HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X

#981 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 05. 15:40

Maya unlimited6 van macosx alá. Maya5 complete van csak osx alá. Complete hasonló mint az unlimited, csak pár speckó dolog maradt ki... és 5ezer dollárral olcsóbb:D

(amúgy megsúgok pár dolgot... még a pixarnál (apple barát cég, Steve Jobs vezetésével) sem használnak mac gépeket modellezésre és animálásra. csak az utómunka folyik mac-en :D )

A hypershade ablak megnyílásához nemis tudom vajh mi kell jobban... talán vinyó és memória. Azt tudom, hogy az a leglassabb panel az egész mayában.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#982 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 15:50

Idézet

szar a memoriakezelese, szar a multiasking

Ez miben nyilvanul meg, meglehetosen sok szoftvert futtatok egyidoben, de nem vettem eszre semmi problemat.

Idézet

3 nap uptime utan belassul

:D Ezt magyarazd meg a melohelyi gepemnek is, ami neha 2-hetente ujra van inditva, de inkabb ritkabban... 2,5 eves oprendszer van rajta, akkor lett telepitve, amikor kijott az XP. Mas kerdes, hogy NORMALISAN OSSZERAKOTT gepre van felteve...

Idézet

nincs benne normalis bluetooth tamogatas

Megis mit ertesz normalis alatt? Az MSI lapomhoz kapott Bluetooth modulhoz feltelepitettem a stacket es minden, ERTSD MINDEN mukodik vele. Mi az hogy normalis?

Idézet

agyonszemetelodik a system es a registry

Ez teny, de errol a programok iroi tehetnek leginkabb.

Idézet

szar a keresoje, elavult szar filerendszer, titkositasrol ne is beszeljunk, szar bonyolult halozatkezeles, felig mukodo drag & drop, a beepitett alkalmazasok IE, outlook nevettsegesen elavult, (elakadtam.. hmm van meg valami alkalmazas a windowsban, tudjatok DVD keszites, videovagas, zeneszerkeszto ilyesmi?), es lehetne meg folytatni a sort, de semmi ertelme, vegul is mindenki hasznalja azt ami szimpatikus neki.

IE, Outlook elavult? Na ne... :)

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#983 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 15:55

Idézet

az Xpnek nem csak brand gépeken kell futnia, hanem dzsunka gagyi nyolcadosztályú hardvereken is (és fut is csak 30 percenként összeomlik - de fut)

Osszeomlik? Ez kb. olyan teveszme, mint az AMD procik inkompatibiitasa, melegedese es fagyasai. :) LOL kategoria.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#984 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 15:55

Szerintem is általában csak azok a gépek fagynak és működnek szarul, amik dzsunkából lettek összerakva.Nincs hozzá rendes driver, max valami helyettesítő. Noname, származási helyét inkább ne firtassuk cuccokból.De aki ilyet vesz, az meg is érdemli.

Amúgy linuxnak átlagos cuccokhoz nem kell driver, elég csak a chipsetet ismernie.pl.: hálókarik, ATA vezérlők, stb.
Nem kell csúcskategóriát venni, de van egy minimum.
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#985 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 15:58

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:50

IE, Outlook elavult? Na ne... :)

hát tudtommal az IE már lassan két éve a 6-os verzión áll. Outlookból most van a 2003-as, mondjuk azt nem láttam (mivel már nem használok PC-t) de az IE - bôl tényleg nincs valami friss verzió. Leszámítva a security patch-eket, ami ugye nem újítás, hanem toldozás-foltozás.
Vén Tata
(öreg vagyok én mán ehhez....bezzeg az én időmben!)

#986 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 15:59

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 16:55

Ez kb. olyan teveszme, mint az AMD procik inkompatibiitasa, melegedese es fagyasai. :) LOL kategoria.

Krinyo

Egyetértek.

Miért kéne dzsunkán is futnia???

Sz@rból nem lehet várat építni.Hiába van egy jó motorod, szar kaszniba szarul fog menni! (kicsit idétlen hasonlat, de most ez jutott eszembe :D )
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#987 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 16:01

Idézet: ventata - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 16:58

hát tudtommal az IE már lassan két éve a 6-os verzión áll. Outlookból most van a 2003-as, mondjuk azt nem láttam (mivel már nem használok PC-t) de az IE - bôl tényleg nincs valami friss verzió. Leszámítva a security patch-eket, ami ugye nem újítás, hanem toldozás-foltozás.

IE, és outlook nálam is fekete listán van.

De van más jobb böngésző.pl.Mozilla (best of 2003), Opera, stb..

#988 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 16:02

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:55

Osszeomlik? Ez kb. olyan teveszme, mint az AMD procik inkompatibiitasa, melegedese es fagyasai. :) LOL kategoria.

Krinyo

:)  "dolgoztál" már DTK-s géppel? Összeomlik. Ahogy kell. Fél óránként. Ha elolvbasod figyelmesen amit írtam, akkor észreveszed, hogy én a dzsunka szar gépekre írtam, hogy összeomlik rajtuk az XP. Egy márkás, vagy márkás alkatrészekbôl összeállított gépen nem fog omladozni az XP. Ezt írtam

AMD  témába meg ne menjünk bele. Hitvitázni semmi kedvem
Vén Tata

#989 Felhasználó inaktív   TomPP 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 16:13

sajnos (illuziorombolo volt, az szentigaz), de dolgoztam olyan helyen, ahol belelattam nehany ilyen "neves" szamitogepgyarto ceg alkatreszvalogatasi strategiajaban. Azota markas gep, LOL. Tisztelet a kivetelnek. 10 cent sporolasert barmilyen jo dolgot filleres vacakra cserelnek a gepben. Nekik igy eri meg a nagy peldanyszam miatt. Stabilitas, ugyan mar. Eleg az, ha a desktop bejon. Robbano kondenzatorok, langolo akksik....

Tom#
Hallowed are the Ori !

#990 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 16:15

Idézet: TomPP - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 17:13

sajnos (illuziorombolo volt, az szentigaz), de dolgoztam olyan helyen, ahol belelattam nehany ilyen "neves" szamitogepgyarto ceg alkatreszvalogatasi strategiajaban. Azota markas gep, LOL. Tisztelet a kivetelnek. 10 cent sporolasert barmilyen jo dolgot filleres vacakra cserelnek a gepben. Nekik igy eri meg a nagy peldanyszam miatt. Stabilitas, ugyan mar. Eleg az, ha a desktop bejon. Robbano kondenzatorok, langolo akksik....

Tom#

...5 év garancia... Ha valami beszarok, tessék garit használni.

Itthon 4 gép van. 2 saját összerakott, 1 boxx3d ( a maya workstation) és 1 Hp notebook. A 2 összerakott gépre átlagban 1 év gari van, a tápokra és a rammokra élettartam, moncsikra 3 év. Hp-ra 3 év, boxx rendszerre 5 év világ gari.

Szerkesztette: Boba 2004. 09. 05. 16:16 -kor

#991 Felhasználó inaktív   ventata 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 16:20

Idézet: TomPP - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 15:13

Tom#

Hát ez az amirôl én is beszélek. Azért a teljes képhez az is hozzátartozik, hogy a márkás gépekbôl is több kategória van. Vannak olcsóbbak - amikben ezek a szar alkatrészek vannak és vannak a drágák, amik tényleg nem gagyerász szarokból vannak összerakva. Szóval igaz, hogy a márkanév nem minden, de mondjuk mégis több, mint a kimitlop kft által összeállított "home-office" konfiguráció.
Nem véletlen, hogy aki olcsón vásárol az vásárol drágán.
Vén Tata

#992 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 16:59

Idézet: Boba - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:40

Maya unlimited6 van macosx alá. Maya5 complete van csak osx alá. Complete hasonló mint az unlimited, csak pár speckó dolog maradt ki... és 5ezer dollárral olcsóbb:D

(amúgy megsúgok pár dolgot... még a pixarnál (apple barát cég, Steve Jobs vezetésével) sem használnak mac gépeket modellezésre és animálásra. csak az utómunka folyik mac-en :D )

A hypershade ablak megnyílásához nemis tudom vajh mi kell jobban... talán vinyó és memória. Azt tudom, hogy az a leglassabb panel az egész mayában.

Ez eddig igy volt, de miota van G5-azota a Pixar is atall Mac-re. Regen PC-k voltak tenyleg, eleg ciki is volt Jobsnak :)

A dual proci kihasznalas biztos, nem tom pontosan, hogyan, de az OS X osztja le a CPU idot, es mondom, meg az Office is, vagy barmi kihasznalja mindket CPU-t.

#993 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 17:05

Idézet: Lenny - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:40

Nem tudom van-e magyar szövegszerkesztő rá MAC-re.

Viszont irodai alkalmazásra elengedhetetlen, mivel a hivatalos leveleket nem szokás ékezet nélkül írni.
Ha van is akkor nem biztos, hogy a titkárnő szeretné keresni az ékezetes betű bill.-jét, mivel a bill. gondolom nincsen ráírva.

Ahogy látom nálad sincs, és néha félreérthető ha egy-két szót ha ékezet nélkül írják :D

pl.: kérésem - keresem

Ez csak most hirtelen jutott  eszembe :)

Ne viccelj már! Van Microsoft Office 2004 Mac-re, van Hungary kiosztás az oprendszerben, és a gépeket meg lehet vásárolni magyar billentyűzettel is. Ha még mindig itt tartunk, hogy van e ékezet Mac-en, akkor nincs értelme mélyebben belemerülni a vitába :)

#994 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 17:17

Idézet: Naranek - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 14:07

"szar a multiasking,"

Es mitol szar??

Es mondja ezt egy Apple fan, akinek az OSX az elso rendszere ami egyaltalan tudja, mi az a multitask, mert az elmult 20 evben nem sikerult ilyesmit osszehozni az Apple-nek (most is csak egy masik rendszerbol (BSD) sikerult kiolloznia..

"3 nap uptime utan belassul,"

Az munkahelyi gepem hetfotol pentekig nonstop mukodik, az itthoni meg non-stop es nem tud arrol, hogy be kene lassulnia..

Vegigneztem a Fix.TV-s adasokat egy aprosag megmaradt bennem, egyik adasra nem hoztad el a G5-ot, mondvan, hogy ossze akarsz hozni egy honap uptime-ot, aztan a kovetkezo adasban mar ott volt a G5 es errol a rekordrol jo melyen hallgattal..
Lehet, hogy megse sikerult volna a dolog? ;)

Biztos regota hasznalsz Windowst, talan most hasznalj 1 honapig egy OS X oprendszert, aztan rajossz, hogy mit jelent az, hogy mukodik. Emlekszem meg a regi szep idokre, amikor XP-n elinditottam egy Photoshopot, aztan amig be nem toltodott semmi mast nem lehetett csinalni. Vagy amig beolvas a gep egy CD-t... ehh

az uptime-ot mar nem emlekszem miert lottem le, aramszunet volt vagy system update, vagy ramcsere, fogalmam sincs, de csak ilyenek miatt kell kikapcsolnom a gepet.

kereso: latszik, hogy eletedben nem probaltal meg OS X-et, szoval hagyjuk, mert nem tudhatod milyen itt a kereso, te hasznald csak a kiskutyas keresodet :)

#995 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 18:18

Idézet: H.Andras - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 17:59

Ez eddig igy volt, de miota van G5-azota a Pixar is atall Mac-re. Regen PC-k voltak tenyleg, eleg ciki is volt Jobsnak :)

A dual proci kihasznalas biztos, nem tom pontosan, hogyan, de az OS X osztja le a CPU idot, es mondom, meg az Office is, vagy barmi kihasznalja mindket CPU-t.

Nem. Régenvoltak Mac-ek. Most (fél-1 éve)álltak át Pc-re. És EZ a ciki Jobs-nak.

Az utómunka folyik Mac-eken továbbra is. Modellezés, animálás Pc-ken.

Szerkesztette: Boba 2004. 09. 05. 18:23 -kor

#996 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 18:22

Ehh. Elso par irasomnal itt azt hittem, olyanokkal vitatkozom, akik lattak mar macet mukodes kozben. Az utobbi par irasbol kiderult, hogy csak a par lelkes mac user hasznalt a topiklakok kozul macet, ill. hasznal most is. Kicsit nehez igy erdemleges vitat folytatni. Eleg nevetseges ervek ezek igy magaban. A mac lassabb, mint _barmely_ pc, amit pistike osszerak otthon, mondja ezt az alapjan, hogy latott par benchmarkot, esetleg "ketes hiru" pc tuning oldalon, ahol DELL dual 3ghz p4-esek linuxal gyorsabban futtattak le egy intelre sokkal inkabb optimalizalt tesztet, mint a dual g4-esek os9-el (=durvan lealaztak!!), es termeszetesen pistike meg van gyozodve, hogy az o 2600 mhz-es celeronja sokkal gyorsabb, mint egy 2500 mhz-es g5-os. Persze pistike ettol jol erzi magat, tudja o jo uzletet csinalt mig a sok 80 alatti iq-val rendelkezo mac felhasznalo, akiknek regen gagyi oprendszeruk volt, a mostani meg gyermetegen nez ki, meg azt mondjak rola, hogy olyan mint a linux, nem. Egyebkent is pc-re is van linux, azt is csak innet loptak le. A pc az origo, olcso, szep, gyors, fut rajt a windows, a kedvenc jatek ES mindezt ingyen illegalisan is szivesen megteszi. Pistike nagyon boldog lehet a 150e forintnyi kacat szemetdombjaval, 1 ev mulva a jatekokhoz elavult szar lesz, 2 ev mulva pedig mar az uj windows sem fog futni rajt, ha egyeltalan sikerul 2 ev alatt, valami mukodokepeset kiadniuk, addig pedig szorgosan toltogetni a frissiteseket, virus definiciokat, patcheket, upradgeket, hogy a rendszeret ne kelljen 2 hetente ujratelepiteni a gepet szorgosan tamado programok/emberek miatt. Termeszetesen a mac low-level ehhez kepest. Elavult megoldasokat otvoz, igenytelen hardverelemekkel es ezert meg van pofaja sok penzt is elkerni, de csak azert mert erre a mac userek nem jonnek ra.
Biztos igy van ez?  :confused:

Szerkesztette: hybris 2004. 09. 05. 18:25 -kor

I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#997 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 18:24

Idézet: Boba - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 17:18

Nem. Régenvoltak Mac-ek. Most (fél-1 éve)álltak át Pc-re. És EZ a ciki Jobs-nak.

Az utómunka folyik Mac-eken továbbra is. Modellezés, animálás Pc-ken.

2004 marcius:

"A Pixar Mac OS X-re vált

A Pixar animációs cég (többekközt a következő filmek készítője Finding Nemo, Toy Story, Bug's Life, Monsters Inc.) Mac OS X alapú rendszerekre vált és PowerMac G5-ös számítógépeket fog használni. Ezt a hírt egy az Apple Final Cut Pro szeminárjának látogatója jelentette be. A hír szerint a Pixar 2003-ban még Linux gépeket használt filmjeinek gyártására, de jelenleg folynak a munkálatok a PowerMac G5-ös gépekre való áttéréssel.

A Pixar számára a döntő lépést a Pixlet nevű Apple technológia jelentette, mely a Wavelet tömörítési eljáráson alapul. A Pixlet segítségével nagy felbontású videót lehet az íróasztalon megjeleníteni, sokkal kisebb dokumentum métettel, de megtartva a film kíváló felbontását. Ezzel a technológiával, az új G5-ös gépekkel, és a UNIX alapokra épült operációs rendszerrel a Pixar számára minden a helyére került, hogy végrehajtsa a váltást a Mac OS X alapú rendszerekre. "

Hírforrás: MacNN

En errrol tudok

#998 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 18:38

Ha mar szobakerult, hogy mennyire "szetalazza" a dual opteron a 2 giagas G5-ost:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

#999 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 18:47

"A pc az origo, olcso, szep, gyors, fut rajt a windows, a kedvenc jatek"

Az iMac ugyan draga es ronda, de legalabb a jatekok sem futnak rajta, de nyugodjunk meg a dock az igaz nem olyan gyorsan es finoman mint a G5-on, de kepes animalodni rajta.. Igy Gizike kedvesen el tud melazni a szep szines kepecskeket nezegetve, bar goze nincs rola, hogy mi micsoda, mert a csodamasina nem beszel madzsar..

"Pistike nagyon boldog lehet a 150e forintnyi kacat szemetdombjaval, 1 ev mulva a jatekokhoz elavult szar lesz, 2 ev mulva pedig mar az uj windows sem fog futni rajt, ha egyeltalan sikerul 2 ev alatt, valami mukodokepeset kiadniuk"

Igen am, de ekkor pistike parezer forinter vesz egy uj processzort es videokartyat es ismet boldog lesz, es karorvendoen nezi Mac-es szomszedjat, akinek a komplett gepet kell szemetre dobni, mert nem lehet boviteni, igy gazdagitva Jobs bacsi lelkes csapatat.. :)

"addig pedig szorgosan toltogetni a frissiteseket, virus definiciokat, patcheket, upradgeket, hogy a rendszeret ne kelljen 2 hetente ujratelepiteni a gepet szorgosan tamado programok/emberek miatt."

Mac-es szomszedja ugyanigy lelkesen upgradeli a rendszeret, hiszen nehany aprosag utolag kerul bele, nehany dolgot meg mindig nem tud (ugye azok a franya ekezetek, hat nem szegyen egy DTP-s platformtol?) es a legujabb ablakcsavarodos trukkot is fel kell tolteni, mert anelkul nem elet az elet..

--

A biztonsagos Mac-rol:

"A Full Diclosure biztonsági levelezőlista egyik szakértője szerint az Apple legújabb operációs rendszere jelszavas védelme megkerülhető. Egy 1300 karakternél hosszabb jelsorozat bevitele összeomlasztja a képernyővédőt, és ezzel a beloggolt felhasználó valamennyi adata hozzáférhetővé válik."

"Az Apple végre befoltozta az elmúlt héten nagyobb nyilvánosságot kapott, körülbelül február óta létező két súlyos biztonsági rést, melyek segítségével bármilyen kártékony kód futtatható a webes eléréssel rendelkező, Mac OS X operációs rendszert futtató Macintosh számítógépen. A biztonsági rés kihasználásával vírust is lehetett írni, melyet egyszerű webes link segítségével lehetett eljuttatni a felhasználók számítógépére."

"Egyes szakértők szerint az Apple hiába készítette el nagy ütemben a nemrég kiderült sebezhetőségeket foltozó javítást, nem sikerült tökéletes védelmet kreálniuk."

" A biztonsági hiányosság kihasználásával a támadó jogosultságokat szerezhet Virtual PC for Mac rendszereken."

"A Microsoft bejelentette, hogy népszerű Office irodai programcsomagjának Macintosh gépekre készült változatában komoly biztonsági rést találtak, mely védtelenül hagyja a gépeket a rosszindulatú felhasználókkal szemben."

"Súlyos biztonsági rés az MRJ 2.2.3-ban! 
Egy hiba következtében a illetéktelen személyek elérhetik a merevlemez(ek), illetve csatlakoztatott hálozati meghajtók teljes tartalmát. A hiba csak az Macintosh Runtime for Java legujabb 2.2.3-as verziójában van."

"Az iDefense szakértõi a RealPlayer és a Quicktime munlimédia alkalmazások biztonsági réseire figyelmeztetnek. A támadók mindkét alkalmazás esetében manipulált adatok küldése után hozzáférhetnek a rendszerhez."

Ez csak par kiragadott cimszo, aki kivancsi irja be a Google-be "Apple biztonsagi res"..

Tenyleg biztonsagos, tenyleg nincsenek javitasok..

Es ezt Ti tenyleg el is hiszitek?

--

De elkezdhetnek idezni Mac-es forumokrol, ahol ketsegbeesve kernek tanacsot az osszedolt, vagy hibasan mukodo rendszer osszevakarasahoz..

Szerkesztette: Naranek 2004. 09. 05. 18:51 -kor

#1000 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 05. 18:49

Idézet: hybris - Dátum: 2004. szept. 5., vasárnap - 19:22

...

Azért nemkéne mindenkit szomszéd pistikézni. Nem mindenkinek van dzsunka gépe. Emberke, mond neked valamit is, hogy Boxxtech??? Nekem van közöm egy ilyenhez... mondjuk fél méternyi távolságra. Ha még ez is dzsunka, akkor nemtudom mi lehet jó gép.

H. Andras:
Pixar és sokan mások movin' to linux.

Idézet

Pixar's next film, Finding Nemo (release date summer 2003), is to be produced primarily using Linux systems.

Industrial Light & Magic (ILM) is still porting its code and will begin using Linux on its next movie after Star Wars, Episode II .

még1 link

Idézet

Linux on the workstations its teams of animators use to create their digital characters and complex effects such as animated facial features. Pixar so far has installed about 175 of a planned 400 Intel-based IBM IntelliStation workstations running Linux, said Darwyn Peachey, Pixar's vice president of technology

Ilm-nek mégcsak eszébe sem jutott OSX-re állás:) :up:

Hameg pixar télleg átáll... tökéletesen megtudom érteni. Pénz beszél, grafikus szenved...

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.