Na LoL!
a délelőtt folyamán azt hittem agybajt kapok.
szitu a következő. a gép megy régóta, stabil meg minden (kitesztelve
![:]](https://forum.hwsw.hu/public/style_emoticons/default/gonosz.gif)
), eddig ok.
na mondom, 1-2 ventit leszerelek, úgyis jön a hűvös, oké. kivettem 2 ventit házból, meg a ram aktív hűtést is gondoltam átgumizom. eddig minden zsír.
na akkor gép összdug, táp felkapcs, power ON... ventik pörögnek... várom pittyenést, POST-ot, ááá semmi!
mondom mi a sz@r? na táp lekapcs, vissza, power on. ugyanaz...
na mondom, itt vmi nem OKés... gép kikap, szétszed, VGA kirak, berak, kábelek elleneőriz, hátha vmi meglazult, ok, újra bekapcs, SEMMI.
ááá vazz táp megadta magát?!
telefonok mennek sürgősségibe, kinél van egy 400+W-os márkás táp, háát ma senkinél max holnap... mondom jó, de akkor is zavar mi a rákos van!
táp kiszed, régi új kis letöltő gépbe berak, bekapcs, működik! HOPPÁ!! akkor mégsem táp a problémás... huh mondom na az babaxna ha CPU vagy méginkább alaplap adta meg magát....
de csak nem bírtam magammal, mondom EZ NEM LEHET... csak így hirtelen sanyi...
szépen újra összerak gép, kébelek szépen eligazít, mindent jól rádug...bekapcs...bippp, post, BIOS...
na lol mi van?! BIOSba be, mindent beállítok mert elemet is kiszedtem már, szóval dátum, settings minden vissza, szokásos tunig felállásba, F10 save & exit, resti megy minden.
na erre valakinek vmi 5let?! mi a bús pitsa volt itt a szitu kb. 1 órán keresztül!?
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"