HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések VI.

#741 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 15. 20:32

Idézet: Signal - Dátum: 2007. jún. 15., péntek - 12:57

Ha van floppy meghajtó, egy Win98 bootlemez használható, ha nincs, akkor a pendrive kiképezhető DOS bootlemezzé. Legyen rajta a smartdrv.exe (DOS lemezgyorsító), először ezt kell (javasolt) indítani.

Utána pedig a vinyóra felmásolt i386 könyvtárban a winnt.exe (DOS alapú NT telepítő) program indítandó.

Nem tértem ki minden részletre, de nagyjából ennyi a lényege.

Ok, köszi! Próbálkozom! :)
Szerk: ja igen, floppy sincs.

Prometheus: az asztalról simán törlöd shift+del-el? Azt mondod már rég leszedted a progit, amire mutatott.

Szerkesztette: Misi_D 2007. 06. 15. 20:33 -kor

A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#742 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 10:45

Abból lehet valami bajom ha az ilyenket törlöm?
Kép

#743 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 15:19

$NtServicePackUninstall$

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#744 Felhasználó inaktív   Prometheus 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 19:05

Idézet: Misi_D - Dátum: 2007. jún. 15., péntek - 20:32

Ok, köszi! Próbálkozom! :)
Szerk: ja igen, floppy sincs.

Prometheus: az asztalról simán törlöd shift+del-el? Azt mondod már rég leszedted a progit, amire mutatott.

Nincs már fent a progi,de az ikon még itt van.
Delete gomb hatástalan!
Jobb egér helyi menüben ezek szerepelnek:
megnyitás,CMD SHELL>,intéző,parancsikon létrehozása,megnyitás

Képtelen vagyok eltávolítani...

#745 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 19:09

Idézet: Eleanor - Dátum: 2007. jún. 16., szombat - 16:19

Thx!  :respect:

#746 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 17. 17:14

Hello, kis segitség kéne. Angol XPSP2, tuzfal nincs (csak a beépitett, ill. volt Comodo de leszedtem)
A többi gép nem látja az enyémet, mert nincs network id-ja. Amikor megprobálom beállitani minden oké hibát nem jelez, de igazábol nem állitodik be semmi, kovetkezo indulaskor sincs neki.
Ötletek?
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#747 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 17. 19:33

Sziasztok! Nekem is lenne egy problémám.. XPSP2 magyar. Az a bibi, hogy egy majdnem frissen telepített rendszerről lenne szó, amire minden programot, ami állt. úgy szükséges feltelepítettem. Namost ez volt vagy kb. 3-4 hete. Le kellett formáznom a gépet, mert nem láttam rá más lehetőséget. Minden egyes alkalommal, mikor beléptem, kijött egy ablak, hogy a windows 60 másodperc múlva kikapcsol, mentse el minden adatát. Egyszerűen nem tudtam még csökkentett módba se csinálni semmit se. Namost formáztam, felraktam rá mindent.. Erre, egész eddig minden rendesen működött, de most megint előjött egy dolog, nagynehezen belép, majd kiírja, hogy: "Run-time error "9" : Subscript out of range" ennyi, majd kékhalál..és restart magától... Namost ezt minden alkalommal eljátsza, vagy még van a másik eset, hogy az üdvözlőképernyőnél restartol és nem is jelentkezik be a Windows-ba... Ilyenkor mi a helyzet? Mi okozhatja a hibát? Gondolom megint újra kéne raknom a rendszert... Vagy van valami megoldás?? Mert mondjuk tényleg csak a fontosabb dolgok voltak rajta... office, stb.. és nem volt tele semmi szarral, semmi játékkal! Please valaki help me!!! :confused:  :confused:

#748 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 17. 19:48

Viruskeresés...(?) (Blaster-re elsosorban)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#749 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 17. 20:00

Idézet: djviktorio - Dátum: 2007. jún. 17., vasárnap - 20:33

...

Mindenesetre kapcsold ki az automatikus újraindítást, hátha mutat valami információt a kékhalálnál...
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#750 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 08:13

Idézet: Wyco - Dátum: 2007. jún. 17., vasárnap - 20:48

Viruskeresés...(?) (Blaster-re elsosorban)

Windows újrarakása után a első dolgom az volt, hogy felraktam egy víruskeresőt.. Kaspersky-t.. Nemtudom mennyire jó igazából, de leírtotta a másik meghajtón lévő vírust.. (D). Azóta semmi.. Most meg megint ugyanaz a helyzet állt elő.... Biztos, hogy vírus lehet??

#751 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 08:15

Idézet: potyo - Dátum: 2007. jún. 17., vasárnap - 21:00

Mindenesetre kapcsold ki az automatikus újraindítást, hátha mutat valami információt a kékhalálnál...

Azt hol tudnám megtenni?? Biosba?? Milyen néven van? Mondjuk annyira nem értek hozzá... :rolleyes:

#752 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 09:39

Idézet: djviktorio - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 9:15

Azt hol tudnám megtenni?? Biosba?? Milyen néven van? Mondjuk annyira nem értek hozzá... :rolleyes:

Windowsban van, a bolcsek megmondjak majd merre mert fejbol nemtom de asszem sajátgép jobbklikk tulajdonságok, speciális (my c., props, advanced) hibajelentés (error reporting)

#753 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 09:49

rendszer

Csatolt fájl:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#754 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 12:16

Köszi, ez meglett, nagynehezen ki tudtam kapcsolni.. Bár innen átírányított egy másik helyre, valami szolgáltatásokhoz, riasztáshoz. Elég nehéz volt megtalálni, mert percenként újraindult a gép... A "kékhalálnál" ezt írja ki, amikor befagy:
"A rendszer problémát talált és a Windows a számítógép károsodásának megelőzésének érdekében leállt.

PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AERA"
stb.stb.stb.. felsorolja a lehetőségeket, hogyha mit tehetek, ha először látom ezt a képernyőt aztán:

"Technikai információ:
××× STOP: 0x00000050 (0xF7705FC8, 0X00000008, 0XF7705FC8, 0X00000000)"

Nemtudom segít-e valamit ez.... :think:

#755 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 13:06

http://www.google.com/search?num=100&hl=en...ng_en%7Clang_hu

#756 Felhasználó inaktív   djviktorio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 14:51

Idézet: Wyco - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 14:06

Ok...Köszi! Ezt vágtam, csak az a baj, hogy nemtudok semmit se csinálni, mert normál módban kapásból újraindul...vagy megáll.. csökkentett módban meg 1 perc alatt nem tudok semmit se csinálni...

#757 Felhasználó inaktív   Bocee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 16:49

Próbálj meg egy chkdsk /f -et lefuttatni az operációs rendszer particóján (HDD-jén). Elvileg újraindítás közben
végre kell hajtania.
Hátha segít.
..:: Asus P5Q-E :: Intel Core 2 Duo E8500 :: Sapphire HD4870 Vapor-X 1 Gb :: 2*2 Gb GeiL Ultra DDR2-1066 :: WD2500KS  :: WD5000AAKS :: WD5000AAKS:: Pioneer DVR-212 :: Pioneer DVR-216D :: Samsung SyncMaster 206BW ::  Cooler Master CM690 :: Logitech G5 :: Logitech S510 :: Logitech Z2200 :: SB Audigy 2 ZS :: Corsair HX520 :: Razer Goliathus Control Edition :: Artic Cooling Freezer 7 Pro ::..

#758 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 18. 18:31

Van valakinek ötlet hogy mi a franctól lehet az hogy a defraggerek egyszer csak mozdíthatatlannak jeleznek olyan fájlokat is ami nem? Nemrég raktam újra a win-t tegnap még jó volt. csak egy nagy zöld fájl volt (a lapozófájl). Most meg... Nem csinálta msemmi különöset egy spybot scannelés volt, meg talán egy kékhalál a VLC miatt ( de az lehet hogy korábban volt).

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  d.PNG (0byte)
    Letöltések:: 13

#759 Felhasználó inaktív   Hater 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 15:51

valaki megtudná mondani, hogy egy másik XP-s gép vinyójáról ami NTFS, az én gépembe áttéve miért nem tudok az én gépemre adatokat (képek) átmásolni?

nincs saját használatúvá téve (ő gépében ellenőríztem, kiis van szürkítve a lehetőség)
írásvédettnek van jelezve, de ha az ő gépében leveszem róla, akkoris rajta marad, még az ő gépében visszakerül rá pár másodperc múlva..

ismerősöm gépe és a képeket lekéne mentenem, mert rendszer újrahúzás lesz..
a 40gb-os vinyója nincs megosztva sajnos
- HatER -
Zájc, nú págágyí!

#760 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 23:30

Idézet: djviktorio - Dátum: 2007. jún. 18., hétfő - 14:51

Ok...Köszi! Ezt vágtam, csak az a baj, hogy nemtudok semmit se csinálni, mert normál módban kapásból újraindul...vagy megáll.. csökkentett módban meg 1 perc alatt nem tudok semmit se csinálni...

A csökkentett módban az 1 percet úgy érted, hogy elkezd most is visszafelé számolni 60-tól? Mert ilyenkor gyorsan nyomsz egy start menü/futtatást, s beírod: shutdown -a (enter)

S eztán tádámm, szétnézhetsz, mi garázdálkodik.
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.