Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar Középfölde MMORPG
Elküldve: 2007. 04. 02. 06:54
Úgy gondoltam nyitok egy témát a hamarosan megjelenő játéknak, talán megérdemli.
Jelenleg a bétát nyomom, igaz nem játszottam többet egy óránál, de nem mondhatnám, hogy lenyűgözött, nincs baj a grafikával, sem a kezdő questekkel, de valahogy arra számítottam, hogy arcul fog csapni a Gyűrűk Ura érzés. Nos ez egyenlőre elmaradt, remélem megjön, ahogy haladok előre.
Este majd pakolok be képeket is, esetleg, ha valaki bétázik még annak várom tapasztalatait.
Jelenleg a bétát nyomom, igaz nem játszottam többet egy óránál, de nem mondhatnám, hogy lenyűgözött, nincs baj a grafikával, sem a kezdő questekkel, de valahogy arra számítottam, hogy arcul fog csapni a Gyűrűk Ura érzés. Nos ez egyenlőre elmaradt, remélem megjön, ahogy haladok előre.
Este majd pakolok be képeket is, esetleg, ha valaki bétázik még annak várom tapasztalatait.
.: The day the whole world went away. :.
Elküldve: 2007. 04. 02. 07:00
Csao Imi.
Hja en a sok videot neztem meg rola de engem se fogott meg. Plane hogy fizetos lesz. Sok sikert
Hja en a sok videot neztem meg rola de engem se fogott meg. Plane hogy fizetos lesz. Sok sikert
Elküldve: 2007. 04. 02. 07:12
Az, hogy fizetős, az annyira nem zavar, de egynél többet nem akarok finanszírozni én sem. Egyenlőre úgy néz ki nem ez fogja letolni a WoW-ot a gépemről, de ez persze nem tuti, csak így első ránézésre mondom.
Elküldve: 2007. 04. 02. 07:28
Nem kötözködés, de igényesebb topicnyitást is láttam már... Legalább pár képet beszúrhattál volna, vagy a HP linkjét, hogy ne nekünk kelljen keresgélni hamár.... (lusták vagyunk
)
Egyébként a beta-ba bejutni van még lehetőség?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2007. 04. 02. 08:26
Nah, közben utánanéztem....
LOTR webszájt
screens:

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

World Tourhoz csatlakozni itt....
LOTR webszájt
screens:

World Tourhoz csatlakozni itt....
Elküldve: 2007. 04. 02. 08:36
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 8:28
Nem kötözködés, de igényesebb topicnyitást is láttam már... Legalább pár képet beszúrhattál volna, vagy a HP linkjét, hogy ne nekünk kelljen keresgélni hamár.... (lusták vagyunk
)
Nem kötözködés, de írtam, hogy este lesznek saját in-game képek, csak a munkahelyemről nincs "kedvem", persze linkelhetnék a hivatalos oldalról is , de szerintem azt megtalálja mindenki.
Azt sajna nem tudom lehet-e még bétázni, mert én már hónapokkal ezelőtt jelentkeztem, aztán tegnapelőtt kaptam egy mailt egy béta kulccsal.
Elküldve: 2007. 04. 02. 08:52
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 9:47
Grafika nem egy huha, a GuildWars is ezen a szinten all.
Guild Wars-ot hagyjuk már, ez egy mmo, nem Diablo 3....
Elküldve: 2007. 04. 02. 09:02
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 10:01
Eh, es a GW miota Diablo3 
mióta mmorpg..
Elküldve: 2007. 04. 02. 09:04
...nos akkor miert nem hasonlithatjuk a LOTR-hoz? Merthogy ez is mmorpg.
Elküldve: 2007. 04. 02. 10:02
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 10:04
...nos akkor miert nem hasonlithatjuk a LOTR-hoz? Merthogy ez is mmorpg.
Nem akarok tovább offolni, reméltem ennyiből is megérted. Nézz meg egy-két valódi MMORPG-t és meglátod miről beszélek. De jobbat mondok, a játékélmény sokkal többet számít... Nézd meg a kissé vicces grafikájú wowot még is milliók játszanak vele... Gondolom van játékélmény....
a GW pedig NEM mmorpg... /off vége
Elküldve: 2007. 04. 02. 12:36
Biztos tudod. Ha a WoW-ot te MMORPG-nek hivod akkor a GW is az es ez is. Mind a haromban ugyan azt kell csinalni.
Amugy bocs de tok ertelmetlenul beszelsz. Mi van akkor ha a WoW-al milliok jatszanak? A GW-vel is. Es majd valoszinu ezzel a jatekkal is annyian fognak. Szoval jatekelmeny mindharomban van. Ha neked EZ tesz egy jatekot MMORPG-va akkor ismetlem, mindharom az.
Latom WoW fanboy vagy vagy mi a rak.
Na varj idezem a butasagaidat:
Cell: Grafika nem egy huha, a GuildWars is ezen a szinten all.
Diablovazze: Guild Wars-ot hagyjuk már, ez egy mmo, nem Diablo 3....
Cell: Eh, es a GW miota Diablo3
Diablovazze: mióta mmorpg..
Magyarul onmagadnak mondtal ellent.
GW = Diablo 3 mert a LOTR MMO
GW = Diablo 3 tehat nem MMO
GW = Diablo 3 mert MMORPG
Csak hogy tudd az altalad MMO-nak irt fogalom es MMORPG kozt nincs kulonbseg ebben a kornyezetben mert a LOTR is MMORPG!
Amugy hogy jutottunk ide amikor en a grafikarol beszeltem?
Legkozelebb maradj temanal es ne ertelmetlen dolgokba koss bele.
Amugy bocs de tok ertelmetlenul beszelsz. Mi van akkor ha a WoW-al milliok jatszanak? A GW-vel is. Es majd valoszinu ezzel a jatekkal is annyian fognak. Szoval jatekelmeny mindharomban van. Ha neked EZ tesz egy jatekot MMORPG-va akkor ismetlem, mindharom az.
Latom WoW fanboy vagy vagy mi a rak.
Na varj idezem a butasagaidat:
Cell: Grafika nem egy huha, a GuildWars is ezen a szinten all.
Diablovazze: Guild Wars-ot hagyjuk már, ez egy mmo, nem Diablo 3....
Cell: Eh, es a GW miota Diablo3
Diablovazze: mióta mmorpg..
Magyarul onmagadnak mondtal ellent.
GW = Diablo 3 mert a LOTR MMO
GW = Diablo 3 tehat nem MMO
GW = Diablo 3 mert MMORPG
Csak hogy tudd az altalad MMO-nak irt fogalom es MMORPG kozt nincs kulonbseg ebben a kornyezetben mert a LOTR is MMORPG!
Amugy hogy jutottunk ide amikor en a grafikarol beszeltem?
Legkozelebb maradj temanal es ne ertelmetlen dolgokba koss bele.
Elküldve: 2007. 04. 02. 17:22
A többit pedig már pls PM-ben mert már így is széjjeloffoltuk a topikot.... /OFF vége
/ON:
Feldobtam a cuccot, elvileg április 4-én nyit az open beta, a fentebb közölt linken lehet keyt szerezni/aktiválni/letölteni a klienst... Elvileg április 29. tart az open beta.... várjuk..
Elküldve: 2007. 04. 02. 19:18
Te, apa, en nem fikaztam a LOTR grafikajat hanem megjegyeztem, hogy olyan mint a GW-e.
En GW-zek, tetszik, jo jatek, szep jatek. A grafika ennel is jo, de nem jobb mint a GW-nel, pont ugyan olyan. Ennyi. Ezt irtam sokkal feljebb, nem tobbet.
En GW-zek, tetszik, jo jatek, szep jatek. A grafika ennel is jo, de nem jobb mint a GW-nel, pont ugyan olyan. Ennyi. Ezt irtam sokkal feljebb, nem tobbet.
Elküldve: 2007. 04. 02. 19:50
Idő hiányában pár screen kezdésnek:
Korrekt pre-order ajánlat:

Karakter választás:

In-game + UI:

In-game + víz:

Loading screen:

Sajna ma csak ennyire volt idő, a többi, és egy kis tapasztalatleírás holnap...
Korrekt pre-order ajánlat:

Karakter választás:

In-game + UI:

In-game + víz:

Loading screen:

Sajna ma csak ennyire volt idő, a többi, és egy kis tapasztalatleírás holnap...
Elküldve: 2007. 04. 02. 20:21
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 18:22
A többit pedig már pls PM-ben mert már így is széjjeloffoltuk a topikot.... /OFF vége
/ON:
Feldobtam a cuccot, elvileg április 4-én nyit az open beta, a fentebb közölt linken lehet keyt szerezni/aktiválni/letölteni a klienst... Elvileg április 29. tart az open beta.... várjuk..
/off
kár vitatkozni mi az MMORPG, mi nem, én pl szerettem a GW-t is, most meg WoW-ozok, nekem egyik sem okozott csalódást igazán, de ha találnék jobbat, nem haboznék váltani, főleg ha van egy jó hazai közössége.
Vanguard ügyben pl. feltűnöen nagy a csend kis hazánkban. Van valami próbalehetőség? esetleg egy hazai fansite, ahonnan infokat lehetne begyűjteni? Szívesen kipróbálnám, mert talán ez az a játék, ami felkeltette az érdeklődésemet, de nem akarok csak pénzt kiadni, hogy nem próbáltam ki.
Elküldve: 2007. 04. 02. 20:26
Idézet: immi77 - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 21:21
/off
kár vitatkozni mi az MMORPG, mi nem, én pl szerettem a GW-t is, most meg WoW-ozok, nekem egyik sem okozott csalódást igazán, de ha találnék jobbat, nem haboznék váltani, főleg ha van egy jó hazai közössége.
Vanguard ügyben pl. feltűnöen nagy a csend kis hazánkban. Van valami próbalehetőség? esetleg egy hazai fansite, ahonnan infokat lehetne begyűjteni? Szívesen kipróbálnám, mert talán ez az a játék, ami felkeltette az érdeklődésemet, de nem akarok csak pénzt kiadni, hogy nem próbáltam ki.
Hát egyenlőre trial nincs belőle, én kölcsönkaptam egy accot egy időre, én is vásárlás elött állok
szerk: elgépelés
Szerkesztette: Diablovazze 2007. 04. 02. 20:27 -kor
Elküldve: 2007. 04. 02. 20:32
Idézet: Cellular - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 20:18
Te, apa, en nem fikaztam a LOTR grafikajat hanem megjegyeztem, hogy olyan mint a GW-e.
Tudom, csak azt próbáltam meg leírni, hogy a körtét felesleges az almához hasonlítani...
Elküldve: 2007. 04. 03. 21:17
Hali!
Lehúztam a clienet. Lejöttek a patchek. Viszont nekem azt írja, hogy az összes szerver offline, mert Ápr.6 pénteken indulnak a szerverek. Akkor te most hogy is játszot?
:Đ
Lehúztam a clienet. Lejöttek a patchek. Viszont nekem azt írja, hogy az összes szerver offline, mert Ápr.6 pénteken indulnak a szerverek. Akkor te most hogy is játszot?
and on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storageOperating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

Súgó
A téma zárva.