HWSW Informatikai Kerekasztal: Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar Középfölde MMORPG

#1 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 02. 06:54

Úgy gondoltam nyitok egy témát a hamarosan megjelenő játéknak, talán megérdemli.
Jelenleg a bétát nyomom, igaz nem játszottam többet egy óránál, de nem mondhatnám, hogy lenyűgözött, nincs baj a grafikával, sem a kezdő questekkel, de valahogy arra számítottam, hogy arcul fog csapni a Gyűrűk Ura érzés. Nos ez egyenlőre elmaradt, remélem megjön, ahogy haladok előre.
Este majd pakolok be képeket is, esetleg, ha valaki bétázik még annak várom tapasztalatait.
.: The day the whole world went away. :.

#2 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 07:00

Csao Imi.
Hja en a sok videot neztem meg rola de engem se fogott meg. Plane hogy fizetos lesz. Sok sikert :)

#3 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 07:12

Az, hogy fizetős, az annyira nem zavar, de egynél többet nem akarok finanszírozni én sem. Egyenlőre úgy néz ki nem ez fogja letolni a WoW-ot a gépemről, de ez persze nem tuti, csak így első ránézésre mondom.

#4 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 07:28

Nem kötözködés, de igényesebb topicnyitást is láttam már... Legalább pár képet beszúrhattál volna, vagy a HP linkjét, hogy ne nekünk kelljen keresgélni hamár.... (lusták vagyunk :D )

Egyébként a beta-ba bejutni van még lehetőség?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#5 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 08:26

Nah, közben utánanéztem....

LOTR webszájt :)

screens:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

World Tourhoz csatlakozni itt.... :)

#6 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 08:36

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 8:28

Nem kötözködés, de igényesebb topicnyitást is láttam már... Legalább pár képet beszúrhattál volna, vagy a HP linkjét, hogy ne nekünk kelljen keresgélni hamár.... (lusták vagyunk :D )

Egyébként a beta-ba bejutni van még lehetőség?

Nem kötözködés, de írtam, hogy este lesznek saját in-game képek, csak a munkahelyemről nincs "kedvem", persze linkelhetnék a hivatalos oldalról is , de szerintem azt megtalálja mindenki.
Azt sajna nem tudom lehet-e még bétázni, mert én már hónapokkal ezelőtt jelentkeztem, aztán tegnapelőtt kaptam egy mailt egy béta kulccsal.

#7 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 08:47

Grafika nem egy huha, a GuildWars is ezen a szinten all.

#8 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 08:52

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 9:47

Grafika nem egy huha, a GuildWars is ezen a szinten all.

Guild Wars-ot hagyjuk már, ez egy mmo, nem Diablo 3....

#9 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 09:01

Eh, es a GW miota Diablo3 :omg:

#10 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 09:02

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 10:01

Eh, es a GW miota Diablo3 :omg:

mióta mmorpg.. ;)

#11 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 09:04

...nos akkor miert nem hasonlithatjuk a LOTR-hoz? Merthogy ez is mmorpg.

#12 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 10:02

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 10:04

...nos akkor miert nem hasonlithatjuk a LOTR-hoz? Merthogy ez is mmorpg.

Nem akarok tovább offolni, reméltem ennyiből is megérted. Nézz meg egy-két valódi MMORPG-t és meglátod miről beszélek. De jobbat mondok, a játékélmény sokkal többet számít... Nézd meg a kissé vicces grafikájú wowot még is milliók játszanak vele... Gondolom van játékélmény....

a GW pedig NEM mmorpg... /off vége

#13 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 12:36

Biztos tudod. Ha a WoW-ot te MMORPG-nek hivod akkor a GW is az es ez is. Mind a haromban ugyan azt kell csinalni.
Amugy bocs de tok ertelmetlenul beszelsz. Mi van akkor ha a WoW-al milliok jatszanak? A GW-vel is. Es majd valoszinu ezzel a jatekkal is annyian fognak. Szoval jatekelmeny mindharomban van. Ha neked EZ tesz egy jatekot MMORPG-va akkor ismetlem, mindharom az.
Latom WoW fanboy vagy vagy mi a rak.

Na varj idezem a butasagaidat:

Cell: Grafika nem egy huha, a GuildWars is ezen a szinten all.

Diablovazze: Guild Wars-ot hagyjuk már, ez egy mmo, nem Diablo 3....

Cell:  Eh, es a GW miota Diablo3

Diablovazze: mióta mmorpg..

Magyarul onmagadnak mondtal ellent.
GW = Diablo 3 mert a LOTR MMO
GW = Diablo 3 tehat nem MMO
GW = Diablo 3 mert MMORPG

Csak hogy tudd az altalad MMO-nak irt fogalom es MMORPG kozt nincs kulonbseg ebben a kornyezetben mert a LOTR is MMORPG!

Amugy hogy jutottunk ide amikor en a grafikarol beszeltem?
Legkozelebb maradj temanal es ne ertelmetlen dolgokba koss bele.

#14 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 17:22

:) Zárjuk már le. Egyébként utálom a WoW-ot, pont azért amiért a GW-t is, mert primitív. Írtam, csak olvasni kéne, nézz meg pár valódi MMORPG-t, utána vau.... Ha ezt megtennéd, tudnád, hogy mekkora vas kell viszonylag normális kinézethez a VALÓDI mmo-knál, mivel pl ott találkozhatsz akár több száz másik playerrel egyszerre, amit GW-jellegű grafikával kicsit gépigényes megoldani... Pl javaslom nézd meg a Vanguardot, mostanában pl ezzel (is) játszom.... A grafika kb az általad fikázott LOTR szintjén (vagy szerinted GW szintjén) van, igaz 2 gigra rammal is elég sokat swappel, viszont qrva nagy a map, nincsenek instance-ek, hanem az egész egy nagy seamless map és baromi nagy a látótávolság.... Szal' elöbb körbe kéne nézni (grafikaügyileg) és nem csípőből fikázni, mert láttad már a GW-t, aminek kb annyi köze egy mmorpg-hez mint az NFS Carbonnak az autoszimulátorhoz....  :rolleyes:

A többit pedig már pls PM-ben mert már így is széjjeloffoltuk a topikot.... /OFF vége

/ON:

Feldobtam a cuccot, elvileg április 4-én nyit az open beta, a fentebb közölt linken lehet keyt szerezni/aktiválni/letölteni a klienst... Elvileg április 29. tart az open beta.... várjuk.. :)

#15 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 19:18

Te, apa, en nem fikaztam a LOTR grafikajat hanem megjegyeztem, hogy olyan mint a GW-e.
En GW-zek, tetszik, jo jatek, szep jatek. A grafika ennel is jo, de nem jobb mint a GW-nel, pont ugyan olyan. Ennyi. Ezt irtam sokkal feljebb, nem tobbet.

#16 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 19:50

Idő hiányában pár screen kezdésnek:

Korrekt pre-order ajánlat:
Kép

Karakter választás:
Kép

In-game + UI:
Kép

In-game + víz:
Kép

Loading screen:
Kép

Sajna ma csak ennyire volt idő, a többi, és egy kis tapasztalatleírás holnap...

#17 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 20:21

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 18:22

:) Zárjuk már le. Egyébként utálom a WoW-ot, pont azért amiért a GW-t is, mert primitív. Írtam, csak olvasni kéne, nézz meg pár valódi MMORPG-t, utána vau.... Ha ezt megtennéd, tudnád, hogy mekkora vas kell viszonylag normális kinézethez a VALÓDI mmo-knál, mivel pl ott találkozhatsz akár több száz másik playerrel egyszerre, amit GW-jellegű grafikával kicsit gépigényes megoldani... Pl javaslom nézd meg a Vanguardot, mostanában pl ezzel (is) játszom.... A grafika kb az általad fikázott LOTR szintjén (vagy szerinted GW szintjén) van, igaz 2 gigra rammal is elég sokat swappel, viszont qrva nagy a map, nincsenek instance-ek, hanem az egész egy nagy seamless map és baromi nagy a látótávolság.... Szal' elöbb körbe kéne nézni (grafikaügyileg) és nem csípőből fikázni, mert láttad már a GW-t, aminek kb annyi köze egy mmorpg-hez mint az NFS Carbonnak az autoszimulátorhoz....  :rolleyes:

A többit pedig már pls PM-ben mert már így is széjjeloffoltuk a topikot.... /OFF vége

/ON:

Feldobtam a cuccot, elvileg április 4-én nyit az open beta, a fentebb közölt linken lehet keyt szerezni/aktiválni/letölteni a klienst... Elvileg április 29. tart az open beta.... várjuk.. :)

/off

kár vitatkozni mi az MMORPG, mi nem, én pl szerettem a GW-t is, most meg WoW-ozok, nekem egyik sem okozott csalódást igazán, de ha találnék jobbat, nem haboznék váltani, főleg ha van egy jó hazai közössége.
Vanguard ügyben pl. feltűnöen nagy a csend kis hazánkban. Van valami próbalehetőség? esetleg egy hazai fansite, ahonnan infokat lehetne begyűjteni? Szívesen kipróbálnám, mert talán ez az a játék, ami felkeltette az érdeklődésemet, de nem akarok csak pénzt kiadni, hogy nem próbáltam ki.

#18 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 20:26

Idézet: immi77 - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 21:21

/off

kár vitatkozni mi az MMORPG, mi nem, én pl szerettem a GW-t is, most meg WoW-ozok, nekem egyik sem okozott csalódást igazán, de ha találnék jobbat, nem haboznék váltani, főleg ha van egy jó hazai közössége.
Vanguard ügyben pl. feltűnöen nagy a csend kis hazánkban. Van valami próbalehetőség? esetleg egy hazai fansite, ahonnan infokat lehetne begyűjteni? Szívesen kipróbálnám, mert talán ez az a játék, ami felkeltette az érdeklődésemet, de nem akarok csak pénzt kiadni, hogy nem próbáltam ki.

Hát egyenlőre trial nincs belőle, én kölcsönkaptam egy accot egy időre, én is vásárlás elött állok :) Magyar fansite-ot nem találtam csak egy magyar fórumot, amely itt található. Remélem nem haragszanak meg a reklámért :) Egyébként elég jópofa, a telepített game kicsit nagy, (19 giga) de sebaj :) Ami bosszantóbb, hogy 128 megás videokártyával 1-2 óra után már grafikai problémák vannak. Az én konfigomon (2.5-ös barton, 6600gt, 2 giga ram) med/low beállításokkal elmegy, nagyobb városokban így is leesik az fps, de cserébe gyönyörű, iszonyú nagy látótávolság és nagy a map :) A craft egész jó lett sztem, van housing, lehet telket venni, házat építeni, megfelelő képzettség birtokában hajót (hajókat) készíteni és azzal felfedezni a tengert :) Ejnye no, megint offolok :) Na mind1, két nap és jön a LOTR-ből az open beta, remélem akkor már erről is tudok áradozni... :) (Ha Vanguard kérdésed van, megpróbálok válaszolni ha gondolod... )

szerk: elgépelés

Szerkesztette: Diablovazze 2007. 04. 02. 20:27 -kor

#19 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 20:32

Idézet: Cellular - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 20:18

Te, apa, en nem fikaztam a LOTR grafikajat hanem megjegyeztem, hogy olyan mint a GW-e.
En GW-zek, tetszik, jo jatek, szep jatek. A grafika ennel is jo, de nem jobb mint a GW-nel, pont ugyan olyan. Ennyi. Ezt irtam sokkal feljebb, nem tobbet.

Tudom, csak azt próbáltam meg leírni, hogy a körtét felesleges az almához hasonlítani...

#20 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 21:17

Hali!

Lehúztam a clienet. Lejöttek a patchek. Viszont nekem azt írja, hogy az összes szerver offline, mert Ápr.6 pénteken indulnak a szerverek. Akkor te most hogy is játszot? :think:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.