Most megmértem a hűtőt, öss 290g... tehát nagyon nem nehéz. Most hétfőn mivel az üzlet közelében van a melóhelyem is, beviszem, hogy garizzák. Ha nem mivan ha elsütök egy fogyasztóvédős szöveget?
De ha nem fogadják el, és veszek egy 1000 ft-s keretet, lehet az is ugyanolyan szar lesz, sőt biztos (talán csak tovább fogja bírni), mert minden lapon ilyen műanyag szart láttam, tehát gondolom nem lehet külön sem normális anyagból készültet venni. Aztán tiszta jó, hogy nem hagyhatom egyedül a gépet, mert mi van ha akkor törik le megint? Vagy mi van ha játék közben full terhelésen, amikor nem is hallom mert a fejhallgató rajtam van? Ez nagyon gáz.
3 lapom volt aminél még a socketen kellett ráfeszíteni, akkor sem kicsi hűtőket. Azokkal soha nem volt semmi gond. Első különkeretes, paff. Hogy rohadna meg, pedig direkt ennek kéne jobbnak lennie. Áhh egy rohadt parasztvakítás az egész, ezt az első pcie kártyámnál is tapasztaltam. Ugye az volt a szöveg a pcie bejövetelekor, hogy bár nem profitálnak belőle az akkori videokártyák, de több áramot tud adni, és nemkell külön tápcsatlakozó... aha most minden ott figyel a 6pines külön tápcsati.
Szerkesztette: Sanyix 2008. 06. 28. 18:59 -kor

Súgó
A téma zárva.