Ott voltam a Vasúttörténeti Parkban vagyis Füstiben, hiszen éppen Oldtimer EXPO nap van vasárnapig. Végre látom nagyon közelben a M61-001-et, gyönyörű volt így látni és egy ideig nem lélegeztem a meghökkentő látványtól.

Sokkal szebb, mikor mosnak le, olyan mindenütt fénylik. Meg is örökítettem videóba és képbe. Hát nagyon elérzékenyültem, még most is a M63-003 mozdonytól, nem tudom hogyan nyitotta a mozdonyajtót és engedték fel, végre az egész életemben erre vágytam, hogy bent lehessek a mozdony belsejében és meg is örökítettem videóba és képbe is. Nagyon élveztem a furcsa belső látványt is, hát még mindig látom a hiányos alkatrészeket, félbehagyott csavarmeneteket, leszakadt vezetékeket stb., de öröm volt végignézni!

Amint leszálltam és kb. 100 méterre sétáltam arrébb, teljesen elérzékenyültem, hogy valamikor nem láthatom többé a M63-ast, olyan nagyon rossz állapotban van, pl. a tátongó rozsdától is beszakadt a belső oldalhíd vagy rugalmasabb lett. Kiállítás végén megint visszajöttem és leültem földre a M63-as mozdony előtt és kétszer bagóztam...
Tetszik a 204-es gőzmozdony! Erre is felszálltam, olyan büdös volt és nem ilyen szagra képzeltem. Borzasztó szaga van, tényleg igaza van a vasutas dolgozónak.

Nem olyan zajos menetközben (AbMot az nagyon jó! Zajos!), de piszkos lettem tőle a kezeim és a tarisznyám, fú!

Meg is éreztem, hogy milyen forróság uralkodik a vezetőfülkében, mintha kályha előtt állok.
Valamint AbMot-ra is szálltam fel, tök jó érzés volt ahogy csupán 4 keréken megy a motorvonat és berreg a picike motor alatta...
Majd később tolom fel a képeket és videókat, most nem bírom foglalkozni vele a M63 miatt...
Szerkesztette: bolic system 2010. 04. 17. 20:45 -kor