HWSW Informatikai Kerekasztal: Fagyások, újraindulások, X-akták II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (212 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fagyások, újraindulások, X-akták II. Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#921 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 04. 27. 21:45

Idézet: windydigital - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 13:30

Szisztok!

Nagyon nagy a problémám, és sűrgős megoldást keresek!
Adott egy gép= ASUS P5K Premium Wi-Fi, Intel Quad 6600, 2*2*1 Geil DDR2@1024, ASUS 8600GT, WD Raptor 36GB, 2*320GB WD.

Hiba:
Kb. 3 hete különösebb előzmények nélkül kékhalál, majd újraindult a rendszer és újból kékhalál... ez ment egy darabig, majd csökkentett módban elindítva, SPTD.SYS file betöltésnél megállt. Fórum, utánnaolvasás, valószínú Daemon Tools vagy Alcohol. Törölve a két program, de még mindig csinálta, gondoltam újratelepítem.
Telepítés után ment minden szépen, majd 2 napja újból előjött a hiba. Programok ismét törölve (Alcohol), de megint folytatta, de most már minden kékhalálnál más fájlt írt hibának.
Gondoltam valami RAM hiba lehet, vagy éppen nem szereti a 4GB-ot a 32Bit-es XP (na de akkor mindig csinálná a hibát? Nem?), szóval Memtest elindítva, majd kb. 32%-nál megállt a teszt és nem ment tovább. Gondoltam letesztelem a egyessével a memóriákat, mindegyiket a saját slot-jában.
- 1 modul, 1-es solt=OK
- 2 modul, 2-es slot=HIBA
- 2 modul, 1-es slot=OK
mégegyszer megpróbáltam a 2 modult a 2-es slotba, ahol ismét hibát írt ki

Itt megálltam, mert megpróbáltm 3. alkalommal is hogy biztos legyen a dolog, de egyszercsak bootolásnál kérte a gép, hogy rakjam be az alaplap driver lemezét, mert valami P5KE.ROM file nem található (valami ilyesmi volt a neve, de a ROM kiterjesztés biztos), beraktam a lemezt, mejd elkezdett valami "százalékos" dolog menni rajta. Ott hagytam a gépet, hagy csinálja a dolgát, majd miután visszatértem, láttam kiírva, hogy COMPLETT, TOURN OFF, AND ON THE COMPUTER.
Ezt megtettem, és azóta semmi...
Egyszerűen nem indul el a gép. Áramot kap a procihűtő felpörög, HDD felpörög, alaplap LED világít, de nem történik semmi, nem csippan, de még a monitort se kapcsolja be.

Aki tud kérem segítsen, mert határidős melóm van a gépen.

EZER hála előre is.

Memóriahiba előszeretettel vált ki idétlen működést a BIOS-ból, a hibázó modult azonnal ki kellett volna szedni, esetleg megtisztítani, újratesztelni és ha hibás ekkor is, akkor kukázni.
BIOS forrasztva van, ráadásl nem a szokásos PLCC32 tok. Szervizben megcsinálják, ha van hozzá eszközük, ha garanciális még, akkor el lehet sütni azalá és nem fog pénzbe kerülni. Ha nincs gari, akkor keress meg, megcsinálom.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#922 Felhasználó inaktív   windydigital 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 28. 09:35

Garis még a cucc, de ha elküldöm szervíze, akkor hónapokig nem látom...
Az a baj, hogy nincs időm várni.

#923 Felhasználó inaktív   windydigital 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 13:45

Kingmax 1GB-os 533MHz-es modult tudtam szerválni, na ezzel se megy sehova...
Ha csak a memória van benne, akkor 3-t csipőog folyamatosan, ha visszarakom a VGA-t, akkor marad minden a régi... se kép, se hang...  :banghead:

#924 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 28. 13:59

Idézet: windydigital - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 12:30

Szisztok!

Nagyon nagy a problémám, és sűrgős megoldást keresek!
Adott egy gép= ASUS P5K Premium Wi-Fi, Intel Quad 6600, 2*2*1 Geil DDR2@1024, ASUS 8600GT, WD Raptor 36GB, 2*320GB WD.

Hiba:
Kb. 3 hete különösebb előzmények nélkül kékhalál, majd újraindult a rendszer és újból kékhalál... ez ment egy darabig, majd csökkentett módban elindítva, SPTD.SYS file betöltésnél megállt. Fórum, utánnaolvasás, valószínú Daemon Tools vagy Alcohol. Törölve a két program, de még mindig csinálta, gondoltam újratelepítem.
Telepítés után ment minden szépen, majd 2 napja újból előjött a hiba. Programok ismét törölve (Alcohol), de megint folytatta, de most már minden kékhalálnál más fájlt írt hibának.
Gondoltam valami RAM hiba lehet, vagy éppen nem szereti a 4GB-ot a 32Bit-es XP (na de akkor mindig csinálná a hibát? Nem?), szóval Memtest elindítva, majd kb. 32%-nál megállt a teszt és nem ment tovább. Gondoltam letesztelem a egyessével a memóriákat, mindegyiket a saját slot-jában.
- 1 modul, 1-es solt=OK
- 2 modul, 2-es slot=HIBA
- 2 modul, 1-es slot=OK
mégegyszer megpróbáltam a 2 modult a 2-es slotba, ahol ismét hibát írt ki

Itt megálltam, mert megpróbáltm 3. alkalommal is hogy biztos legyen a dolog, de egyszercsak bootolásnál kérte a gép, hogy rakjam be az alaplap driver lemezét, mert valami P5KE.ROM file nem található (valami ilyesmi volt a neve, de a ROM kiterjesztés biztos), beraktam a lemezt, mejd elkezdett valami "százalékos" dolog menni rajta. Ott hagytam a gépet, hagy csinálja a dolgát, majd miután visszatértem, láttam kiírva, hogy COMPLETT, TOURN OFF, AND ON THE COMPUTER.
Ezt megtettem, és azóta semmi...
Egyszerűen nem indul el a gép. Áramot kap a procihűtő felpörög, HDD felpörög, alaplap LED világít, de nem történik semmi, nem csippan, de még a monitort se kapcsolja be.

Aki tud kérem segítsen, mert határidős melóm van a gépen.

EZER hála előre is.

Tipikus asus hiba ha a memóriát nem szereti a lap vagy a memória egy chpje rossz.Egyböl bejön ez a bios frissitési marhaság.Aztán ha felfrissited mivel eleve hibás igy a gép működése rosszul flesseli fel a biost is.Vidd a szervizbe a biost ujrakell flesselni az a ramot ami meg hibás szintén gar vagy kuka.Gépbe nerakd mert ez egy jobbik eset.Rosszabbik móka az hogy crc hibás lesz minden ami a vinyódon van.Másik dolog ha jól rémlik ezek a geilek eleve elég marha jószágok nem egy lapba plusz fesz kell nekik hogy menjenek normálisan.

Szerkesztette: djculture 2008. 04. 28. 14:01 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#925 Felhasználó inaktív   dababa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 15:05

Idézet: windydigital - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 13:45

Kingmax 1GB-os 533MHz-es modult tudtam szerválni, na ezzel se megy sehova...
Ha csak a memória van benne, akkor 3-t csipőog folyamatosan, ha visszarakom a VGA-t, akkor marad minden a régi... se kép, se hang...  :banghead:

Miért szedted ki a VGA-t(persze, hogy úgy csipog)? Ez most mit segítene? :banghead:
Most egyenlőre nem memóriával kellene szórakozni, ha a BIOS-od rossz(egy jó modulod és slotod biztos van(1-es modul,1-es slot), egyenlőre ennyi elég, a továbbiakkal a BIOS helyreállítás után foglalkozz(a többi modult a helyreállítás idejére meg szedd ki)!
Próbáltad régi CPU-val(azaz processzorral, nem VGA-val!) a frissítést(50%, hogy megoldja), vagy már a BIOS jó is?
Ez a hozzászólásom alapján válassz régi CPU-t, ha még nem próbáltad!
CPU és/vagy RAM csere után továbbá minimum BIOS resetet kell csinálni(így egy régebbi CPU átszerelésekor is).
Mégvalami:
Messze nem biztos, hogy hibás volt a flashelés(csak ha pont a hibás memóriarészt használta közben, ami messze nem biztos), és még akkor is jó esély-jel helyre engedi magát állítani, de csak támogatott CPU-val(a tiéd biztos nem az a gyári BIOS-sal), továbbá a flashelés után azt írta, hogy sikeres, márpedig flashelés után ellenőrzi is az egyezést a BIOS-od és a BIOS fálj között(többnyire), vagyis méginkább valószínű, hogy egy régi CPU-val jó lenne ez a BIOS!

Szerkesztette: dababa 2008. 04. 28. 15:20 -kor

#926 Felhasználó inaktív   windydigital 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 07:45

Próbáltam egy 1,6 Celeronnal, nem sikerült, de ha nem a támogatot CPU van benne, akkor attól, nem kéne legalább annyit kiírni, hogy NOT SUPPORT CPU?
vagy legalább valami megjelenhetne azon a ki...szott képernyőn.
A VGA kivételt más fórumon ajánlották. Mindent kipróbálok, hogy mennyen az a fostalicska mert nagyon kéne.

csak a jó modul van benne a gépbe, méghozzá az 1-es slotban...

#927 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 11:04

Idézet: windydigital - Dátum: 2008. ápr. 29., kedd - 8:45

Próbáltam egy 1,6 Celeronnal, nem sikerült, de ha nem a támogatot CPU van benne, akkor attól, nem kéne legalább annyit kiírni, hogy NOT SUPPORT CPU?
vagy legalább valami megjelenhetne azon a ki...szott képernyőn.
A VGA kivételt más fórumon ajánlották. Mindent kipróbálok, hogy mennyen az a fostalicska mert nagyon kéne.

csak a jó modul van benne a gépbe, méghozzá az 1-es slotban...

Pedig ha szükséged van a garira, akkor muszáj lesz szervizbe vinni. Ha nem muszáj, akkor meg mondjuk egy héten belül elintézem.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#928 Felhasználó inaktív   CAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 07:28

Sziasztok!

Tegnap épp méregettem a timedemo-kat a jó kis Company Of Heroes-ban, amikor egyszercsak egy jól szituált csattanást hallottam a gép felöl. Mivel minden ment tovább, ezért mérsékelt érdeklődéssel mentem oda hozzá. Miután kikapcsoltam, azt kellett, hogy észrevegyem, hogy az egyik kondi papírtömítésének kissé szűkös volt a hely odabent, így úgy gondolta, hogy kitekint a nagyvilágba, szétrobbantva az alu burkolatot.
Egy szó mint száz úgy elszállt az egyik kondim, mint az állat, de a gépet ez nemigen zavarja. Látszólag működik normálisan. A delikvens az aláírásomban szereplő Asus.
A kérdésem az lenne, hogy:
- tudja e valaki mit csinál a képen jelölt kondi
- egészséges e, ha így szétrobbanva használom tovább a lapot?
- mitől lehetett ez? eddig FSP táppal használtam a konfigot, most valami M-tech nevű borzalmon, ez ölte volna meg?

A lap egyébként garis, alig egy hónapos...cserébe kaptam, ugyanis az elődje (ugyanez a típus) 1 év alatt megszűntette az 5.1-es hangcucc egyik csatornáját (minek is nekem olyan sok).

Köszi a válaszokat!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétfőn!
-----------------------------------------------------------
Eladó cuccok:
2db bontatlan Samsung 3D-s szemüveg
Cooler Master Wavemaster full alu ház
Bolti (csak kipróbálva volt!!) VTX3D 6870

#929 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 08:10

Idézet: CAC - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 8:28

Sziasztok!

Tegnap épp méregettem a timedemo-kat a jó kis Company Of Heroes-ban, amikor egyszercsak egy jól szituált csattanást hallottam a gép felöl. Mivel minden ment tovább, ezért mérsékelt érdeklődéssel mentem oda hozzá. Miután kikapcsoltam, azt kellett, hogy észrevegyem, hogy az egyik kondi papírtömítésének kissé szűkös volt a hely odabent, így úgy gondolta, hogy kitekint a nagyvilágba, szétrobbantva az alu burkolatot.
Egy szó mint száz úgy elszállt az egyik kondim, mint az állat, de a gépet ez nemigen zavarja. Látszólag működik normálisan. A delikvens az aláírásomban szereplő Asus.
A kérdésem az lenne, hogy:
- tudja e valaki mit csinál a képen jelölt kondi
- egészséges e, ha így szétrobbanva használom tovább a lapot?
- mitől lehetett ez? eddig FSP táppal használtam a konfigot, most valami M-tech nevű borzalmon, ez ölte volna meg?

A lap egyébként garis, alig egy hónapos...cserébe kaptam, ugyanis az elődje (ugyanez a típus) 1 év alatt megszűntette az 5.1-es hangcucc egyik csatornáját (minek is nekem olyan sok).

Köszi a válaszokat!

Az igen érdekes. Nincs földhurkod, földelés rendben van a házban? A terület a HDA codec, a kondik 80%, hogy ennek csatolókondijai, vagy valami DC referencia szűrői. A tápegységhez egyik sincs közel és ahogy azt már sokszor leírtam, egy táp nem lesz kondigyilkos. Olyan hatás, ami a kondikra ilyen benyomást tesz, már rég tönkretenne minden alkatrészt a gépben. Kondipestis lehet a dologban, vagy földhurok miatti feszültségkülönbség a hangkijáratokra dugott eszközökön. A garival az a baj, hogy a vélhetően külső ok, látható sérülés miatt elhajtanak vele. Rá kell kérdezni. Elvileg nem kritikus alkatrész, hangterületen lehet hatása (nem szól egy csatorna, vagy zörejes). Ha zavar és gariban nem intézik, kicserélem. Mindenesetre okát jó lenne tudni. Kondin milyen felirat van? Gyártó érdekelne (ha ilyen nincs, a márkajelzés is jó)

#930 Felhasználó inaktív   CAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 08:22

Köszi a választ!

Hogy érted a földelést? Eddig konkrétan nem földeltem egyik házamat sem. Gondolom a tápban lévő földelésnek elégnek kell lennie.
A tápot a biztonság kedvéért kicseréltem. Egyébként az előzmény az volt, hogy a konfigot átültettem egyik házból a másikba, de a szokásos körültekintéssel csináltam. Ment minden, mint a karikacsapás. Ahogy írtam az előző kommentben, a táp is cserélődött.
Ha hazaértem lenyomozom a szóban forgó kondit.
Anomáliát nem érzékeltem a csatornákban, de megvizsgálom azt is tüzetesebben. Mondjuk gyanús, hogy ismét az integrált hang került fókuszba. Nem típushibásak ezek az M2N-e-k? Esetleg nem lehet, hogy az 5.1-es Logitech x350 (tán) hangrendszerem öli meg szegényeket?

Szerkesztette: CAC 2008. 04. 30. 08:24 -kor

Eladó cuccok:

#931 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 08:25

Hááát...Esetéleg előfordulhat, de ennél többet nem tudok.

#932 Felhasználó inaktív   CAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 08:40

Hmm, értem. Olyan mondjuk szokott lenni, hogy fogom valami istentelen németorosz rádió hangjait fátyolosan...de ezt betudtam annak, hogy a hangrendszerem az ördög masinája. :)

Arra kérlek, válaszolj még, hogy akkor mi is ez a földhurok dolog, amit említettél, illetve, hogy kell e külön gondoskodnom a kaszni földeléséről, vagy az megoldódik a tápon keresztül?

Szerkesztette: CAC 2008. 04. 30. 08:46 -kor

Eladó cuccok:

#933 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 09:39

Idézet: CAC - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 9:40

Hmm, értem. Olyan mondjuk szokott lenni, hogy fogom valami istentelen németorosz rádió hangjait fátyolosan...de ezt betudtam annak, hogy a hangrendszerem az ördög masinája. :)

Arra kérlek, válaszolj még, hogy akkor mi is ez a földhurok dolog, amit említettél, illetve, hogy kell e külön gondoskodnom a kaszni földeléséről, vagy az megoldódik a tápon keresztül?

A tápon keresztül földelve kell lennie a háznak. A Logitech cumónak 2 vagy 3 eres a dugója?
A rádióvétel klasszikusan földhurok eredménye, ami nem okozója ilyen bajoknak általában, de maga a hurok létrejötte a csatlakozó bedugásakor az esetleg meglévő potenciálkülönbség miatt képes ilyen kiváltani.

#934 Felhasználó inaktív   CAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 09:43

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 10:39

A tápon keresztül földelve kell lennie a háznak. A Logitech cumónak 2 vagy 3 eres a dugója?
A rádióvétel klasszikusan földhurok eredménye, ami nem okozója ilyen bajoknak általában, de maga a hurok létrejötte a csatlakozó bedugásakor az esetleg meglévő potenciálkülönbség miatt képes ilyen kiváltani.

A tápcsatijára gondolsz? Az feltehetően 2 eres, ugyanis a régi (lapos) dugasza van, nem a földelt, kör keresztmetszetű.
Most látom a saját aláírásomban :) 530-asom van, nem 350. Ezittaz.

Szerkesztette: CAC 2008. 04. 30. 09:47 -kor

Eladó cuccok:

#935 Felhasználó inaktív   Tilleo11 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 09:51

Sziasztok!

Segítségetek kéne mert elakadtam: adott egy éve működő rendszer:
Asus M2N-E alaplapal (1* 1 g ram, 1.8 proc, chieftec táp, X1650 VGA)

Előzmények: egy ízben lehet hogy túlfeszt kapot, kb azóta a Bios HW monitor alatt a 12V-os ágra 0.85 V-os értéket mutat, de ez nyilvánvaló képtelenség hiszen a driveok működnek.

Jelenség: kb egy hónapra rá nem lehet elindítani a gépet, sima bios reset nem használ, de elemkivevős módszerrel a gép újraindúl, és stabilan fut mind a két telepítet OS.
Ettől a pillanatól viszont csak bios resettel lehet elindítani a gépet de az eredmény nem 100% ha elindul akkor viszont stabilan fut.  Próbáltam Bios updateet, tökéletesen lefutott de nem hozott változást.
Tegnap ismét be kellet volna ügyeskednem a gépet, kb harmadik próbálkozás után sikerült.. némi rutinnal a biosba be: a dátum beállítással kezdem ám a dátum folyamatosan és random módon változik, bármiféle emberi beavatkozás nélkül.
Más furcsaságot nem láttam a biosban viszont a Win OS nem akar boottolni. 
Ha van valkinek ötlete hogy mi a rák ez és mit csináljak azt nagyon megköszönném!

Tilleo

#936 Felhasználó inaktív   CAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 10:09

Úgy érzem ez az M2N-E-k napja. :D

Egyébként véletlenül rpg.hu ... exEuroweb? :)
Eladó cuccok:

#937 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 10:20

Idézet: Tilleo11 - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 10:51

Sziasztok!

Segítségetek kéne mert elakadtam: adott egy éve működő rendszer:
Asus M2N-E alaplapal (1* 1 g ram, 1.8 proc, chieftec táp, X1650 VGA)

Előzmények: egy ízben lehet hogy túlfeszt kapot, kb azóta a Bios HW monitor alatt a 12V-os ágra 0.85 V-os értéket mutat, de ez nyilvánvaló képtelenség hiszen a driveok működnek.

Jelenség: kb egy hónapra rá nem lehet elindítani a gépet, sima bios reset nem használ, de elemkivevős módszerrel a gép újraindúl, és stabilan fut mind a két telepítet OS.
Ettől a pillanatól viszont csak bios resettel lehet elindítani a gépet de az eredmény nem 100% ha elindul akkor viszont stabilan fut.  Próbáltam Bios updateet, tökéletesen lefutott de nem hozott változást.
Tegnap ismét be kellet volna ügyeskednem a gépet, kb harmadik próbálkozás után sikerült.. némi rutinnal a biosba be: a dátum beállítással kezdem ám a dátum folyamatosan és random módon változik, bármiféle emberi beavatkozás nélkül.
Más furcsaságot nem láttam a biosban viszont a Win OS nem akar boottolni. 
Ha van valkinek ötlete hogy mi a rák ez és mit csináljak azt nagyon megköszönném!

Tilleo

Táp miféle, mennyi idős? Túlfeszt az alaplap ritkán kap meg, a táp annál inkább belefordulhat. Másik táppal is uyganez? Ha igen, a CMOS RAM terület halódhat. AZon nem nagyon lehet segíteni.

#938 Felhasználó inaktív   Tilleo11 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 10:21

Idézet: CAC - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 9:09

Úgy érzem ez az M2N-E-k napja. :D

Egyébként véletlenül rpg.hu ... exEuroweb? :)

Afranc jól lelepleződtem :)
Igen, és már nagyon EX :)

Tilleo

#939 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 10:21

Idézet: CAC - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 10:43

A tápcsatijára gondolsz? Az feltehetően 2 eres, ugyanis a régi (lapos) dugasza van, nem a földelt, kör keresztmetszetű.
Most látom a saját aláírásomban :) 530-asom van, nem 350. Ezittaz.

Akkor nem valószínű, hoyg ott ugrott meg, hacsak a bemeneti fokozata nem problémás.

#940 Felhasználó inaktív   Tilleo11 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 10:28

Idézet: didyman - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 9:20

Táp miféle, mennyi idős? Túlfeszt az alaplap ritkán kap meg, a táp annál inkább belefordulhat. Másik táppal is uyganez? Ha igen, a CMOS RAM terület halódhat. AZon nem nagyon lehet segíteni.

Chieftec 450, egy éves, mint a konfigban minden, sőt még annyi sincs csakhát a garinak lőttek mert blúfosból való.
Tápcsere volt, de nem indúlt el, viszont amikor csináltam marha voltam, és nem reseteltem vele párhuzmosan a Biost így nem tudom h. vajon megoldaná-e a problémát.

Tilleo

Téma megosztása:

• (212 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.