Idézet: cyberman30 - Dátum: 2007. aug. 1., szerda - 15:48
Egy oprendszert megtervezni azért pár fokkal nehezebb, mint egy ételt megfőzni. Én azoknak szántam ezt a pár sort, akik azt se tudják mi fán terem. Otthon van Windows a gépen, mert valaki felrakta nekik, jó esetben már ők tették ugyanezt és mert jó párszor cserbenhagyta őket, ezért a mások által is nagy tiszeteletnek örvendő winfost használják. Ahogy írtam, én sem szeretem túlságosan a Windows-t, de azért meg van bennem a tisztelet azokkal szemben, akik fáradságos munkával megtervezték, legyenek azok akárkik.
Csak mint a kirobbantója a vitának néhány gondolat:
- nem vagyok hivatásos programozó, bár 4-5 programnyelven elbénázgatok, ergo nagyon amatőr vagyok egy oprendszer irásához, DE
- ablakok 3.0 óta telepítgetem (újra és újra) a kicsi és puha termékeit, és
- nem vagyok elégedett mert valóban nem tudok jobbat készíteni, de a microsoft agresszív marketingpolitikája révén mindig az elavuló, kapkodva összefércelt, hibáktól nyüzsgő operációs rendszerek maximum ráncfelvarráson átesett újabb és újabb verzióit erőlteti le a torkunkon, mi meg "kénytelenek vagyunk" ezt enni, mert a legtöbb munkahelyen is ez van, erre készül a legtöbb 3rd party program stb, stb.
- kérve kérek mindenkit, hadd legyen véleményem, mégha laikusként is, egy olyan dologról, amit muszájból használok x éve
Befejeztem az offolást, és elnézést mindenkitől!