HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések VI.

#2381 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 26. 22:12

Idézet: Koyo - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 18:54

Üdv mindenkinek!

Xp alatti futtatástörlőt keresek,mert bejött egy trójai vírus,és nem tudom semmivel kiiktatni,de van 1-2 progi,amivel Xp alatt lelehet állítani programokat,így ezt a trójai vírust is simán ki lehetne Total Commanderrel törölni!

Sürgős,PLS!

Érdemes megnézni Hijackthis-sel, aminek a logját a hijackthis.de weboldalon elemezni is tudod.

Persze minden nagytakarítást csökkentett módban érdemes csinálni, mert akkor csak a rendszer indul, és más progik nem.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2382 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 09:33

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 19:00

ctrl+alt+del=feladatkezelő. Itt minden program, és folyamat leállítható (ha tudod a nevét) :)

Háppersze.  :omg: 

Idézet

Ha tudod a nevét, elérési útját, akkor bootolj be CD-ről és parancssorból töröljed. Jó, ha nem felejted el kitörölni az indító utasítást is.

Igen, ez már működőbb dolog. De ha több helyről is indulhat a kis kötsög  :Đ , akkor még mindig nem sikerült kiírtani.
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#2383 Felhasználó inaktív   Koyo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 27. 23:32

Idézet: Misi_D - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 10:33

Háppersze.  :omg: 

Igen, ez már működőbb dolog. De ha több helyről is indulhat a kis kötsög  :Đ , akkor még mindig nem sikerült kiírtani.

Na!

Nekem meg van ez a progi,remélem ezzel majd törölhető lesz az a nyavaja majd,tudtam hogy van nekem olyan progi amivel XP alatt futtatást lehet leállítani&törölni,csak a nevét nem!

Azért kérdeztelek titeket,hogy tudtok-e mást,meg amúgy bnőm gépére szabadult be a trójai vírus amikor ott voltam!
Szal köztünk meg van pár km távolság,és majd átküldöm neki,hátha segít neki letörölni.

De itt van a progi,a leírásban igaz Msn kiegészítőjének törlését hogyan lehet kitörölni  részletesen leírva,de más folyamatra is alkalmazható szerintem,meg az az Msn progi is alapből XP-vel indult,és sikerült ezzel a progival leírtani,szal töltse akinek kell:

http://data.hu/get/44624/Windows_alatti_fu...storlo.zip.html

Saját up!

;)

#2384 Felhasználó inaktív   Koyo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 23:38

Ja!

Meg próbáltam az Ad-Aware és Spybot legújabb verzióival,és letöltött frissétéseivel letörölni, ill. a Trend Micro Hijackthis-sel,meg valami "....reg....." nevezetű progival is,max. látták hogy ott van a system32-ben a fájl,meg hogy törlés,de semmit nem tett semelyik érdemben!
:s

Az ERD Commander-t meg nem tudtam sehonnan leszedni!

#2385 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 16:11

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 19:00

ctrl+alt+del=feladatkezelő. Itt minden program, és folyamat leállítható (ha tudod a nevét) :)

Kapásból tudok mondani olyan keyloggert, amit nem fogsz látni ott a listában. Azonkívül, ha egy bizonyos módon szolgáltatásként futtatsz programot, szintén nem fogod látni a listában. ;)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2386 Felhasználó inaktív   Koyo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 21:10

Hát ez sem segített mert dll formátumú fájl,szal marad a format C!
:s

De exe-s progikat,vagy olyan önkicsomagolós és exe alapon futó behatolókat ki lehet lőni vele,meg más exe-s progit is.

;)

#2387 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 08:18

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. jan. 26., szombat - 7:19

...

VGA atom. QUADRO 1500.  :D

Ha minden igaz, ott van a kulcs:
http://i56.photobuck...olynx/kulcs.jpg

Kimentettem ezt a reszt. Ha belepek a masik acc-al (ahol nem megy az install) es hozzaadom ezt az exportot az adatbazishoz - szamithatok sikerre?
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#2388 Felhasználó inaktív   Csecse13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 14:28

Sziasztok!

Következőben szeretném a segitségeteket kérni.Viszajött gar-bol az alaplapom és szeretném a gépbe berakni win reinstal nélkül.Milyen drivereket kell törölnöm ahoz hogy ez a mutatvány összejöjön?
Aszt gondolom hogy a most bennelévő deszka progijait mind de videokártya, hang, egér stb is érdemes leszedni?
Előre is köszi.

üdv:Csecse

#2389 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 15:29

Idézet: Koyo - Dátum: 2008. jan. 28., hétfő - 21:10

Hát ez sem segített mert dll formátumú fájl,szal marad a format C!

Ha rémképeim nem csalnak, akkor cd-ről bootolva van egy kézi lehetőség, amiben bármi lecserélhető, így egy dll is.

#2390 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 15:39

Idézet: Csecse13 - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 14:28

Viszajött gar-bol az alaplapom és szeretném a gépbe berakni win reinstal nélkül.

Elvileg azokat, ami más, mint az előző konfig. Gyakorlatban én simán átdugtam, és az install cdről átkonfigurálta magát. Célszerű a végén megnézni az eszközkezelőt, jelez-e valami godot.
Úgy vettem észre, ami egyszer belekerült, és már, vagy épp nem kell, azt sem törli, csak inaktívvá és rejtetté teszi (előhívható).

#2391 Felhasználó inaktív   Csecse13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 17:05

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 14:39

Elvileg azokat, ami más, mint az előző konfig. Gyakorlatban én simán átdugtam, és az install cdről átkonfigurálta magát. Célszerű a végén megnézni az eszközkezelőt, jelez-e valami godot.
Úgy vettem észre, ami egyszer belekerült, és már, vagy épp nem kell, azt sem törli, csak inaktívvá és rejtetté teszi (előhívható).

THX! :respect:

#2392 Felhasználó inaktív   fornit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 21:47

Sajnos a 2 lappal ezelőtti problémára azóta sem találtam +oldást :(
Röviden: egy Asus M2NPV-VM alaplapú gépben próbáltam egy SATAII-es WDC [WD4000AAJS] winyóra XP-t tenni, és folyton "Hiba a rendszer indításakor" üzenetet dob ki miután a telepítő felmásolja az első indító konfigurációhoz szükséges fájlokat. Ma Norton Ghost-tal másoltam rá XP-t egy PATA winyóról MBR másolással, meg minden finomsággal, továbbra sem indul így sem, mit lehetne még próbálni? Köszi.

#2393 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 21:52

Idézet: fornit - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 21:47

egy Asus M2NPV-VM alaplapú gépben próbáltam egy SATAII-es WDC [WD4000AAJS] winyóra XP-t tenni, és folyton "Hiba a rendszer indításakor" üzenetet dob ki

Vagy rá tudod venni az alaplapot biosból, h onnan bootoljon, vagy nem. Esetleg alaplapi bios frissítés.

#2394 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 21:53

Idézet: PeppeR - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 8:18

VGA atom. QUADRO 1500.  :D

Ha minden igaz, ott van a kulcs:
http://i56.photobuck...olynx/kulcs.jpg

Kimentettem ezt a reszt. Ha belepek a masik acc-al (ahol nem megy az install) es hozzaadom ezt az exportot az adatbazishoz - szamithatok sikerre?

Én inkább a remény szót használnám... :)

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2395 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 29. 21:54

Idézet: Csecse13 - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 14:28

Sziasztok!

Következőben szeretném a segitségeteket kérni.Viszajött gar-bol az alaplapom és szeretném a gépbe berakni win reinstal nélkül.Milyen drivereket kell törölnöm ahoz hogy ez a mutatvány összejöjön?
Aszt gondolom hogy a most bennelévő deszka progijait mind de videokártya, hang, egér stb is érdemes leszedni?
Előre is köszi.

Azt hiszem, a videókártyáét jobb leszedni... és a hangét is, főleg ha jelentősen eltér.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#2396 Felhasználó inaktív   fornit 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 08:01

Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 22:52

Vagy rá tudod venni az alaplapot biosból, h onnan bootoljon, vagy nem. Esetleg alaplapi bios frissítés.

Lapot rá tudtam venni, de hatástalan :(
BIOS felismeri, be tudom állítani, hogy erről boot-oljon, más ötletem nem volt...
Viszont egy SATA-képes ABIT lapban is próbáltam, ott sem akart róla boot-olni...

Szerkesztette: fornit 2008. 01. 30. 08:02 -kor

#2397 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 08:34

Idézet: fornit - Dátum: 2008. jan. 30., szerda - 8:01

Lapot rá tudtam venni, de hatástalan :(

Én feldugott (PCI) kártyás vezérlővel hallottam gondokat. Ott csak akkor tudtak boot telepítést csinálni, mikor csak a sata winyó volt bedugva. Saját tapasztalatom nincs. Talán a Microsoft tudástár mond valamit.

#2398 Felhasználó inaktív   Zsömbi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 09:46

Sziasztok!

Adott három gép (2 desktop, 1 notebook), mindegyiken Windows XP. Az egyik desktop gép szerverként üzemelne, de csak olyan jelleggel, hogy egy hálózatos könyvelői program futna, aminek az adatbázisa a szerver gépen lenne és a másik két kliens gép mindig a szerverre mentene. Illetve kívülről (Netről) csak ftp kapcsolaton keresztül kellene a gépre csatlakozni, más protokollok zárva lennének. Azt szeretném kérdezni, hogy ez XP-vel megoldható-e és ha igen hogyan? Én valamilyen OpenVPN megoldásra gondoltam, de az lehet hülyeség. Ti mit tanácsolnátok? Milyen eszközök kellenének, hogy hálóba kössem őket? Elég ha a szerver gépbe 3 hálókártyát rakok és a másik két kliens arra csatlakozik? :think:
Linux-szal jobban boldogulnék talán, de akinek csinálom ő Windows alapú rendszert szeretne.
üdv.: Zsömbi

Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553 .:. Mobile AMD Turion64 X2 RM70 2.0 GHz .:. 3072 MByte DDR2 PC5300 .:. 320 GByte 5400 rpm SATA .:. ATi Mobility Radeon HD3470
OS Windows Vista Home Premium

#2399 Felhasználó inaktív   Csecse13 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 14:29

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. jan. 29., kedd - 20:54

Azt hiszem, a videókártyáét jobb leszedni... és a hangét is, főleg ha jelentősen eltér.

Ok.
Az lesz a legtisztább ha leszedem az öszes kártyáét.

#2400 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 30. 14:35

Idézet: Csecse13 - Dátum: 2008. jan. 30., szerda - 14:29

Ok. Az lesz a legtisztább ha leszedem az öszes kártyáét.

Ha már herélsz, akkor érdemes a winchesterkezelőket is kiütni, chipsetenként az is változó.

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.