HWSW Informatikai Kerekasztal: Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar Középfölde MMORPG

#41 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 27. 12:23

Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 13:15

Ezzel semmi gond, kipróbáltad, neked nem jött be. Nekem abból van elegem, hogy valaki 2óra teszt után képes lefikázni egy mmo-t. Egy újságban (nem írok címet), jelent meg egy Vanguard teszt, szépen lehúzták,  mindezt arra alapozva, amit kb. lvl10-ig tapasztaltak.... Vanguard is egy olyan játék, amit szerintem úgy lvl20 körül kezd izgalmassá válni. Biztos van amit rövid idő alatt is meglehet tapasztalni, de egy ennyire complex gamét biztos, hogy nem lehet korrektül értékleni (hogy ne csak a LOTRO-t védjem  :cool:  :cool: ).
De az igazi kedvenceim az XYZ-game szar a wow a király....

Mint írtam nem két órát játszottam ;) Egyébként én is bírom, hogy sokan azt hiszik, hogy a WoW sz@rta a passzátszelet :) Én egy hónapja játszom lassan a VG-vel, de még mindíg nem vagyok a közelében sem, hogy pl hajót gyártsak magamnak  :cool: Na mind1, az a gondom, hogy sajna mivel LOTRO néven kijött ez, kb esély sincs rá, hogy ebben a világban játszódó komplexebb MMORPG-t adjanak ki, meg kell elégedni ezzel :( Pedig mekkora lehetősek vannak ebben a világban, elég ha csak a craftra gondolok.... :(
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#42 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 27. 12:55

Amúgy hányas szinten jársz a VG-ben? Nekem Gelenián van egy 26-os clericem, meg egy 10-es necróm. A necróval toltam a craftingot+diplomáciát és réjöttem, hogy nagyon sok idő kell ahoz, hogy kimaxolj egy karaktert. A craftot annyira nem szeretem mert kicsit unalmas, de a rendszer tényleg nagyon tuti. Viszont a diplomata questek nagyon tetszenek. A cleirccel kicsi krafting volt, de inkább csak questeltem, úgy lehet elég jól haladni, de akkor a játék sava borsa kimarad.

Szerkesztette: Lorienel 2007. 04. 27. 12:55 -kor

#43 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 15:25

Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 13:55

Amúgy hányas szinten jársz a VG-ben? Nekem Gelenián van egy 26-os clericem, meg egy 10-es necróm. A necróval toltam a craftingot+diplomáciát és réjöttem, hogy nagyon sok idő kell ahoz, hogy kimaxolj egy karaktert. A craftot annyira nem szeretem mert kicsit unalmas, de a rendszer tényleg nagyon tuti. Viszont a diplomata questek nagyon tetszenek. A cleirccel kicsi krafting volt, de inkább csak questeltem, úgy lehet elég jól haladni, de akkor a játék sava borsa kimarad.

Frengrot pvp szerveren van egy lvl27-es sorcerem, aki carpenternek tanul :) A diplomácia tényleg jópofa de még kicsit bonyolult, egyenlőre elveszek a questekben és a pvp-ben :) Majd ha már unom kicsit átnyergelek a diplomáciára, bár vágyam, hogy a napfényes folyóparton ácsolgassam a saját hajómat :)  :smoker:

#44 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 12:32

Nos, ki nyomul a játékkal? Én csak bétát próbáltam.
Érdemes belevágni? MMO hiányom van, de valahogy ódzkodok, hogy kiolvasszam a WoW accomat. :)
Komolyabb tapasztalatokkal megáldott egyének írjanak már valamit, nem kockuljanak a játék előtt egész nap. :)
In-game képek is jöhetnek, megéri belefeccölni a pénzt? Egyáltalán mennyi a havidíja?
.: The day the whole world went away. :.

#45 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 14:11

Idézet: immi77 - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 12:32

Nos, ki nyomul a játékkal? Én csak bétát próbáltam.
Érdemes belevágni? MMO hiányom van, de valahogy ódzkodok, hogy kiolvasszam a WoW accomat. :)
Komolyabb tapasztalatokkal megáldott egyének írjanak már valamit, nem kockuljanak a játék előtt egész nap. :)
In-game képek is jöhetnek, megéri belefeccölni a pénzt? Egyáltalán mennyi a havidíja?

Én csak a havidij kérdésre tok válaszolni, 7990 Ft 60 napos feltöltőkártya a cd galaxisban, mondhatni a szokásos ár. Szerintem kurva drága sokkal jobban jársz egy online vásárlásra használható bankkártyával és a lotro oldalán venni vele időfeltöltést 14.99 dollárért, (30 nap) főleg, hogy most elég erős a forint. De MO-on kurva jól megélnek a pc cd boltok ebből, hiszen még mindig többen vannak azok akiknek nincs ilyen fizetésre alkalmas bankkártyájuk és kénytelenek megvenni a feltöltő kártyát uzsorás felárért, pedig manapság egyáltalán nem luxus, nagyon olcso  a fenn tartása egy ilyen bankkártyának szal én ezt a7.990-t lopásnak érzem bármilyen mmorol is legyen szó, nem csak itt.

Szerkesztette: McElroy 2007. 05. 03. 14:13 -kor

: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#46 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 14:34

Én már a kezdetektől kártyával fizettem a WoW-ot is, úgyhogy ez nem probléma.
Itt inkább az a kérdés, hogy megéri-e az árát a játék.
Úgy olvastam, hogy még eléggé bahatárolt egyenlőre a játszható terület. Ezt hogy kívánják kiegészíteni, content patch-el, vagy majd jönnek hozzá kiegek, amiket meg kell venni? Sok magyar van? Küldetések milyenek? Crafting értelmes-e?

#47 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 07:39

Idézet: immi77 - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 14:34

Én már a kezdetektől kártyával fizettem a WoW-ot is, úgyhogy ez nem probléma.
Itt inkább az a kérdés, hogy megéri-e az árát a játék.
Úgy olvastam, hogy még eléggé bahatárolt egyenlőre a játszható terület. Ezt hogy kívánják kiegészíteni, content patch-el, vagy majd jönnek hozzá kiegek, amiket meg kell venni? Sok magyar van? Küldetések milyenek? Crafting értelmes-e?

Megéri az árát. Nagyon is. Ingame képet majd otthonról linkelek neked délután. Ha a wow tetszett akkor nagy esély rá, hogy ez is fog. Amint megcsinálod az első néhány groupos küldit, megérted miért mondom ezt. Eszméletlen jóra sikerültek, és nagyon sok van belőlük, és nagyon hangulatosak. Ráadusl ezek nem szólózhatók, szóval mindeképpen partival fogod megcsinálni. A bejárható terület nem kicsi, de bővül folyamatosan. Ez eslő kiegészitő Júniusban érkezik.  Ebben Evendim földjét fedezhetjük fel,+60 küldetés, új ellenfelek, új raid insta, új páncélszett stb várnak ránk. A kiégészítő teljesen ingyenes lesz :).
Ha vásárlás előtt kipróbálnád még 1X a játékot, akkor még van egy 7napos trialkódom amit esetleg odatudok adni neked. Ha egyébb kérdésed van írj bátran.

Ja és egy kérdés. Nem volt karaktered a Nordrassilon a Fekete Turulban?

#48 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 07:48

Ezen a linken találsz több videot http://www.youtube.c...h?v=gcWblvBsklY, bár nem adják vissza az igazi látványvilágot, de azért ízelítőnek nem rossz. Ja és megjelenése óta vezeti az mmorpg.com-on a népszerűségi listát :) .

#49 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 07:53

Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 8:39

Ha vásárlás előtt kipróbálnád még 1X a játékot, akkor még van egy 7napos trialkódom amit esetleg odatudok adni neked. Ha egyébb kérdésed van írj bátran.

Ja és egy kérdés. Nem volt karaktered a Nordrassilon a Fekete Turulban?

Hát nagyon megköszönném, ha rámpazarolnád a Trial kulcsot. :) De le lehet húzni a klienst valahonnan?, mert a béta óta elszállt a vinyóm, amin fenn volt.

Feketepéter voltam a Turulban. :)

Szerkesztette: immi77 2007. 05. 04. 07:54 -kor

#50 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 08:11

Tudtam, hogy ismerlek valahonnan. Nemrég beszéltem Noldával, ő akkor az Azúrban volt. Át kellene csábítani őt is :). Ja én meg Aragorm voltam az FTL-ben, csak elköltöztem másik szerverre, hogy tudjak raidelni.

Ezeken a linkeken próbáld meg a letöltést

http://www.fileplane...nfo/Test-Client

http://hdro.arcor.de

http://www.arena51.be/lotro

http://ftp.snt.utwen...tro/beta/v1.12/

Én a fileplanetről szedtem le annak idején. Ha innen szednéd akkor arra figyelj, hogy ha duplán klikkelsz a letöltött rar filera akkor hibásnak fogja látni. Da ha simán jobb klikk-kitömörítést választod akkor menni fog.
A trial kódot meg 3után küldöm priviben.

#51 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 08:50

Nagy királyság, köszönöm!
Mindig örülök, ha ismerősökbe botlok. :)
Azért a WoW-t megtartom egyenlőre, de valahogy érdektelen lett számomra, talán későn kezdtem, nem tudom.

Úgyis csak délután tudok nekiállni lehúzni.
itt is lehet folytatni a trial karaktert, ha megveszem a játékot?

Amúgy nem tudja valaki, valamelyik nagyobb üzletlánc nem árulja ?(mondjuk itt egerszegen csak tecsó van).

#52 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 08:55

Hogy lehet-e folytatni nem tudom. Majd utánanézek, talán a fórumon van valami info róla.

A munkahelyi gépemen találtam néhány linkat a saját screenshotjaimból. Amúgy egy nagyon csinos, elf gyógyítóról van szó :)

http://kepfeltoltes.hu/view/070428/ScreenS...ltoltes.hu_.jpg

#53 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 09:43

Milyen a gépigénye a játéknak? Támogatja a widescreen felbontásokat, konkrétan 1680x1050 -et?
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#54 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 09:49

Widescreen? Hát passz, nem tudom. Gépigénye alacsony, egy sima átlag konfigon aniso, antialisasing meg hasonlók bekapcsolhatók. Nagyonszépen megy. Talán a textúrák miatt érdemes több ramot belerakni, hogy ne swappoljon sokat ha nagyfelbontásúakat használnál.
Amit linkeltem képet az nem max. részletességgel készült. Alacsonyabb részletességű textúrák vannak bekapcsolva, nincs anti aliasing belőve, árnyékok is alacsony szinten vannak.

#55 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 10:00

Megválaszolom magamnak a kérdést. :) Megnéztem a widescreengamingforum.com -on és igen, a játék tökéletesen támogatja a widescreen felbontásokat. Hátha mást is érdekel.

#56 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 10:48

AZ a híd az utolsó előtti képen nagyon hangulatos szerintem.

#57 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 11:05

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 11:48

AZ a híd az utolsó előtti képen nagyon hangulatos szerintem.

Jah, a Megye is nagyon hangulatos.  :smoker:

#58 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 15:09

Milyen szerverek vannak? Hol találok majd magyarokat, pl titeket?
Klánrendszer, ilyesmi létezik-e?

#59 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 15:50

Idézet: immi77 - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 16:09

Én a snowburn-ön hoztam létre az elf lore master karakteremet. Még elég ványadt szegényke, csak a 14. szintig jutottam el vele.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#60 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 15:53

Idézet: immi77 - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 15:09

Snowbourn szerveren van sok magyar. A legnagyobb guild a Last Enclave Of Hope.
1perc és küldöm a trial keyt. (priviben)

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.