Idézet: Gyula2222 - Dátum: 2009. máj. 7., csütörtök - 17:33
Egy ilyen alaplap nálam is leledzik. Ez nem kényes a tápokra, viszont a memóriákra, azok helyére igen.
Mint az első postomban említettem, én 3 "inkompatibilis" táppal is összefutottam, a többi belevaló alkatrész meg már évekig ment benne. Amúgy nem is az alaplap kekeckedett a tápokkal, hanem inkább azok nem voltak hajlandóak "rákapcsolni" a stabil feszeket (az UltraPowert emiatt vissza is vittem, a szervizes gyerek szerint a BX6 már túl kicsi terhelés egy ilyen tápnak, ezért annak a védelme lépett közbe). Később épp itt olvastam, hogy többek között az FSP ZEN első eresztése is érzékeny volt erre, abban ezt később állítólag orvosolták. A PNF-en ráadásul két potenciálisan alulterhelt ág is lenne, ezért bátorkodtam érdeklődni felőle.
Kelmed mivel táplálja a sajátját?
Mivel a PNF ára igen érdekesen alakult az utóbbi napokban (6600-ról 8300-ra), ezért kicsit jobban szétnéztem: mi a különbség a PNF, GLN és HLN szériák között? Melyik lenne a leghalkabb, leghatékonyabb, legújabb, különös tekintettel a 20 tűs ATX-re és az "alulterhelésre"?