. én a szerverünkön így csinákoltam, mert az alaplapit elvből nem próbálom, normális motyó meg százezres nagyságrend, még SATA-nál is.

#644 Felhasználó inaktív   baldor 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 02. 17:00

Hahó.

Igen én voltam, aki "bepróbálkoztam", szerintem csak segítséget kértem, ahelyett, hogy utánanéztem volna az interneten. És valakitől privát emailben meg is kaptam a választ, neki köszönöm. Minden egyebet meg nevetséges álszenteskedésnek érzek. Ezek a fórumok néhány éve (hónapja?) még gyakorlatilag kizárólag a sekélyes microsoft fikázásról szóltak, ahol lúzernek számított, aki szoftvert vásárolt. Most meg megy az álszent észosztás a legális windowsról, ami annál is nevetségesebb, mert azért arra kiváncsi volnék, közületek hánynak fut legális windows a gépén, amelyről a magvas okfejtéseiteket írjátok.

Jelentem én egyébként megvettem, a két pc-m közl az egyikre. A laptopomra. Pénzért. Legálisan. Tényleg. Bezony, nem csak a sódert nyomom itten. Kövezzetek meg, de az asztali pc-mre nem vettem meg, és bizony lehet, hogy ott illegálisan fogom használni. Pont mint ti itt mindannyian valószínűleg. Pont ezért gondoltam, hogy a deaktiválásban egyszerűbben is gyorsabban tudtok segíteni, hiszen már rég túl vagytok rajta, mintha én kezdek kutakodni az interneten, ahol a megoldások 90 százaléka spyware, meg phishing, meg mittoménmi. És így is lett. privátban kaptam egy mélt, fél óra múlva már működött is. Legalábbis látszólag, huszonegynéhány nap múlva kiderül.

#645 Felhasználó inaktív   Natti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 17:53

Idézet: baldor - Dátum: 2007. máj. 2., szerda - 18:00

Hahó.

Igen én voltam, aki "bepróbálkoztam", szerintem csak segítséget kértem, ahelyett, hogy utánanéztem volna az interneten. És valakitől privát emailben meg is kaptam a választ, neki köszönöm. Minden egyebet meg nevetséges álszenteskedésnek érzek. Ezek a fórumok néhány éve (hónapja?) még gyakorlatilag kizárólag a sekélyes microsoft fikázásról szóltak, ahol lúzernek számított, aki szoftvert vásárolt. Most meg megy az álszent észosztás a legális windowsról, ami annál is nevetségesebb, mert azért arra kiváncsi volnék, közületek hánynak fut legális windows a gépén, amelyről a magvas okfejtéseiteket írjátok.

Jelentem én egyébként megvettem, a két pc-m közl az egyikre. A laptopomra. Pénzért. Legálisan. Tényleg. Bezony, nem csak a sódert nyomom itten. Kövezzetek meg, de az asztali pc-mre nem vettem meg, és bizony lehet, hogy ott illegálisan fogom használni. Pont mint ti itt mindannyian valószínűleg. Pont ezért gondoltam, hogy a deaktiválásban egyszerűbben is gyorsabban tudtok segíteni, hiszen már rég túl vagytok rajta, mintha én kezdek kutakodni az interneten, ahol a megoldások 90 százaléka spyware, meg phishing, meg mittoménmi. És így is lett. privátban kaptam egy mélt, fél óra múlva már működött is. Legalábbis látszólag, huszonegynéhány nap múlva kiderül.

Le kell nyelni bizonyos dolgokat. Van akinek vastagabb a zsebe vagy nem a vékonyabból megy a pénz szoftverre. A harmadik lehetőséget most nem mondok nehogy... Megkaptad a segítséget és használd egészséggel. Gondolom aktiváltad, nem a próbaidőt toládozod kifele.

#646 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 22:32

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. máj. 2., szerda - 15:27

"Pl. én a szerverünkön "

khmmmm... "Pl. én a szerverünkön " ...nos, nem is szerver rendszerekről folyt itten a dolog...
a szerverünkön nekem is "hw" raid van (x226 IBM hw adaptec RAID card) de azon FreeBSD fut.. ...so igy a dolog ejtve,..

nálam desktopról szól a fáma....

#647 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 06:29

Ezek a fórumok néhány éve (hónapja?) még gyakorlatilag kizárólag a sekélyes microsoft fikázásról szóltak, ahol lúzernek számított, aki szoftvert vásárolt. Most meg megy az álszent észosztás a legális windowsról, ami annál is nevetségesebb, mert azért arra kiváncsi volnék, közületek hánynak fut legális windows a gépén, amelyről a magvas okfejtéseiteket írjátok.

Speciel ezen a fórumon egyáltalán nem divat a warezolás meg annak a terjesztése. Semmilyen álszentségről nincs szó. Az, hogy ki vásárol és ki nem az mindenkinek a magánügye de ha már illegális utakra téved akkor legalább legyen annyi sütnivalója, hogy maga megkeresi a megoldást a crack problémájára.

#648 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 07:21

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. máj. 2., szerda - 23:32

nálam desktopról szól a fáma....

Akkor ezennel kiderült, hogy a desktop alaplapi sw-raid nem életképes.

#649 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 07:58

Miért? Mert MS Windows XP x64/x86-on gyakorlatilag tökéletesen üzemel, és olyan sebességgel ahogyan azt kell?

(valahol régebbi postomban volt, hogy mennyi is a sebesség csökkenés, és csakis Vista alatt..)

#650 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 08:00

2GB memóval vista alatt pagefile OFF, lőn sebesség :)
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#651 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 08:26

előre, előre, előre... ha kikapcsolom a pagefilet, akkor nincs memória.. amiből a problémám kiindult....

#652 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 13:49

Nemsokara akartam kiprobalni az Nvidia alaplapos Raid- funkciojat mivel kicsi lett a merevlemez es gondoltam kellene egy masik de most valami olyasmit irkaltok hogy felejtsem el ? Jo de mit hasznaljak helyette, szoftveresre gondolok mert a masik kicsit draga.
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#653 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 15:45

Idézet: szabo attila oli - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 14:49

Nemsokara akartam kiprobalni az Nvidia alaplapos Raid- funkciojat mivel kicsi lett a merevlemez es gondoltam kellene egy masik de most valami olyasmit irkaltok hogy felejtsem el ? Jo de mit hasznaljak helyette, szoftveresre gondolok mert a masik kicsit draga.

ha driver van hozzá, tökéletesen fog működni. nem kell itt rögtön HW-es RAID-et tunkolni... IMHO teljesen felesleges otthoni desktop gépbe.

#654 Felhasználó inaktív   sz.attila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 16:39

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 15:45

ha driver van hozzá, tökéletesen fog működni. nem kell itt rögtön HW-es RAID-et tunkolni... IMHO teljesen felesleges otthoni desktop gépbe.

Koszi! Mar majdnem megijedtem igy azert mashogy hangzik. :respect:
1.GA-MA790X-UD4 Phenom II X3 720, 4 GB A-Data,Sapphire HD 4670 512Mb/GDDR4, Samsung HD 501LJ, Recom RC-450.
2.P55-GD80 I3 530, Kingmax 2GB/1600,Sapphire HD 4670 512MB

#655 Felhasználó inaktív   saca3 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 20:31

Hahó.

;)  :up:
ez tetszi nemis nagyon mer ebbe a beszolasodba belekotni senki, mindenki csendben maradt, itt ez kulonos :)
de csak azert mert teljes mertekben igazad van  :respect:
P5W DH Deluxe  CPU:E6600 Core 2 duo,  3* 250.GB SATA hdd, GAINWARD  8800GTX vivo, 2*1024.RAM 800MHZ. TAGAN 480W-Tap, logitech mx5000 bill, eger mx1000,  samsung 940bf

#656 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 22:26

milyen antivirus progit ajánlotok vistához?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#657 Felhasználó inaktív   poklacsek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 22:39

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 23:26

NOD32-t.

#658 Felhasználó inaktív   Ryo13 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 04. 23:53

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 22:26

AVG-t, ingyenes, és tökéletesen komptaibilis Vistával!
Konfig: Asus M2N, AMD A64 X2 4000+, XFX Ati Radeon 5670 1 GB, 2×1 GB Kingmax 800 MHz RAM, Samsung 500 GB SATA II, Codegen 350 W táp, Video7 17" TFT

#659 Felhasználó inaktív   pp9 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 05. 08:22

Idézet: WiZARD - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 22:26

NOD32-t.
Több éve használom más Windowsokon. Kezelőfelülete körülményes, egyébként kitűnő.
Ja és diákigazolvány birtokában 50% kedvezmény.

Szerkesztette: pp9 2007. 05. 05. 08:40 -kor

#660 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 05. 14:04

nohát emberek.. ötödjére futpttam neki ennek a Vistának... de nem.. azt kell mondanom nekem nem jött be. munka közben inkább idegesítő volt, mint hasznos. szórakozni, DVD-zni, internetezni jó volt.. de sajnos semmi több.. (IMHO)

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.