Idézet: Sanyix - Dátum: 2008. máj. 19., hétfő - 15:24
hát nem valami nagytudású lap, bár megfelelő.
25-ért van P5k pro, mindennel amire vágysz
Idézet
A ram ára úgy jön ide, hogy az elavult fsb rendszer, meg az integrált memóriavezérlő hiánya miatt, a core2-k elég érzékenyek a ram frekvenciájára, amd-nek meg elég a 800-as. 1066 kingmax meg max áfa nélkül 4500 vagy valami ügyeskedős forrásból, de onnan gondolom minden más is olcsóbb.
majdnem 4500 :Đ
Kingmax pofátlanul olcsó
Kitek drágák. Én is nézegettem

Viszont, ha megfelelő 800ast veszel, akkor elmegy az is 1000-en mondjuk :Đ
Igen a GTL (több mint 10 éves?

) inteléknél a gyenge pont, de már dolgoznak rajta, nemtom ez most

vagy
Idézet
A grafikonok az összfogyasztást mutatják, a core2 ddr3-al van felszerelve, a phenom ddr2-vel, és a 3 nemkicsit hatéknyabban gazdálkodik az energiával, + a 790x chipset, kicsit több fícsört tartalmaz mint a p35. Így már nem olyan egyértelmű, az a jobb fogyasztás. Mellesleg nem jó egy első szériás procit 4324. szériáshoz hasonlítani.
Engem a 790GX érdekel :Đ Azért az a p35dq6 sem épp fapados...
Idézet
Mintha olvastam volna pár helyen, hogy 3,8-ra húzott phenomokról. Bár lehet hogy csak sima athlon x2 volt. És melyik c2q megy 3,6 ghz-n? Milyen hűtéssel, mivel hőtermeléssel? Vagy csak "a kifogtam egyet az amúgyis válogatott példányok közűl és sikerült felhúzni x ghz-ra" szitu van. Valahogy ezekről a 3,6 ghz-s c2q-k ról nem hallok sokat, pedig úgy néz ki mind simán megy annyin

Én sehol nem láttam 3.8as phenomot, sőt a legtöbb tesztben még a 3ghzet sem érték el, ellenben ezt bármelyik c2q röhögve elviszi, ha mázlid van, akkor feszemelés nélkül alapórajelen. Szerintem a 3.8 a 45nmes phenomokkal sem lesz meg.
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!