Egy kérdés: a legutóbbi időkben azt csinálta a lap, ha a cool'n'quiet engedélyezve volt, szépen kékhalálozott a cucc. Addig addig kísérleteztem, amíg kitűnt, hogy az 5-ös szorzót nem szereti valamiért, vagy a proci, vagy a RAM (Havernak másfajta RAM-jai vannak, neki tuti az 5-ös szorzó volt a gebasz, innen gondoltam, hogy talán az enyém sem szereti). Áttértem az RmClock-ra, ami ugye szépen szabályozza "Performance on Demand" állásban, így helyettesíti a c'n'q-t, amit egész BIOS-ig visszamenőleg kikapcsoltam, procidrivert eltávolítottam, sőt DualCore Optimizert is kilőttem. Viszont most azt csinálja a gép, hogy a minimum állásban, 5-ös, 6-os szorzó környékén egész egyszerűen leáll az egész gép. Haver tanácsára beállítottam a PowerSave módot, ami ugye nem engedi az órajelet visszaállni fullra. Elindítottam egy Orthost, majd elmentem otthonról, mire visszaértem leállt a gép. Este egy filmet akartam megnézni, alatta szépen leállt a cucc, mintha áramszünet lett volna, kattingattam az egeret a leállt gépen.
Terhelés alatt semmi baja, démark, játékok, még a Crysis sem fog ki rajta, csakis az alacsony szorzó(, és a kevés fesz, amit akkor kap??? :confused: nem tudom)
Most full sebességen pörgetem a procit, de sztem így nem fog leállni.
Adjatok tanácsot, merre, hová...

Köszi