Idézet: Trebron09 - Dátum: 2008. jún. 5., csütörtök - 17:25
a gépem (az adatlapomon az első)bekapcsolás után kb.5-7másodpercen belül folyamatosan újraindul...mintha a táp szarakodna. Ha csatlakozom a netre, akkor gyakrabban indul újra ez miért van?
1,5 év alatt semmi baja sem volt.?!.
arra gondoltam, hogy lehet DVD-problem is mert amikor újraindul folyamatosan csak villog.
mit csináljak?
A biosban minden a gyári vagy auto-n van, nincs semmi átállítva, és nincsen tuning se.
:confused:
Az újraindulásra: Nekem is ilyen gondom volt. Volt amikor gond nélkül felállt a rendszer, de volt, amikor pöcsölnöm kellett vele. Végül megunva gépcserére adtam a fejem és amikor szétakartam kapni a gépet, akkor láttam, hogy a tápcsati és az alaplapi csatlakozó összeolvadt. Terhelve pedig nem volt a gép és nem is gagyi volt (Asus deszka és Chieftec táp). Ha nem is olvadt neked rá, azért nézd meg hogy nem e csúszott ki valamelyik vezeték.
Még azt tudnám mondani, amit régen mindenki szajkózott 3-4 éve, hogy mindent húzz le és először csak proci, vga, memória és a táp legyen összekötve. Majd ha semmi baj, akkor jöhet a vinyó. Ha 20.-jára is sima az indulás, akkor jöhet a dvd-olvasó. Tesztelgetés, majd ha ott sincs hiba, akkor tényleg kontakt lesz...Tudom ez a rész elég macerás és hosszú, de régen ez a fapados módszer sokakat kisegített

Súgó
A téma zárva.