Idézet: erdeklodo - Dátum: 2008. júl. 2., szerda - 11:06
Ilyen kombinált megoldásnál a 500MB-ot netezel az egyik sim-el, majd (honnan tudod mikor jár le) átváltasz a másikra?
Az 500 Mb-os előfizetéses csomag csak 2000 Ft, ennyit megér nekem, hogy mindig, mindenhol fel tudok majd menni a netre. Mivel ez előfizetéses, a Pannon minden hónapban automatikusan küldi a csekket. Az 5 Gbyte os csomag Praktikumos, a kezdő 7000 HUF egy hónapot tartalmaz + a SIM árát.
Ez nem 'ketyeg', az első felhasználástól kezdve egy hónapig (vagy 5 Gbyte-ig, amelyiket előbb elérem). Ezután egészen addig nem kerül semmibe,amíg nem töltöm fel a Praktikum kártyát és nem kezdek el egy újabb hónapot. Így előfordulhat, hogy a két év alatt csak 2x1 hónapig lesz erre szükségem, ekkor a teljes költség: 24x2000 + 7000 + 6000 = 63 ezer.
Ha 5 Gigás előfizetést kötök, az 24 x 6000 = 144 ezer (illetve csak 135, mivel az első e hónap féláron van). Az én tervezett használatomhoz a 63 ezres kombináció jobban illik.
Nekem csak Pannon jött szóba, mert Ábrahámhegyen csak nekik van 3G.
A Pannon az 500 Mbyte 80%-ánál figyelmeztető SMS-t küld, illetve 100%-nál is. Az ügyfélszolgálatot felhívva közlik, hogy éppen hol tartasz.
Az SMS-t az előfizetéses SIM kártyára küldik, az USB modemhez tartozó szoftverrel lehet fogadni/küldeni SMS-t, ott kapod meg az üzenetet.

Súgó
A téma zárva.