HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#1101 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 31. 16:32

Csatlakoztam. :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Első kérdésem, hogy a házra ragasztandó matricával mi legyen, ha házat cserélek? :)

#1102 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 16:50

Idézet: Locutus - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 7:14

medialejátszás: kmplayer

Csakhogy a Media Center (amit qqcs is használ) a WMP-re épül, ezért elengedhetetlen utóbbi megfelelő bekonfigurálása. Ha meg megy, akkor minek másikat használni? :think:

#1103 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 16:53

Hol vetted meg ennyiért?

Media Center és Aero a Premium-ba van elvileg és ez pont elég lenne nekem.
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1104 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 16:59

Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 15:50

Csakhogy a Media Center (amit qqcs is használ) a WMP-re épül, ezért elengedhetetlen utóbbi megfelelő bekonfigurálása. Ha meg megy, akkor minek másikat használni? :think:

van otlet hogy konfiguraljam be? hogy ne maradjon bent?

#1105 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 18:32

Normális vagy megvetted??!!
ajajajajajajajaj.....
:D
Ki érti ezt?

#1106 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 18:52

Vegul is jo otlet volt megvenni ,mar ha az ember elfoglaltsagot keres maganak, fejleszti a problemamegoldo kesseget, meditacios keszseget, onuralom, stb, szoval van benne jo sok feature. Azert nem art venni melle egy xp-s szamitogepet hogy tudjal leveleket irniiiii....meg videot nezniiii, stb. :) a termek legalabb 2010 es evek szinvonalat kepviseli, eleg lett volna ha akkor jon ki :)

Szerkesztette: qqcs 2007. 05. 31. 18:55 -kor

#1107 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 21:23

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 16:32

...

Nem ér :) Én tegnap délelőtt rendeltem meg e-mailben, még vissza se igazolták, ráadásul 3 hét szállítási határidőt rebesgettek :rolleyes:
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#1108 Felhasználó inaktív   qqcs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 21:50

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 20:23

Nem ér :) Én tegnap délelőtt rendeltem meg e-mailben, még vissza se igazolták, ráadásul 3 hét szállítási határidőt rebesgettek :rolleyes:

a 3 het pont eleg elintezni a fizetetlen szabit, beszerezni a gyogyszereket, felterkepezni a kozeli pszihologusokat,venni egy tartalek xp-s gepet, stb  :cool:

#1109 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 21:55

Idézet: qqcs - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 18:52

Vegul is jo otlet volt megvenni ,mar ha az ember elfoglaltsagot keres maganak, fejleszti a problemamegoldo kesseget, meditacios keszseget, onuralom, stb, szoval van benne jo sok feature. Azert nem art venni melle egy xp-s szamitogepet hogy tudjal leveleket irniiiii....meg videot nezniiii, stb. :) a termek legalabb 2010 es evek szinvonalat kepviseli, eleg lett volna ha akkor jon ki :)

Neked 2010 :) a fejlett országoknak a jelen :) Munkára (Win-Novell-Linux vegyes hálózat, VPN) tökéletesen bevált . Office 2007-el kiegészítve pedig élmény vele a munka.

#1110 Felhasználó inaktív   NYCBoy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 31. 23:34

Tegnap felraktam a Windows Live Messenger legújabb változatát, azóta néha úgy elkezdi darálni a vinyót 0% procihasználat mellett, hogy használhatatlan lesz a gép. Másnál jelentkezett ilyen? Esetleg megoldás? (formatcékettőspont-on kívűl)
Mindenhol jó, de mindig elzavarnak...

#1111 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 06. 01. 00:20

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 17:32

Első kérdésem, hogy a házra ragasztandó matricával mi legyen, ha házat cserélek? :)

32 bites OEM ?

A régi házat amin a matrcia van megkell tartani.

#1112 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 05:30

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 17:53

Hol vetted meg ennyiért?

Media Center és Aero a Premium-ba van elvileg és ez pont elég lenne nekem.

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 22:23

Én itt Nagykanizsán, a Ramorgban vettem. ;) Múlt hét előtti héten rendeltem amúgy. :)

GoodSpeed köszi. (Nem, mintha házat akarnék cserélni, de ki tudja. :D )

#1113 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 05:32

Idézet: qqcs - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 19:52

Idézet: qqcs - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 22:50

a 3 het pont eleg elintezni a fizetetlen szabit, beszerezni a gyogyszereket, felterkepezni a kozeli pszihologusokat,venni egy tartalek xp-s gepet, stb  :cool:

Jajj, nemáááá! :D

#1114 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 06:42

Idézet: NYCBoy - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 23:34

Tegnap felraktam a Windows Live Messenger legújabb változatát, azóta néha úgy elkezdi darálni a vinyót 0% procihasználat mellett, hogy használhatatlan lesz a gép. Másnál jelentkezett ilyen? Esetleg megoldás? (formatcékettőspont-on kívűl)

Nálam ilyen probléma nem volt, nem hinném hogy a Messenger darálná a wincsit..
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1115 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 07:52

Idézet: NYCBoy - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 0:34

Nem tapasztaltam ilyen problémát az új messenger-nél.
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#1116 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 10:13

Idézet: Renwick - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 22:20

Próbáld meg az összeset leszedni, utána újratelepíteni de ezúttal az IDE driver nélkül. Netán az eszközkezelőben lehet próbálkozni a visszaállítási opcióval az ominózus drivernél.

üdv

R.

No, megpróbáltam az Uninstallerrel a "Remove all NVIDIA driver" opciót. A dolog csak annyiban változott, hogy a Programok Eltávolítása panelről eltűnt az NVIDIA Drivere, mivel az uninstaller a driver cache-ből nem törölte a driver, a Windows még azelőtt szépen vissza is rakott mindent, hogy annyit mondtam volna: "hű".

Természetesen a kikapcsoláskor történő hdd-lekapcsolás ugyanúgy megmaradt. Utána bepróbálkoztam a "kézi" módszerrel:
Elindítottam az Eszközkezelőt, és a "Storage controllers" alatt lévő NVIDIA eszközökre nyomtam egy "Uninstall"-t. Két különböző NVIDIA eszköz volt ott, az egyiknél megkérdezte, hogy csak uninstallálja-e vagy a drivert is törölje-e. Mondtam neki, hogy törölje a drivert, azóta a jelenség megszűnt. Azért mondom, hogy a "jelenség megszűnt", és nem azt, hogy "jó", mert az kicsit túlzás lenne, hogy jó :)

Ugyanis most - habár restartkor nem állítja le a hdd-ket - a két különböző nvidia eszköz helyett van két azonos, továbbá megjelent valami 6TO4 hálózati adapter, ami természetesen nem működik, akármi is az, a sárga felkiáltójel jelzi, hogy nincs használható állapotban. Az "Uninstall" opcióval lehetetlen eltüntetni, most épp a "DIsable" opciót próbáltam ki rajta.

Így néz ki jelenleg az összehányt Windowsom:
Kép
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#1117 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 06. 01. 13:09

http://index.hu/tech...r/vistaxp01060/

#1118 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 06. 01. 20:15

Idézet: FleetCommand - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 11:13

Természetesen a kikapcsoláskor történő hdd-lekapcsolás ugyanúgy megmaradt. Utána bepróbálkoztam a "kézi" módszerrel:
Elindítottam az Eszközkezelőt, és a "Storage controllers" alatt lévő NVIDIA eszközökre nyomtam egy "Uninstall"-t. Két különböző NVIDIA eszköz volt ott, az egyiknél megkérdezte, hogy csak uninstallálja-e vagy a drivert is törölje-e. Mondtam neki, hogy törölje a drivert, azóta a jelenség megszűnt. Azért mondom, hogy a "jelenség megszűnt", és nem azt, hogy "jó", mert az kicsit túlzás lenne, hogy jó :)

Ugyanis most - habár restartkor nem állítja le a hdd-ket - a két különböző nvidia eszköz helyett van két azonos, továbbá megjelent valami 6TO4 hálózati adapter, ami természetesen nem működik, akármi is az, a sárga felkiáltójel jelzi, hogy nincs használható állapotban. Az "Uninstall" opcióval lehetetlen eltüntetni, most épp a "DIsable" opciót próbáltam ki rajta.

Az IDE ATA/ATAPI Controllers alatt mi van? Mi volt konkrétan az a "két különböző" eszköz, amit töröltél?
Ha arra a hálózati adapterre nyomsz egy frissítést nem talál hozzá semmit? Windows Update-en sem?

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#1119 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 06. 01. 20:22

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 17:32

Nocsak, egy újabb rendszerépítő...  :p

üdv