Elküldve: 2007. 09. 10. 23:58
hátha erre jár valami hozzáértőbb. olybá tűnik offosodik megfele a proji (benq w100, dlp). arra lettem figyelmes, h elkezd vibrálni a kép, mint amikor egy monitor alacsony képfrissítéssel üzemel. elkezdtem mint eccerijúzer állítgatni mindenfélét, épp az ffdshow filterekkel bűvészkedtem, első körben az, majd powerstrip, kábelek, reset, istennyila, kikapcs, váráshűlés, bekapcs. többször. de a sima, input nélküli képernyő is elkezdett vibrálni kb. 10-15 perc után
hirtelen ötlettől vezérelve felnyomtam eco módról teljesbe és lőn megszűnt. járattam vagy egy órát, egyelőre a jelenség nem jött elő újra. kb. 500 óra van benne, és nincs 1 éves, 3 év gar van rajta. félek, h nem valami röpke, női szeszély áll a hátterében.
van valakinek tippje mire készüljek lelkileg? nyiffan, lassan, de biztosan? megpuceváljam? belenyúlni nem szívesen nyúlnék, ha meg égő probléma, az így elsőre kapásból szopásnak tűnik (bár nem láttam az égőgarra semmilyen kitételt a papírokon).
csak mert, ha jobban belegondolok nagyon hozzászoktam már a heti pár filmhez meg a hétvégi anime matinéhoz, tévét meg már hónapok óta nem néztem, semmi kedvem visszaszokni rá, meg sztem filmet már nem is tudnék immáron 72 cm-en élvezni, fene a jó dolgomat. szóval, ha előjön, akkor menjen garba, de akkor utálnám nélkülözni, meg a gondolatától is irtózom, h esetleg meccset kelljen vívnom, h égő meg egyebek. ha meg nem aco módban járatom kissé hangos, de a legfőbb bajom, nem szeretném, h esetleg szétdurranjon itt nekem. pláne, mert akkor sztem végleg offosnak tekinthetik gari szempontból, ha nincs szerencsém-
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.