Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2008. nov. 10., hétfő - 13:30
Elkezdtem szombaton refresh-elni 4 db régi energizert, mert sehogy nem akar vele 5 képnél többet készíteni a Canon masina*, és ma reggel egy nagy pukkanás és némi sercegés mellett elromlott a konyhai villanykapcsoló...
*ha 200-zal töltöm az akkukat, akkor látszólag szépen feltöltődik, de ha 500-zal töltöm, akkor 8-10 perc után eléggé felmelegszik és megáll a töltés, kijelezve, hogy full. A refresh első teljes lemerítése olyan 1400-1500 körüli értékeket hozott ki a négy akkuból, ennek ellenére a fényképezőnek kevés, nem tud már nagy áramot leadni és felvenni sem. Szerintetek ez az akku kuka? (szelektív természetesen)
A villanykapcsolót nem értem
 Én mindíg azt tanácsoltam hogy ne refresht indítsanak mert tévedés hogy az rendbe hozza az akkukat. Nyomjunk kisütést és utána feltölt, majd meg lehet nézni hogy állnak az akkuk és lehet ismételni ha kevés. De ha kétszer háromszor töltve se kerül minden akku +-10% közelébe akkor kampó. Ha 500-at se tud folyamatosan felvenni akkor az már több mint gyanús hogy nem is lesz jó. Akkor az akku melegítésre használja a töltést és nem veszi fel a szükségest.
  Én mindíg azt tanácsoltam hogy ne refresht indítsanak mert tévedés hogy az rendbe hozza az akkukat. Nyomjunk kisütést és utána feltölt, majd meg lehet nézni hogy állnak az akkuk és lehet ismételni ha kevés. De ha kétszer háromszor töltve se kerül minden akku +-10% közelébe akkor kampó. Ha 500-at se tud folyamatosan felvenni akkor az már több mint gyanús hogy nem is lesz jó. Akkor az akku melegítésre használja a töltést és nem veszi fel a szükségest.

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.