Idézet: Qwerty4 - Dátum: 2007. aug. 11., szombat - 13:55
cyberman30, lehet ez is okozhat itt gondot, amúgy a problémák kezdetén az alaplap nem működött egy és fél éve sem...ennyi idő alatt lehetséges az elem lemerülése és azután még így működjün ugyanennyit ugyanolyan minőségben??
potyo, ezt meg próbálom, jó ötletnek hangzik.
Amúgy az a furcsa, hogy miért pont azon a héten kezdődött ez a dolog amikor internetet kötötték be nekem.Ezzel is összefüggésbe lehet hozni.Emlékszem akkor átállítottam az automatikus szinkronizálásra és észrevettem, hogy nem éppen műxik rendesen, akkor még többet sietett.Majd kiszedtem és kevesebbet, de sietett és azóta nem javul.Lehet ez valamit megbolondított az órában és nem tud helyrejönni?De akkor ebben az esteben nem is a Win a ludas, meg többször is Win csere volt.
De ha reinstall volt, akkor ez a beállítás törlődik. És még reinstall után is ezt csinálja? Már úgy értem közvetlenül utána is siet már rögtön, anélkül, hogy driverek felmennének? Mert elképzelhető, hogy valami általad még használt programnak van valami kémprogramja, ami kommunikál a Nettel, vagy esetleg a program önmaga buherálja az időt.
Amúgy párhuzamba lehet állítani az elem merülését, meg az Internetet. Meghát 1,5 év alatt nyugodtad lemerül. A mobiltelefonok elemei is merülnek az idő elteltével, ha nme töltöd újra. Itt az újratöltés egyenlő az üzemeléssel. De ez már inkább elektrokémia.
Szerkesztette: cyberman30 2007. 08. 11. 14:07 -kor