Hali!
Én a T-nél vagyok 2006 augusztus 23 óta. Option usb-s modemet használok, eleinte 1GB-s, majd váltottak 2GB-ra, mátol meg 5GB-ra. A sebbességgel általában nincs gondom, van hogy szakadozik, van hogy lecsökken a tizedére, de ez még kibirható. A problémám ott kezdődik, hogy ha a G-Mailt (iwiw.hu, miwiz.hu, freemail.hu, stb.) meg akarom nézni (nem a nyitó lapot, hanem a leveleimet) csak korlátozott funkciókkal jön be a dolog, az is csak akkor ha kikapcsolom a java-t. Bementem T-hez, hibajelentés felvesz, majd jön a válasz: a wap beállitásokkal lehet gond. Ekkor odahivtam egy szervizest, állitsa már be, legyen olyan kedves, ha kitalálták ezt a wap hülyeséget. Ő is olyan bambán nézett a válaszra mint én. Mindegy. Kihozott egy másik ugyanolyan gyártmányt, azzal sem megy. Kihozott egy Huawei modemet, azzal is ugyanaz a probléma. Az egyik havernek van pcmcia adatkártyája, bevittem magammal, hogy nem én vagyok a hülye, és megmutattam, hogy azzal gyönyörűen müködik. Erre a válasz: nem tudak mit kezdeni a modememmel, biztos a gépemmel van valami gebasz. Csak kiváncsiságból ezekután bevonultam a Pannonhoz, ha lehet próbáljuk már ki a gépemmel mindkét modemet. Mondanom sem kell, csont nélkül működik. Lassan a fogyasztóvédelemnél fogok kikötni azt hiszem.
Lehet hülyeséget kérdezek, de a T neme nyúl bele a szoftba? Esetleg valaki valami megoldással nemm tudna szolgálni?
Ata
U.I.: Vistával nem müködik, megkérdeztem a T-t mikor lessz driver, nem tudja.
Szerkesztette: attila007 2007. 06. 01. 18:55 -kor