Idézet: motoman - Dátum: 2011. 07. 19. 20:41
Csak a táp indul el, más nem történik. Ha megszakítom akkor leáll. Amúgy ezt kipróbáltam működő gépen is, de ott is csak a táp indul, a gép nem.
Upsz, úgy emlékeztem, hogy még garis, bocs. Tehát a táp jó. Tudom, hogy hülye kérdés, de az elemre rámértél? Nekem a múltkor még egy AT-s gépbe kellett egyet vennem, mert ki volt húzva, az elem lemerült, masina meg persze nem indult el X év után, hehe! Drágább volt az elem, mint amennyit a gép ér, de elemcsere és CMOS-reset után simán beröffent! Továbbá még egy halvány ötletem lenne: szerintem érdemes lenne kipróbálni, hogy akkor mi van, ha minden kártyát kipakolsz a gépből, és lehúzod a vinyókat, optikai meghajtót és minden egyebet -- hogy, vajon akkor is ezt csinálja-e egyszál videókártyával. Előjön-e akkor is ugyanez a hibajelenség? Olyan érzésem van most már, hogy valami röhejesen piti dolog okozhatja...
Szerk.: Elnézést Gyula, most olvasom, hogy te is hasonlót javasoltál, OK. De ne csak a vinyót húzza le, hanem mindent! Aztán még utolsó opcióként ott van ugye, az asztalon összerakás...
Szerkesztette: Macikák 2011. 07. 20. 06:47 -kor