Idézet: Döglégyzoli - Dátum: 2008. jún. 10., kedd - 20:38
Segítsetek, hogy mi lehet. eddig csak ezt a hibát dobálta lefagyáskor a gép:
[\Device\ACPIEC: A beágyazott vezérlő (EC) hardvere nem válaszolt a megszabott időn belül. Ez az EC hardverének vagy belső vezérlőprogramjának hibájára utal, esetleg rosszul megtervezett BIOS-ra, ami nem biztonságos módon próbálja meg elérni az EC-t. Az EC-illesztőprogram újra megpróbálkozik a sikertelen tranzakcióval, ha lehetséges.
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft....link/events.asp.
De most már ezt irja be a hibanaplóba lefagyáskor:
A(z) TinaKey szolgáltatás függ a(z) Parport szolgáltatástól, amely a következő hiba miatt nem tudott elindulni:
A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz.
További tájékoztatást a súgóban talál a következő helyen: http://go.microsoft....link/events.asp.
Mi a fene lehet ez már megint.
Már marhára unom, hogy állandóan szakakodik a gép, nem azért vettem 250 eFt-ért gépet, hogy állandóan szervizbe cipeljem.
mellesleg ott nagy ivben sz@rnak rá, szerintük minden jól és szépen műxik.
Adjatok valami ötletet hogy mi lehet a gáz.
D.
Ui.
Ja sajna bios friss nincs még a gépemhez, megnéztem.
Idézet
lehet, hogy a tűzfalad nem engedi ezt elindulni, habár nemtudom, hogy mi lehet az a TinaKey(esetleg keress rá a google-ban vagy a keresőben), de ez valoszínű, hogy valaminek a drivere lesz, frissíts minden drivert a gépeden, ha tudsz.
[i][\Device\ACPIEC: A beágyazott vezérlő (EC) hardvere nem válaszolt a megszabott időn belül. Ez az EC hardverének vagy belső vezérlőprogramjának hibájára utal, esetleg rosszul megtervezett BIOS-ra, ami nem biztonságos módon próbálja meg elérni az EC-t. Az EC-illesztőprogram újra megpróbálkozik a sikertelen tranzakcióval, ha lehetséges.[/i]
(nem ilyen problémája volt nemrég valakinek is?). Sajna bios-frissítés már nincs a gépedhez az biztos orvosolta volna ezt a problemet. Az EC-t se tudom, hogy mi sajna

Súgó
A téma zárva.