Elküldve: 2007. 06. 17. 19:33
Sziasztok! Nekem is lenne egy problémám.. XPSP2 magyar. Az a bibi, hogy egy majdnem frissen telepített rendszerről lenne szó, amire minden programot, ami állt. úgy szükséges feltelepítettem. Namost ez volt vagy kb. 3-4 hete. Le kellett formáznom a gépet, mert nem láttam rá más lehetőséget. Minden egyes alkalommal, mikor beléptem, kijött egy ablak, hogy a windows 60 másodperc múlva kikapcsol, mentse el minden adatát. Egyszerűen nem tudtam még csökkentett módba se csinálni semmit se. Namost formáztam, felraktam rá mindent.. Erre, egész eddig minden rendesen működött, de most megint előjött egy dolog, nagynehezen belép, majd kiírja, hogy: "Run-time error "9" : Subscript out of range" ennyi, majd kékhalál..és restart magától... Namost ezt minden alkalommal eljátsza, vagy még van a másik eset, hogy az üdvözlőképernyőnél restartol és nem is jelentkezik be a Windows-ba... Ilyenkor mi a helyzet? Mi okozhatja a hibát? Gondolom megint újra kéne raknom a rendszert... Vagy van valami megoldás?? Mert mondjuk tényleg csak a fontosabb dolgok voltak rajta... office, stb.. és nem volt tele semmi szarral, semmi játékkal! Please valaki help me!!! :confused: :confused: